Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Agrest napisał:

Nie sprzedałbym bo dałem za niego 15500 i jest jak nowy. Więc nie widzę potrzeby by sprzedawać. Dlatego cenę podałem z kapelusza.

hehe nie o takie motyle chodziło...  ktoś może powiedzieć że ursusa 360 nie sprzeda za 50 tys bo ma rocznego z Lublina 

Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Ja mam kłosa to siał mi bardzo na prawą stronę ale po moich modernizacjach dzięki podrzucenia pomysłu przez @PRIMO teraz sieje równo na obie strony i tak jak wapno granulowane to szeroko rozrzuca 

A jaki to patent ? Czy @PRIMO trzyma nad tym łapkę i czekamy aż wygaśnie 😛

1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Ciekawe jak to owijają 

Opublikowano
1 minutę temu, stempos1980 napisał:

Tak trzyma patent na to😁 

Do puki @PRIMO będzie chodził po ziemi to patent nie wygaśnie🤭

Kuźwa teraz to będę musiał spać z jednym okiem otwartym. 😨

Opublikowano

W jednotalerzowych to kwestia miejsca w które upada nawóz na talerz. Kos miał przestawiany talerz prawo lewo.

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

W jednotalerzowych to kwestia miejsca w które upada nawóz na talerz. Kos miał przestawiany talerz prawo lewo.

Przestawianie w motylu to nic nie da za bardzo.

6 minut temu, PRIMO napisał:

Kuźwa teraz to będę musiał spać z jednym okiem otwartym. 😨

Wysypiaj   się spokojnie bez stresu😉

Opublikowano
10 minut temu, Bananek napisał:

Łańcuchy to długie?

i-rozrzutnik-obornika-rosyjski.jpg

Chyba od takiego rozrzutnika. Jakby ktoś był zainteresowany to mogę rozwinąć i pomierzyć, ale odbiór tylko osobisty, albo w promieniu jakichś 100km od NBR mogę podrzucić za gaz

Opublikowano
17 minut temu, Bananek napisał:

Chodzi mi o lancuchy z 3 zdjęcia

A to takich raczej nie sprzedaje. Łańcuch zawsze się może przydać.

11 minut temu, jahooo napisał:

Jeden krój dla mnie

Ok, pisz na priv

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, conny napisał:

Na bogato Gedore

4 godziny temu, donweter1989 napisał:

Warte swojej ceny?

Ja kupuję używki. W tamtym roku parę kupiłem gedore, rashol, hazet, dowidat i tak jak się coś w miarę cenowo trafi na internetach to kupuje. Za te 4 dałem 120 z wysyłka -27, 24, 17 i poligon 17/19. Nowe w tych rozmiarach to koło 350zl (w pierwszym z brzegu sklepie internetowym).

Czy warto? Osobiście uważam, że tyle co kosztują nowe, to ni ch*ja nie warto. Mam od jakichś bezmarkowych nowych, przez biedronkowe, stare komunistyczne, Yato, neo, covale itd i moim zdaniem do zwykłej roboty na gospodarce nie ma sensu wydawać takiej kasy, co kosztują nowe.

Edytowane przez daron64
  • Thanks 2
Opublikowano

Gedore to jakość więc cena dobra. 

Tarczy womu nie potrzebuje który .pasi do fiaciora. nh  i może czegiś tam więcej śr38 zębów 11. Są jeszcze org napisy valeo na okładzinach więc zużycia zero.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v