Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

paczkę mam w samochodzie, nie zaglądałem jeszcze, a le wygląda z zewnątrz OK, raczej się nic nie zepsuło, tylko wwalili taki ciężar na najwyższą półkę w paczkomacie :D

Opublikowano
7 minut temu, jahooo napisał:

paczkę mam w samochodzie, nie zaglądałem jeszcze, a le wygląda z zewnątrz OK, raczej się nic nie zepsuło, tylko wwalili taki ciężar na najwyższą półkę w paczkomacie :D

Wywaliło tam, gdzie było miejsce pewnie. U mnie z jak pakowałem, to jedna paczką na dole, a druga na samą gore

4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-ursus-c360-doinwestowany-CID757-IDLg59w.html

No kogos naprawde to wrześniowe słońce za mocno przegrzalo

Fajnie, że komuś się chce tyle czasu poświęcać, ale liczyć, że ktoś tyle da, jest co najmniej nierozsądne.

Opublikowano
18 minut temu, jahooo napisał:

To chyba fiutki robią specjalnie, moja też była na najwyższej .

4 minuty temu, stempos1980 napisał:

Żaden przeszczep nie przejdzie przeglądu po zmianach 

A przyczepy poprzerabiane na wywrot z papierem od d50 też powinien nie przejść. 

Opublikowano

Sąsiad zrzucił kontener z renault midlum i zrobił zabudowę wywrotke. To musiał jechać tym do zakładu specjalizującego się tego typu rzeczami i wpisali do pamierow że wywrotka. Dopiero przegląd przeszedł.

Opublikowano
54 minuty temu, jahooo napisał:

Ponad 30 lat w jednych rękach, most nie wyje, nie cieknie, tylko silnik sie prosi o remont, bo do tej pory dół nie zaczepiany i spod wału juz się poci

wszystko jasne, silnik tak żłopie olej że nie wystarcza go na wycieki przy plecaku😂

24 minuty temu, Belaruss820 napisał:

https://www.olx.pl/d/oferta/sprzedam-ursus-c360-doinwestowany-CID757-IDLg59w.html

No kogos naprawde to wrześniowe słońce za mocno przegrzalo

choćby dawali do niego darmowego operatora na 3 lata, to nadal nie jest tyle warty

Opublikowano
33 minuty temu, pafnucy napisał:

I most od robura prawidlowo przegladu nie przejdzie. 

Pafnuś ty to masz jakąś fobię na punkcie przeglądów czy jakiś uraz z dzieciństwa? 🤔 Gdzie by się nie pojawiła jakaś 60 4x4 to odrazy Twój tekst o przeglądzie. Tak na dobrą sprawę co Cię to obchodzi??? Za różne pierdoły pojazd może nie przejść przeglądu a Ty zawsze i tym 4x4.

Opublikowano
15 minut temu, witejus napisał:

Na razie ,jak wejdą w życie fotografie pojazdów na stacji to już się nie da bo żaden diagnosta przy zdrowych zmysłach nie będzie nadstawiał d*py dla kilku złotych.

akurat C360 fabrycznie wychodziły z 4x4 i tu temat da sie obejść, gorzej z wywrotkami bez papieru, tam trzeba będzie się gimnastykować

38 minut temu, daron64 napisał:

Wywaliło tam, gdzie było miejsce pewnie. U mnie z jak pakowałem, to jedna paczką na dole, a druga na samą gore

Fajnie, że komuś się chce tyle czasu poświęcać, ale liczyć, że ktoś tyle da, jest co najmniej nierozsądne.

Rozpakowałem - wszystko w porządku

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Fabrycznie produkowane były wyłącznie z tylnym napędem ,a modyfikacje robione przez sprzedawców w innych krajach nie mają tu znaczenia.AMEN.

Edytowane przez witejus
Opublikowano

Możesz uważać, co chcesz, ale sprzedawca nie mógł wprowadzić na rynek produktu bez homologacji i bez zgody producenta, chyba, że chciał sam pokrywać koszty serwisu gwarancyjnego.

Opublikowano (edytowane)

Pany, ten mój nieszczęsny brok - jakby to czymś zapaciac to dzień by wytrzymało, czy ni uja? Bo w sklepie oczywiście nie ma, będzie na jutro przed południem. No i nie wiem, czy coś z tym robić teraz ( bo ciągnik potrzebny mi na parę godzin tylko stacjonarnie przy cyklopie), czy olać, jechać sobie poorac trochę, a to na spokojnie jutro ogarniac

Edytowane przez daron64
Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, ZetorMisio napisał:

Pafnuś ty to masz jakąś fobię na punkcie przeglądów czy jakiś uraz z dzieciństwa? 🤔 Gdzie by się nie pojawiła jakaś 60 4x4 to odrazy Twój tekst o przeglądzie. Tak na dobrą sprawę co Cię to obchodzi??? Za różne pierdoły pojazd może nie przejść przeglądu a Ty zawsze i tym 4x4.

Taaa fobie. Jasne 

Bardzo sie boje no no

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
16 minut temu, daron64 napisał:

Pany, ten mój nieszczęsny brok - jakby to czymś zapaciac to dzień by wytrzymało, czy ni uja? Bo w sklepie oczywiście nie ma, będzie na jutro przed południem. No i nie wiem, czy coś z tym robić teraz ( bo ciągnik potrzebny mi na parę godzin tylko stacjonarnie przy cyklopie), czy olać, jechać sobie poorac trochę, a to na spokojnie jutro ogarniac

Jak już musisz paciać, to dębowy korek dobrze dopasować , będzie lekko się pocić, ale do takiej roboty wystarczy, tylko patrzeć poziom wody w chłodnicy

Opublikowano

Właśnie nie muszę. Dobra, już po temacie. Zapomniałem, że mam dziś auto na przegląd, zebranie rodziców, a jeszcze w międzyczasie core ze szkoły odebrać. Chyba dziś sobie odpuszczę wszystko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v