Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, krilan06 napisał:

Kolega ma niezarejestrowaną 60-tkę, dokumenty kupić na olx to jest legalne? Jak to jest z numerami?

Centrale biuro antykorupcyjne zaczęło cię obserwować 🔭 😆 

Opublikowano
5 minut temu, krilan06 napisał:

Kolega ma niezarejestrowaną 60-tkę, dokumenty kupić na olx to jest legalne? Jak to jest z numerami?

A chce to sprzedać niedrogo ?

Opublikowano
8 minut temu, mariuszd93 napisał:

Centrale biuro antykorupcyjne zaczęło cię obserwować 🔭 😆 

Już się boję 

5 minut temu, Ursus932 napisał:

A chce to sprzedać niedrogo ?

Władował tyle kasy i teraz stwierdził, że trochę bez sensu jak nawet na drogę nie może wyjechać.

Piszecie że nielegalne a na olx się ogłaszają  

Opublikowano
1 godzinę temu, krilan06 napisał:

Teoretycznie nielegalne a w praktyce to wiesz...😉 

Opublikowano
1 minutę temu, sumek666 napisał:

Jak handlarza n telefon nie stać to już nie jest dobrze w tym kraju 😂

Znajomy handlarz wygląda jak bezdomny - to zagrywka psychologiczna podobno 

• Haha 1
Opublikowano

Papiery swoją drogą ,a co z tablicami ,musisz oddać przy zarejestrowaniu , A dowód sprzedac ,co tam ,złomowanie na ciągniki nie potrzebne ,rozebralem na przeszczepy a że się walaly ,to sprzedalem ,mówil że hobbysta kolekcjoner ,to co ja ludziom nie mam wierzyć ?😉

Opublikowano
8 godzin temu, sumek666 napisał:

Nowego nie masz? 🤔

Nawet dwa ale leżą dalej w szufladzie 🙄

7 godzin temu, sumek666 napisał:

Ze mnie taki handlarz jak z Ciebie mechanik🤣

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

Mówisz o sobie przy kupnie fetora😁

Nie mówiłem o sobie , i nie wiem co to fetor , jedyne skojarzenia to gnijąca papryka 🥴

Opublikowano
8 godzin temu, sumek666 napisał:

Kiedyś opowiadałem jak taki handlarz przyjeżdża do nas po bydło. W sumie od dobrych 10lat, 90% jemu sprzedajemy. Nic złego o nim nie powiem jeśli chodzi o sam handel - uczciwie wycenia, nigdy nie było problemów z kasa itd. Ale czasem siedzimy potem przy kawie i gadamy to też zawsze jak to ciężko z kasa, jak to mało co się zarabia itd, tylko czasem w trakcie rozmowy coś tam wspomni - a to o o tym, że nowy ciągnik za gotówkę kupił, a to że zaraz spłaci kredyt za dom, którego to kredytu jeszcze niedawno w ogóle nie miał, a to że pożyczył znajomemu kilkadziesiąt tysięcy i ten nie chce oddać itd :) Do tego oczywiście mały stary telefon - to z nim najbardziej kojarzę. Niektórzy po prostu taki mają styl bycia

• Like 1
Opublikowano

Mozna zglosic ze tablice zgubione,tylko ciekawe czy na poprzedniego wlasciciela wydadzą jak sie ma umowe kupna tylko. Mam zabytka takiego ktory jezdzi tylko po podwórku i polnymi drogami jak trzeba nim na pole zajechac. Poprzednim wlascicielem byl skr. Myslalem zeby miedys go wyremontowac gruntownie,ale zanim uzbieram fundusze to kupie sobie cos małego z napędem, a ten "gruntownie" bedzie sobie zaparkowany w krzakach😄

Opublikowano
10 minut temu, daron64 napisał:

Kiedyś opowiadałem jak taki handlarz przyjeżdża do nas po bydło. W sumie od dobrych 10lat, 90% jemu sprzedajemy. Nic złego o nim nie powiem jeśli chodzi o sam handel - uczciwie wycenia, nigdy nie było problemów z kasa itd. Ale czasem siedzimy potem przy kawie i gadamy to też zawsze jak to ciężko z kasa, jak to mało co się zarabia itd, tylko czasem w trakcie rozmowy coś tam wspomni - a to o o tym, że nowy ciągnik za gotówkę kupił, a to że zaraz spłaci kredyt za dom, którego to kredytu jeszcze niedawno w ogóle nie miał, a to że pożyczył znajomemu kilkadziesiąt tysięcy i ten nie chce oddać itd :) Do tego oczywiście mały stary telefon - to z nim najbardziej kojarzę. Niektórzy po prostu taki mają styl bycia

nasz kolega sołtys widzę też ciągnie w tę stronę - a to telefon wiecznie zespsuty i stary .......

Opublikowano
40 minut temu, bratrolnika napisał:

jakby ktoś miał dylemat czy lepsza ciężka seria czy MTZ to tutaj jest konsensus

https://www.olx.pl/d/oferta/ciagnik-rolniczy-mtz-80-CID757-IDMOsNQ.html#502789b8b6

Nie chcę mi się bawić na telefonie, ale pod spodem powinien być zrobiony mem z kapitanem planeta (co młodsi pewnie nie wiedzą, kto to):

"-Spierdolona kabina!

-Brak napędu!

-Brak widoczności!

Z połączenia waszych mocy powstaje Ja - kapitan ch*jowy ciągnik!!"

Czy coś w tym stylu

31 minut temu, jahooo napisał:

nasz kolega sołtys widzę też ciągnie w tę stronę - a to telefon wiecznie zespsuty i stary .......

Kurcze ostatnio szukałem sobie telefonu, bo strzaskalem wyświetlacz w swoim i kurcze nie mam co wybierać. Mi najbardziej zależy na baterii bo czasem po te 12h bez ladowarki u że y ekran nie był za wielki.  Jak ja pracuję w terenie + gospodarka, to jakiegoś flagowca strach brać, z tych tanich to też d*pa - teraz mam tania Motorolke, to jak robię zdjęcia, to ch*j mnie strzela. Mojej kupiłem 3lata temu p20(teraz s20fe dostała), to lepiej chodzi niż moja roczna motka 🤦 no i tak z rozrzewnieniem przeglądałem ostatnio stare telefony na allegro. Stare, tzn z czasów kiedy różniły się czymś od siebie. Kurcze z telefonami to bym chciał, żeby wróciły okolice 2010moze troszkę po - e72, e7, n95, n97 ehh n97 jeszcze gdzieś w domu leży i e72. A nawet wcześniejsze, gdzie te telefony mało co potrafiły, ale miały jakiś charakter. Ehh i człowiek jakiś młodszy byl wtedy :)

• Haha 1
Opublikowano

zdecydowałem się kilka lat temu na xiaomi 4x, ma już 4 lata i bateria trzyma średnio użytkowana 2 dni, też szukam coś niwego powoli, ale co nowszy, to większa cegła, niedługo będą wielkości laptopów chyba

w tych nowszych redmi bateria niby 5tys mAh, w moim 4100

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

@bratrolnika ta jedenastka co ostatnio dałeś linka już sprzedana 😉 a podobno takie nie dobre Ursusy i zetory a idą jak świeże bułeczki 

Ale już drugi się pokazał https://m.olx.pl/d/oferta/ursus1134-1014-z-turem-CID757-IDMNUwY.html?reason=observed_search

Dojechaniu jak Pysia na starej 1 Piotrków Trybunalski Częstochowa😁 

A ty co się przypierdzielasz do mojej papryki? 

Jak ci nie pasuje to kupuj zagraniczne gówno z warzyw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v