Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Ursus932 napisał:

To chyba ten @Uziu92, tak mu się pierdzielił że aż nie opłacało się składać do końca :ph34r:

https://m.olx.pl/oferta/rezerwacja-sprzedam-ciagnik-pronar-82tsa-CID757-IDHXB3W.html?reason=hp|cf

mój był wersja SA , sam potem turbo dołożyłem , po za tym mój pojechał na południe Polski , a ten z ogłoszenia z północy 😁 Swoją drogą ciekawe czy jeszcze ten człowiek go ma 😁

Opublikowano
22 minuty temu, jacek3773 napisał:

Jak wącha to ile wciągnie 7L.

5 L

@Uziu92 tego nie wiem, nie było mnie przy sprzedaży 😉

Opublikowano
2 godziny temu, Marecki2922 napisał:

To już naprawdę robi się forum plotkarskie kilka stron pierdół , kto , co i który mądrzejszy i może bardziej się dowartościować , jak baby morwa kać 

Hmm. Raczej nikt się nie dowartościowuje. A forum plotkarskie to już jest od kilku lat. Dobrze że jest nas paru to coś się dzieje, bo by było jak u konkurencji. 

Opublikowano
3 minuty temu, lamboEVO100 napisał:

Co niektórzy to po miesiącu rezerwują 🤣 najbardziej mnie bawi jak sprzedający w tytule dodaje "polecam". 

Albo CENA TYLKO DO PONIEDZIAŁKU!!! a w poniedziałek ta sama albo i niższa 

Opublikowano
40 minut temu, Uziu92 napisał:

uwierz że to była cudowna chwila 😁

Znam to jak sprzedawałem zwłaszcza 60😉

15 minut temu, sladan napisał:

Mondo mk4, 2.0 tdci pali mi 6L przy ciężkiej nodze, także asterka z żadnym wyczynem

Ja podałem w koło komina, głównie miasto 

5 minut temu, slawek74 napisał:

vektra c 1.9cdti 150km i w 6L potrafi się zmieścić a jedzie 😁

Ta jedzie taka krowa to chyba z przepaści 🤦‍♂️, i chyba te litry na długiej trasie, szwagier ma 😉

Opublikowano

Tak szybko sprzedałeś szejsiątkę? Nowego już przywiozłeś?

Opublikowano

No ładny. Jakbym nie miał to bym jechał obejrzeć.  Kosiarka bijakowa z przodu, glebogryzarka z tyłu i w porzeczki. 

Opublikowano
Agrest napisał:

wierzysz w duchy ze kupił 😁 prędzej się psu dup.. zagoi 😁😉😆

Agrest napisał:

No ładny. Jakbym nie miał to bym jechał obejrzeć.  Kosiarka bijakowa z przodu, glebogryzarka z tyłu i w porzeczki. 

a co na dwa Cię nie stać 😁😉

Opublikowano
8 minut temu, Agrest napisał:

To nie żadna z tych obecnych😉 wcześniej miałem do handlu

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał:

O gustach się nie dyskutuje,  ale brzydkie to jak 100 huji.

Czyli marzenie kobiet?😁

No i nie gadaj bo ma swój urok. Ładniejszy od zetora i Ursusa i białoruśki z tamtych lat. 

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

ładny

Ursus u mnie to te dłuższe trasy to 15km 😁 chyba twój szwagier ma tą 100km albo zapchany tłumnik 1.9 były trzy moce w silnikach 100 120 i 150km

Nie, jego ta mocna 

Astra z przyczepą w trasie po jaką maszyną to dopiero pozytywnie mnie zaskakuje 👍

@6465 Tomek lepiej sam bym tego nie ujoł 😎

Opublikowano
3 minuty temu, Ursus932 napisał:

To nie żadna z tych obecnych😉 wcześniej miałem do handlu

Wyraźnie unikasz tematu i odpowiedzi na drugie pytanie. 

Możesz na pw mi napisać co to i dlaczego jednak fendt😉

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Czyli marzenie kobiet?😁

No i nie gadaj bo ma swój urok. Ładniejszy od zetora i Ursusa i białoruśki z tamtych lat. 

Co 😳 1134 jebie wyglądem te szkarade na łopatki 

Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

to ile to ma kucy bo nie kuni 😁 te 1.7cdti to mulaste strasznie 😉😁

Moja ma zabójcze 106 kucy .😁

1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

Niech Cię ręka boska broni. Kolega robił w takim zawieszenie bo jego brat szef takim jeździ. Gumy i wahacze 4 tygodnie szły bo nigdzie w hurtowniach nie mieli. Jeszcze z czymś wiem ze miał problem.

Nie mam zamiaru żadnego skośnookiego kupować, wolę zachodnie bo z częściami mniejszy kłopot. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v