Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

Nie domyślasz się?

Domyślam się, choć jest opcja że i sondażu nie było

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, Ulman napisał:

ak cos nie wyjdzie to nigdy nie jest wina PIS tylko tych którzy ich zewsząd osaczają😂

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/inflacja-zbliza-sie-do-8-proc-morawiecki-wini-rosje-i-polityke-klimatyczna-ue/n64qmnn

to do qwy nędzy Rosja pusty pieniądz polski emituje? politykę klimatyczną przecież i polski rząd zaakceptował

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał:

inflacja  6,5 % i to w Euro

to wtedy procenty są wyższe??/ ot człowiek co rusz się ciekawostek dowiaduje tutaj....

Opublikowano
19 minut temu, galan99 napisał:

Polacy popierają pomysł 15. emerytury. Wsparcia najbiedniejszych seniorów chce również poseł PiS .

To ja mam taką refleksję. 

Aaaaa to my mamy jeszcze takich najbiedniejszych seniorów? Przecież emki odebrane komuchom miały trafić do biednych co walczyli z komuną. No i trafiły, czy nie? A starczyło tego odebranego dla wszystkich , czy nie starczyło? A może nie miało starczyć?🤣

2 minuty temu, galan99 napisał:

Bogatym nic się nie należy .

Bogaci mają ( z całym szacunkiem) w piździe czy in coś przydzielisz, czy też nie.😂

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, dysydent napisał:

https://wiadomosci.onet.pl/kraj/inflacja-zbliza-sie-do-8-proc-morawiecki-wini-rosje-i-polityke-klimatyczna-ue/n64qmnn

to qwa Rosja pusty pieniądz polski emituje? politykę klimatyczną przecież i polski rząd zaakceptował

Sekta zawsze wini świat zewnętrzny. To zupełnie normalne.

Czekam tylko aż napisza że Lewandowski nie dostał Złotej Piłki przez Niemców którzy go sabotowali bo nie moga znieść że Polak jest lepszy od ich graczy. Pewnie też winni są Francuzi bo przecie Macron z Merkelową dogaduje sie z Putinem nad głową naszego prezydenta który sie na to nie zgadza. Oczywiście należy przyjąć że również Czesi głosowali na nasza niekorzyść i wiadomo ze to zemsta za Turów. 

Opublikowano
8 minut temu, dysydent napisał:

to do qwy nędzy Rosja pusty pieniądz polski emituje? politykę klimatyczną przecież i polski rząd zaakceptował

Ło matko Panie Tomek ostrzegaj że lektura tego co linkujesz może być grożna dla zdrowia i życia czytającego.😂 

6 minut temu, Ulman napisał:

Czekam tylko aż napisza że Lewandowski nie dostał Złotej Piłki przez Niemców którzy go sabotowali bo nie moga znieść że Polak jest lepszy od ich graczy

Nie napiszą, bo w Niemieckiej prasie uważają że to skandal iż Lewandowski nie dostał.😂

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, galan99 napisał:

A to dlaczego?

@mirro oni tylko tak piszą by uśpić nasza czujność a tak naprawdę to knują przeciwko nam i Lewandowski padł ich ofiarą. 

Edytowane przez Ulman
Opublikowano
16 minut temu, pafnucy napisał:

to wtedy procenty są wyższe??/ ot człowiek co rusz się ciekawostek dowiaduje tutaj....

wątpliwa to pociecha że sąsiadowi jedno jądro uschło kiedy sobie... dwa.

Opublikowano

Może i racja, Niemiec zawsze knuje na zgubę Lechistanu.😂

2 minuty temu, dysydent napisał:

wątpliwa to pociecha że sąsiadowi jedno jądro uschło kiedy sobie... dwa.

Według obecnego przelicznika to uschło nam 4,5 jądra.😂

Opublikowano
Ursus932 napisał:

8 minut temu, DTaras napisał:

za***iste właśnie

Paskudne dziadostwo 

No chyba że tak tęskno panu za ruskim wojskiem 🙆‍♂️ i taki wygląd się podoba

Się tam znacie...

Opublikowano
mirro napisał:

19 minut temu, galan99 napisał:

Polacy popierają pomysł 15. emerytury. Wsparcia najbiedniejszych seniorów chce również poseł PiS .

Aaaaa to my mamy jeszcze takich najbiedniejszych seniorów? Przecież emki odebrane komuchom miały trafić do biednych co walczyli z komuną. No i trafiły, czy nie? A starczyło tego odebranego dla wszystkich , czy nie starczyło? A może nie miało starczyć?🤣

2 minuty temu, galan99 napisał:

Bogaci mają ( z całym szacunkiem) w piździe czy in coś przydzielisz, czy też nie.😂

Święte słowa - piździe szacunek się należy. Wszyscyśmy są z waginy

• Haha 1
Opublikowano
34 minuty temu, mirro napisał:

Bogate to są bardziej pazerne na darmoche od biedoty 

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, dysydent napisał:

to do qwy nędzy Rosja pusty pieniądz polski emituje?

źle wpływam na ludzi to ode mnie się nauczyłeś 

13 minut temu, DTaras napisał:

Święte słowa - piździe szacunek się należy. Wszyscyśmy są z waginy

A może trzeba skierować do KE nacisk na prawa dla pedofilów? Skoro inne opcje musza być to czemu nie wszystkie? Zoofile, dendrofile itd. Przecież to podobno miłość.

Kozy też mają prawa

Edytowane przez Roman176
  • Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, Rekasprawiedliwosci napisał:

Kiedy pisaliśmy na tym forum o fakcie iż doradzać miała Pani co była przedstawicielem Pfizera na Polskę, to nikogo to nie raziło. Teraz raptem pobudzili się.😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v