Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, krilan06 napisał:

Kolega ma niezarejestrowaną 60-tkę, dokumenty kupić na olx to jest legalne? Jak to jest z numerami?

Centrale biuro antykorupcyjne zaczęło cię obserwować 🔭 😆 

Opublikowano
5 minut temu, krilan06 napisał:

Kolega ma niezarejestrowaną 60-tkę, dokumenty kupić na olx to jest legalne? Jak to jest z numerami?

A chce to sprzedać niedrogo ?

Opublikowano
8 minut temu, mariuszd93 napisał:

Centrale biuro antykorupcyjne zaczęło cię obserwować 🔭 😆 

Już się boję 

5 minut temu, Ursus932 napisał:

A chce to sprzedać niedrogo ?

Władował tyle kasy i teraz stwierdził, że trochę bez sensu jak nawet na drogę nie może wyjechać.

Piszecie że nielegalne a na olx się ogłaszają  

Opublikowano
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

Jeśli o takie coś pytacie na forum to lepiej się nie bierzcie. 

• Like 5
Opublikowano
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

Teoretycznie nielegalne a w praktyce to wiesz...😉 

Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

Jak handlarza n telefon nie stać to już nie jest dobrze w tym kraju 😂

Znajomy handlarz wygląda jak bezdomny - to zagrywka psychologiczna podobno 

• Haha 1
Opublikowano

Papiery swoją drogą ,a co z tablicami ,musisz oddać przy zarejestrowaniu , A dowód sprzedac ,co tam ,złomowanie na ciągniki nie potrzebne ,rozebralem na przeszczepy a że się walaly ,to sprzedalem ,mówil że hobbysta kolekcjoner ,to co ja ludziom nie mam wierzyć ?😉

Opublikowano
8 godzin temu, sumek666 napisał:

Nowego nie masz? 🤔

Nawet dwa ale leżą dalej w szufladzie 🙄

7 godzin temu, sumek666 napisał:

Ze mnie taki handlarz jak z Ciebie mechanik🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Mówisz o sobie przy kupnie fetora😁

Nie mówiłem o sobie , i nie wiem co to fetor , jedyne skojarzenia to gnijąca papryka 🥴

Opublikowano
8 godzin temu, sumek666 napisał:

Kiedyś opowiadałem jak taki handlarz przyjeżdża do nas po bydło. W sumie od dobrych 10lat, 90% jemu sprzedajemy. Nic złego o nim nie powiem jeśli chodzi o sam handel - uczciwie wycenia, nigdy nie było problemów z kasa itd. Ale czasem siedzimy potem przy kawie i gadamy to też zawsze jak to ciężko z kasa, jak to mało co się zarabia itd, tylko czasem w trakcie rozmowy coś tam wspomni - a to o o tym, że nowy ciągnik za gotówkę kupił, a to że zaraz spłaci kredyt za dom, którego to kredytu jeszcze niedawno w ogóle nie miał, a to że pożyczył znajomemu kilkadziesiąt tysięcy i ten nie chce oddać itd :) Do tego oczywiście mały stary telefon - to z nim najbardziej kojarzę. Niektórzy po prostu taki mają styl bycia

• Like 1
Opublikowano

Mozna zglosic ze tablice zgubione,tylko ciekawe czy na poprzedniego wlasciciela wydadzą jak sie ma umowe kupna tylko. Mam zabytka takiego ktory jezdzi tylko po podwórku i polnymi drogami jak trzeba nim na pole zajechac. Poprzednim wlascicielem byl skr. Myslalem zeby miedys go wyremontowac gruntownie,ale zanim uzbieram fundusze to kupie sobie cos małego z napędem, a ten "gruntownie" bedzie sobie zaparkowany w krzakach😄

Opublikowano
10 minut temu, daron64 napisał:

Kiedyś opowiadałem jak taki handlarz przyjeżdża do nas po bydło. W sumie od dobrych 10lat, 90% jemu sprzedajemy. Nic złego o nim nie powiem jeśli chodzi o sam handel - uczciwie wycenia, nigdy nie było problemów z kasa itd. Ale czasem siedzimy potem przy kawie i gadamy to też zawsze jak to ciężko z kasa, jak to mało co się zarabia itd, tylko czasem w trakcie rozmowy coś tam wspomni - a to o o tym, że nowy ciągnik za gotówkę kupił, a to że zaraz spłaci kredyt za dom, którego to kredytu jeszcze niedawno w ogóle nie miał, a to że pożyczył znajomemu kilkadziesiąt tysięcy i ten nie chce oddać itd :) Do tego oczywiście mały stary telefon - to z nim najbardziej kojarzę. Niektórzy po prostu taki mają styl bycia

nasz kolega sołtys widzę też ciągnie w tę stronę - a to telefon wiecznie zespsuty i stary .......

Opublikowano
40 minut temu, bratrolnika napisał:

jakby ktoś miał dylemat czy lepsza ciężka seria czy MTZ to tutaj jest konsensus

https://www.olx.pl/d/oferta/ciagnik-rolniczy-mtz-80-CID757-IDMOsNQ.html#502789b8b6

Nie chcę mi się bawić na telefonie, ale pod spodem powinien być zrobiony mem z kapitanem planeta (co młodsi pewnie nie wiedzą, kto to):

"-Spierdolona kabina!

-Brak napędu!

-Brak widoczności!

Z połączenia waszych mocy powstaje Ja - kapitan ch*jowy ciągnik!!"

Czy coś w tym stylu

31 minut temu, jahooo napisał:

nasz kolega sołtys widzę też ciągnie w tę stronę - a to telefon wiecznie zespsuty i stary .......

Kurcze ostatnio szukałem sobie telefonu, bo strzaskalem wyświetlacz w swoim i kurcze nie mam co wybierać. Mi najbardziej zależy na baterii bo czasem po te 12h bez ladowarki u że y ekran nie był za wielki.  Jak ja pracuję w terenie + gospodarka, to jakiegoś flagowca strach brać, z tych tanich to też d*pa - teraz mam tania Motorolke, to jak robię zdjęcia, to ch*j mnie strzela. Mojej kupiłem 3lata temu p20(teraz s20fe dostała), to lepiej chodzi niż moja roczna motka 🤦 no i tak z rozrzewnieniem przeglądałem ostatnio stare telefony na allegro. Stare, tzn z czasów kiedy różniły się czymś od siebie. Kurcze z telefonami to bym chciał, żeby wróciły okolice 2010moze troszkę po - e72, e7, n95, n97 ehh n97 jeszcze gdzieś w domu leży i e72. A nawet wcześniejsze, gdzie te telefony mało co potrafiły, ale miały jakiś charakter. Ehh i człowiek jakiś młodszy byl wtedy :)

• Haha 1
Opublikowano

zdecydowałem się kilka lat temu na xiaomi 4x, ma już 4 lata i bateria trzyma średnio użytkowana 2 dni, też szukam coś niwego powoli, ale co nowszy, to większa cegła, niedługo będą wielkości laptopów chyba

w tych nowszych redmi bateria niby 5tys mAh, w moim 4100

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

@bratrolnika ta jedenastka co ostatnio dałeś linka już sprzedana 😉 a podobno takie nie dobre Ursusy i zetory a idą jak świeże bułeczki 

Ale już drugi się pokazał https://m.olx.pl/d/oferta/ursus1134-1014-z-turem-CID757-IDMNUwY.html?reason=observed_search

Dojechaniu jak Pysia na starej 1 Piotrków Trybunalski Częstochowa😁 

A ty co się przypierdzielasz do mojej papryki? 

Jak ci nie pasuje to kupuj zagraniczne gówno z warzyw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v