Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Mam kłopot w małej prasie kostkującej. Niemiecka marki Helwig Anna. To samo co Polska sipma. Prasuje pięknie ale dziś chciałem poprostować palce w podbieracza i kręciłem wolno no i zostały igły i reszta w w momencie jak się zaczyna wiązanie supełków. Tłok idzie aż do tego zabezpieczenia na boku. 

Gdzie trzeba pociągnąć żeby to przestawić? 

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Narko napisał:

To ja jednak tego do sciany przykrecac nie bede... kupie sobie zwykly "szlauf".

No tez tak mi się wydaje, za drogi gips żeby podlewać nim ogródek

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
37 minut temu, Ursus932 napisał:

👏

Przecież do tego nie potrzeba być modem 🙂

Ale na jakąś moderację byś się załapał 🤭

No i za co np dałbyś mi bana 🤔

26 minut temu, Ursus932 napisał:

Co Ty rapetem ze trzech🙂 , partyzant jeszcze takich dwóch , ale niech się dzieci wyżyją 

Póki co, to Ty jak dziecko próbujesz spuścić sobie ciśnienie na forum 🤭

Opublikowano
44 minuty temu, Partyzant85 napisał:

Nie ośmieszaj się 🤣

No a kto pije takie szczyny 😂

23 minuty temu, sladan napisał:

No i za co np dałbyś mi bana 🤔

Póki co, to Ty jak dziecko próbujesz spuścić sobie ciśnienie na forum 🤭

Ty to możesz spać spokojnie ,nie jesteś groźny 😊

Opublikowano
40 minut temu, maroko napisał:

Mam kłopot w małej prasie kostkującej. Niemiecka marki Helwig Anna. To samo co Polska sipma. Prasuje pięknie ale dziś chciałem poprostować palce w podbieracza i kręciłem wolno no i zostały igły i reszta w w momencie jak się zaczyna wiązanie supełków. Tłok idzie aż do tego zabezpieczenia na boku. 

Gdzie trzeba pociągnąć żeby to przestawić? 

a sprzęgło bezpieczeństwa ci nie strzeliło ? może być na kołek zrywalny

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

No a kto pije takie szczyny 😂

Ty to możesz spać spokojnie ,nie jesteś groźny 😊

Nie widziałem tu na forum nikogo groźnego 

Opublikowano
5 godzin temu, JarekBazydlo napisał:

Ciekawe co to te wagony?? Ja tam nie widze wagonu! Więc zdjecie powinno być usuniete za zły opis @Bartek933

Walczyłem nie raz z tym. Jak w kij pierdział... 

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

a sprzęgło bezpieczeństwa ci nie strzeliło ? może być na kołek zrywalny

To nie sprzęgło. Tak dokładnie nie patrzyłem ale chyba ten główny wałek co są aparaty wiążące został w połowie obrotu. Winy bym szukał w tym że tak wolno obracałem ręką i może też cofanie... 

Kiedyś się więcej tym robiło a teraz tylko rolująca to zapomniałem ☺️

Opublikowano (edytowane)

@jahooo

rozrzutnik nieużywany napewno ponad 30lat. Nie wiem ile ona przepracowała. Ojciec skąds go przyciągnął z myślami zrobieniu przyczepy. Ale w którym roku, to nie wiem. Ja nie pamiętam żeby nim się gnój wozilo

IMG_20210716_190333569_copy_650x1156.jpg

IMG_20210716_190339885_copy_650x1156.jpg

IMG_20210716_190354898_copy_650x1156.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano
soltys48 napisał:

3 godziny temu, kris148a napisał:

Sołtys48 wysłałem Ci wiadomość na priv.

Sołtys48 wysłałem Ci wiadomość na priw

Nic nie ma a miejsce jest

Nie wiem co jest grane, aktualizacje aplikacji zrobiłem i wysłałem jeszcze raz wiadomość, może jakoś inny kontakt, email mój albo tel?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v