Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie, że nie ma... Sama mam takiego sąsiada który weterynarie na mnie naslal, że krowy w cierpieniu zdychają... przyjechali do mnie sprawdzac jakie jest stężenie tych różnych gazów itd w oborze. To były upały i wszystko w normie... krowy też zdrowe... powiedzieli, że więcej nie zareagują na takie wezwanie... a narzekanie na gospodarstwo jest i będzie... takich entuzjastów eko jest i będzie coraz więcej.

Opublikowano
4 godziny temu, Łolek napisał:

Tylko jak taka pinda mieszkala w mieście to spaliny i hałas z ulicy  jej jakoś nie przeszkadzały no ale na takich poe..ów lekarstwa nie ma

Lekarstwa nie ma ale też można życie uprzykrzyć zwłaszcza jak ma się jakąś sąsiadującą działkę z taką osobą. Zamówić wanne kurzaka i wywalić go pod płotem a potem przerzucać go co chwila. Smrodu by było a i much pełno. 

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Ja mam sąsiada z wa wy ale spoko gość  nawet jak gnojowice rozlewam u niego za płotem to nie marudzi mówi że  trudno przecież to wieś  i flaszkę się  wypijemy i on też postawi ciekawi go jak się te krowy doi życzę wszystkim takich sąsiadów 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
Dnia 9.08.2021 o 07:10, slawek74 napisał:

Nie to tylko zatwardziały wielbiciel 😁

spomleku

Brawo Slawciu strzał w 10:) jak tam u was sytuacja?? U nas jak zawsze 5 gr za wami :)

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, radekz200 napisał:

Sławek prowadzisz statystyki? 😛

Też dostałeś smsa że  cena nie ulega zmianie?

Tylko nie wiem czy się cieszyć czy smucic za to1,55

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
radekz200 napisał:

Sławek prowadzisz statystyki? 😛

żadne statystyki tylko to co się słyszy kiedyś przejeżdżało masa samochodów spomleku kolo mnie teraz już tylko jeden jak do sąsiada jedzie ogólnie w latach 90 do 2005 spomlek to był monopolista na okolicy a dostawców to różnie traktowali 👿

Opublikowano
4 godziny temu, slawek74 napisał:

chciałbyś 😁 za lipiec 10gr premi spomlekowcy u nas coraz mocniej wykruszają się kiedyś pewnie więcej niż 10 samochodów na gminie teraz tylko jeden....

Kolego, a nie tak dawno, bo na przełomie stycznia i lutego Twój kolega zatwardziale i ostro krytykował działalność Twojej spółdzielni i osoby z nią związane.

A  teraz u Ciebie taki zachwyt.

Wiadomo też, z tego co dochodzą mnie słuchy, że jego ojciec zasiadając dalej w Radzie Nadzorczej pozwala sobie dalej na ostre słowa krytyki.

Zastanawiam się więc, dlaczego tak zatwardziale krytykujesz Spomlek, w którym byłeś kilka lat i i dzięki niemu przetrwałeś w biznesie mleczarskim, po nagłym podejściu z Łukowa.

A na początku roku, wspólnie z kolegą wypowiadałeś się też krytycznie o spółdzielni w której jesteś obecnie.

Jakie więc są Twoje preferencje???

Opublikowano
wujekk110 napisał:

4 godziny temu, slawek74 napisał:

chciałbyś 😁 za lipiec 10gr premi spomlekowcy u nas coraz mocniej wykruszają się kiedyś pewnie więcej niż 10 samochodów na gminie teraz tylko jeden....

Kolego, a nie tak dawno, bo na przełomie stycznia i lutego Twój kolega zatwardziale i ostro krytykował działalność Twojej spółdzielni i osoby z nią związane.

A  teraz u Ciebie taki zachwyt.

Wiadomo też, z tego co dochodzą mnie słuchy, że jego ojciec zasiadając dalej w Radzie Nadzorczej pozwala sobie dalej na ostre słowa krytyki.

Zastanawiam się więc, dlaczego tak zatwardziale krytykujesz Spomlek, w którym byłeś kilka lat i i dzięki niemu przetrwałeś w biznesie mleczarskim, po nagłym podejściu z Łukowa.

A na początku roku, wspólnie z kolegą wypowiadałeś się też krytycznie o spółdzielni w której jesteś obecnie.

Jakie więc są Twoje preferencje???

weś się weś 😁 spomlek to dla mnie dno i wodorosty nie znasz mnie ani mojej sytuacji za cytuj co i o kim pisałem 🤔

ja nigdy nie oddawałem i nie bedę do tych .... oddawał !

Opublikowano

Mlekovita zaskakuje mnie coraz bardziej pierwsza połowa miesiąca białko 3.2 tłuszcz 4.1 druga połowa miesiąca mleka miałem mniej nawet i uwaga białko 2.9 tłuszcz zaszaleli na maxs 3.5 I cena za melko na fakturce 1.55 brutto brawo Mlekovita lider złodziejstwa jest tylko jeden . Wypowiedzenie już leży teraz pewnie zjada mi białko do 2 a tłuszcz do 3 

• Like 2
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Dzikusss napisał:

Mlekovita zaskakuje mnie coraz bardziej pierwsza połowa miesiąca białko 3.2 tłuszcz 4.1 druga połowa miesiąca mleka miałem mniej nawet i uwaga białko 2.9 tłuszcz zaszaleli na maxs 3.5 I cena za melko na fakturce 1.55 brutto brawo Mlekovita lider złodziejstwa jest tylko jeden . Wypowiedzenie już leży teraz pewnie zjada mi białko do 2 a tłuszcz do 3 

Przy ilu litrach?

Opublikowano
7 godzin temu, Dzikusss napisał:

Lider szuka kasy ,potrzeba 260mln ....https://handelextra.pl/artykuly/251504,pb-mlekovita-rozbuduje-zaklad

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Jak Waszym zdaniem będą kształtować się ceny paliw w tym roku? Minął rok od wyborów- kiedy politycy obiecywali obniżki cen paliw, tymczasem hurt w ostatnim czasie pnie się w górę

Zamawialiście już paliwo w tym roku? Jakie ceny?
      Temat jest kontynuacją zeszłorocznej dyskusji:
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301695-ceny-paliw-2024/

• Przez yacenty
      Zapraszamy do dyskusji na temat cen rzepaku w roku kalendarzowym 2025.
      Poniżej zamieszczam listę najpopularniejszych pytań dotyczących cen rzepaku, które były zadane w poprzednich latach.
      Ile będzie kosztować tona rzepaku w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku w 2025 roku? Czy cena rzepaku wzrośnie w 2025 roku? Czy rzepak będzie droższy w 2025 roku? Dlaczego rzepak tanieje lub drożeje w 2025 roku? Kiedy rzepak podrożeje w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na giełdzie w 2025 roku? Jaka będzie cena rzepaku na Matif w 2025 roku? Ile będzie kosztować rzepak na skupie w 2025 roku? Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie.
      Zapraszamy do dyskusji i prosimy o merytoryczną i kulturalną dyskusję. Rozmawiamy o meritum sprawy, nie wyzywajmy się, szanujmy zdanie innych osób. Życzymy miłej i owocnej wymiany zdań.
    • Przez bialy2005
      Narazie to ceny raczej beda z tendencja w dół jak to w styczniu. Pod koniec miesaca zacznie sie to rozkrecac ale jesli nie potwierdza sie wymarzniecia to bez szału
      Pszenżyto 550 z podwórka okolice łukowa lubelskie
    • Gość
      Przez Gość
      Cena węgla ostro w górę, ekogroszek 1300-1500 zł za tonę i kopalnie wstrzymują sprzedaż, też przez gaz do góry, czy robią z nas durni?
    • Przez benio1967
      w tej telewizji to zawsze mówią że tanieją,a podają że owies 650 zł tona tylko ciekawe gdzie?
  • Dodaj nową pozycję...
v