Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Ktoś szukał tura do Zetora ?

https://www.facebook.com/marketplace/item/999665097611695/?ref=search&referral_code=marketplace_search&referral_story_type=post&tracking=browse_serp%3A1d591fb0-6e60-4995-9e5e-27b44721dcfd

• AgroTeam
Opublikowano

https://sprzedajemy.pl/wloka-polowa-brona-lakowa-talerzowka-kverneland-talerzowa-rutki-kossaki-2-e30984-nr64066059 O ten temat mi chodzi, chyba że ktoś ma taką do sprzedania

• AgroTeam
Opublikowano

Jakoś dużo ma to odsłon więc lekko dziwne. Jutro zadzwonię i zapytamczy to w ogóle jest. Ale chciał bym to kupić ale zlecić transport jednak jak ktoś miał by to pod bokiem to zawsze bezpieczniej jak zobaczy

Opublikowano

Transport to mogę pomóc wstępnie. A zobaczyć to mówię wtorek/środa mógłbym ale nie obiecuje. 

Opublikowano
3 minuty temu, griga napisał:

Jakoś dużo ma to odsłon więc lekko dziwne. Jutro zadzwonię i zapytamczy to w ogóle jest. Ale chciał bym to kupić ale zlecić transport jednak jak ktoś miał by to pod bokiem to zawsze bezpieczniej jak zobaczy

Bo podpisane włóka łąkowo-polowa . A łąkowe to już są innego typu ta prędzej pole równać to i dalej stoi .

17 minut temu, KlimekPL napisał:

Fajna ale po pierwsze ciut za mała paka (Tucano 440 chyba by całego zbiornika tu nie zmieścił) no i tak jak już wyżej napisaliście, brak dolnego otwierania, górne to masakra.

Jest tu dolne otwieranie przyjrzyj się 

Opublikowano
2 minuty temu, griga napisał:

To jest typowo do pola i taka chcę, coś okolicy 3m+ tak by 70km szło ładnie

Ale większość szula włóki łąkowej to i wyświetlenia nabijają , a przeważnie w pole idzie brona to włóka dalej leży . Ciekawe jakby to się sprawowało 

Opublikowano
25 minut temu, KlimekPL napisał:

Fajna ale po pierwsze ciut za mała paka (Tucano 440 chyba by całego zbiornika tu nie zmieścił) no i tak jak już wyżej napisaliście, brak dolnego otwierania, górne to masakra.

Dolne otwieranie jest, mam takie w swojej 10t. Jak kupię większą to będzie na handel.

• AgroTeam
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v