Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem Ci tak. Jak patrzę na mf 174 z 1987r to budowa niemal identyczna. 

Ale z rówieśnikami to raczej nic wspólnego po za perkinsem nie ma.

Opublikowano

Aaa, myślałem ze to z tych nowszych. Kiedyś czytałem tylko ze się w super stanie trafił i jakoś tak pomyślałem. 
Ale wlasnie takie są super, na cabrio tez bym kiedyś chciał. 
Masz wajche od pełzaków przy lewej stopie?

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Teścia poklepaliście? To chyba spełnienie marzeń😁🤭😉

Od dwóch tygodni z nim nie gadam bo nie mam o czym. Robię swoje i tyle,ostatnio bele słomy zrzucałem i poleciała mi na lampę w bizonie z tyłu i wybiło to sam się do mnie odezwal(z pretensja że klosz zbiłem,a lampa cała warta 7zl),a za ramkę w ciągniku gdybym to ja zrobił to już sami możecie sobie wyobrazić co by było. Turem rozdarłem plandekę w hali bo mamy zrobione drzwi to też afera że trzeba ściągać i kto to będzie robił,kupiłem taśmę i zakleilem i dla mnie tip top,ale nic się nie odezwał.

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Podeślij zdjecie jakieś, może by to ogarnął 

Jutro zrobię

Opublikowano
5 minut temu, KaMel napisał:

Aaa, myślałem ze to z tych nowszych. Kiedyś czytałem tylko ze się w super stanie trafił i jakoś tak pomyślałem. 
Ale wlasnie takie są super, na cabrio tez bym kiedyś chciał. 
Masz wajche od pełzaków przy lewej stopie?

Mój jest z 2012r.

Ja mam skrzynię 20+20, ślimak źółw człowiek zając. To wersja top line. Prędkość min chyba 125m/h Bliźniak do landini rex 80.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

Mój jest z 2012r.

Ja mam skrzynię 20+20, ślimak źółw człowiek zając. To wersja top line. Prędkość min chyba 125m/h Bliźniak do landini rex 80.

Pamietam jeszcze ze od poerwszego właściciela był i strzał jeden na milion 😁Powiesz jaki to model dokładnie? Bo w sumie taki do pryskania/kombajnu tez byłby fajny. 20biegow to już tez sporo i w pełni wystarczająco do wieszkosci prac.

Opublikowano
2 minuty temu, stempos1980 napisał:

I tak gorsze ogólnie są teściowe😁

Dobry źeńć żonę raz teściową pięć. 🤪😂🤣

Opublikowano
5 minut temu, KaMel napisał:

Pamietam jeszcze ze od poerwszego właściciela był i strzał jeden na milion 😁Powiesz jaki to model dokładnie? Bo w sumie taki do pryskania/kombajnu tez byłby fajny. 20biegow to już tez sporo i w pełni wystarczająco do wieszkosci prac.

Coś mieszasz. Mam McCormick F80 Top z salonu z 2012r, taki sam jak ten z turem za 122tys co wkleiłem.

Opublikowano

A ja mam pytanie, czy jeśli się usunę z forum zdjęcia z mojej galerii znikną razem ze mną? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v