Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, dejmian90 napisał:

Za taką cenę przy dobrych negocjacjach kupisz td5.95.

Właśnie mi też coś się nie zgadzało. 2 tyg temu dealer mowił o 155tys brutto a dzisiaj już 175...

Opublikowano

120 netto za czerwonego, bez pneumatyki bez tuza 2 pary hydrauliki. Skąd jesteś? Jest niedaleko niebieski za 125 netto 3 pary hydrauliki, ale trochę mnie odstraszyło 18h na budziku i akurat odśnieżali nim plac... Tyle że miesiąc temu byłem...

Opublikowano
Dnia 12.03.2021 o 09:05, Przemus061088 napisał:

New holland t5 to samo co steyr kompakt 105 polecam zobaczyc steyra dobre wykonani w srodku

NH t4 to kompakt a NH t5 to steyr multi ;) 

Opublikowano

jak kwestia finansowania fabrycznego w cnh wychodzi ile latek i jaki % ?

Opublikowano

Za swoją czwórkę dałem równo 110 tys. netto z pełnym wyposażeniem, ale rewers mechaniczny (dla mnie na plus) 

Oczywiście umowa przedwstępna zawarta w lipcu 2020. 

Orientuje się ktoś z Was, czy jest jakiś temat albo forum związane z tą marką, bo mam kilka pytań do posiadaczy czwórek zanim będę dobijał się do serwisu. 

Opublikowano

John deere 6120m, amortyzacja kabiny i osi, fotel premium, skrzynia autoquad z Eco, wzmocniony podnośnik, pompa 114l, coś ala lodówka, rolety i inne duperela, oświetlenie 360, cenna 320 000 netto

• Haha 2
Opublikowano

Claas Arion 610, placowy, 2020 rok, amortyzacja kabiny i przedniej osi, przedni tuz i obciążnik, bieg uwrociowy, pompa 110 litrów, 3 pary hydrauliki mechaniczne, tryb automatyczny skrzyni i chyba tyle. 

335 netto, jak myślicie dobra cena czy ostro negocjować? 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, bizon1994 napisał:

Claas Arion 610, placowy, 2020 rok, amortyzacja kabiny i przedniej osi, przedni tuz i obciążnik, bieg uwrociowy, pompa 110 litrów, 3 pary hydrauliki mechaniczne, tryb automatyczny skrzyni i chyba tyle. 

335 netto, jak myślicie dobra cena czy ostro negocjować? 

Na te chore czas to raczej normalna cena .  Ja za swoją Valtre N 174 active zapłaciłem 348 tys netto tyle że jest bogaciej wyposażona i ma więcej koni.

Ps. Teraz jak bym miał kupować 6 cylindrowy ciągnik to brał bym po uwagę Mccormika bo jest fajny i można go kupic za dobre pieniądze.

Edytowane przez PrzemekFarmer
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v