Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
MF675ursus napisał:

Chyba zrezygnuję z Agrofoto. No sorry, ale jak się ma w nazwie foto, a co drugie moje zdjęcie jest wywalane, bo tak, a dodaję jakieś "do wielkiego dzwonu", to nie ma sensu tu siedzieć

U mnie ten typek też wywala często gęsto zdjęcia. Ostatnio wywalił dodałem drugi raz z tym samym opisem i już drugi dzień jest😂😂😂

Opublikowano
7 minut temu, adam131 napisał:

Może bym wspomógł ,ale ja już przez tego moderatora też odpuściłem poprawianie błędów,bo kasował moje posty bez ostrzeżenia i jakiejkolwiek informacji i "czepialskich" faworyzował.

Dlatego trzeba wprowadzić "nowy agrofotowski ład" na tym forum! Nikt nam nie wmówi że czarne jest czarne, a białe jest białe! Stop bezkarności czy to użytkowników czy moderatorów! 

Opublikowano (edytowane)

Może trzeba by sprawdzić moderatorów, czy na pewno działają z korzyścią dla AF, taki "dział skarg na moderatorów" by się przydał

Np. jeden mod zamknął temat Mercator  w dziale kombajny - bez ostrzeżenia. Nie założył nowego wątku czy coś, po prostu zablokował stary i kicha. Pisałem do Jacka, na kilka dni wątek został odblokowani i znowu zamknięty. Dałem sobie spokój, są fajne grupy na FB , gdzie można uzyskać takie same informacje

Edytowane przez jahooo
  • Like 3
Opublikowano
1 godzinę temu, akmaly napisał:

Nie lepszy, jak się rozwali skrzynia albo tylny most to będzie duuuużo gorszy :P. Jeszcze ta cena z kosmosu - ludzie myślą że jak seria 300 MF ma cenę to wszystkie model z 3 z przodu muszą być drogie a tu chodzi tylko o produkty rodem z MF a nie serię Landini malowaną na czerwono. 

skoro tak mówisz to pewnie wiesz, myślałem że to pochodna 390 którego chwalą na potęgę, ogólnie styczności z takim czymś nie miałem

dzięki za wyprowadzenie z błędu

1 godzinę temu, ZetorMisio napisał:

Gdzie ja z Ciebie podśmiechujki, pytam jako fachowca poprostu .

A jeszcze zapytam jak by tak kupić d50 te 6 tonowa sztywna pojeździć trochę jako sztywna,w zimie może stanieje stal i wtedy przerobić ja na wywrotkę? Jest możliwość przerobienia tylko na tylny wywrot? Czy to ni cholery nie opłacalne?

wszystko da się zrobić, równiez tylko tylny wywrot

a co do opłacalności, to wiesz jak to jest, dla jednego będzie to warte wszystkich pieniędzy, a dla drugiego nawet 100zł to będzie za to za dużo

Opublikowano

Na tych grupach na fb jedna rzecz mnie irytuje zeby nie powiedziec wkur....-wystawiaja czasami ciekawe przedmioty.....I mnie zastanawia jedno.Czy tak ciezko podac cene????????????????Ile by to czasu oszczedzilo i nadzieji.

8 minut temu, jahooo napisał:

Może trzeba by sprawdzić moderatorów, czy na pewno działają z korzyścią dla AF, taki "dział skarg na moderatorów" by się przydał

Np. jeden mod zamknął temat Mercator  w dziale kombajny - bez ostrzeżenia. Nie założył nowego wątku czy coś, po prostu zablokował stary i kocha. Pisałem do Jacka, na kilka dni wątek został odblokowani i znowu zamknięty. Dałem sobie spokój, są fajne grupy na FB , gdzie można uzyskać takie same informacje

Opublikowano
3 godziny temu, witejus napisał:

sam widzisz,są takie nagrzewacze indukcyjne do śrub ,bardzo pomocne przy odkręcaniu zardzewiałych ,zapieczonych śrub

ale bardziej do nakretek  nagrzewnice , jak już to trzeba by rozgrzać palnikiem obudowe 

Opublikowano (edytowane)

^^ To może "pozew zbiorowy" zrobimy, na tego moderatora który wszystkim zachodzi za skórę? Podaj ten temat, bo jak szukałem gdzie się poskarżyć to znalazłem pasujący, tyle że ostatni post w nim był z 2019 roku i nikt z "władzy" do niego nie zaglądał. Ten temat był zeszytem "skarg i wniosków", co to leży sobie na zapleczu a i wszyscy mają go w czterech literach

Edytowane przez MF675ursus
Opublikowano
2 godziny temu, MF675ursus napisał:

Chyba zrezygnuję z Agrofoto. No sorry, ale jak się ma w nazwie foto, a co drugie moje zdjęcie jest wywalane, bo tak, a dodaję jakieś "do wielkiego dzwonu", to nie ma sensu tu siedzieć

Licznik.png

Już nigdy Ci nie odpiszę, tylko wyjątkowo niewychowany człowiek publikuję prywatną korespondencje.

A później płacz i lament bo moderator nie odpisuję, trzeba brać przykład z kolegów

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Prywatna korespondencja- z moderatorem, na temat moderacji... To nie była rozmowa o d..e Maryni, tylko o tym gdzie mam zdjęcie, przez Ciebie usunięte, umieścić. I to nie pierwszy raz jak wywaliłeś mi zdjęcie, bo taki miałeś kaprys. Administracja forum, poza sprzątaniem, powinna też pomagać. Od Ciebie pomocy się nie doczekałem, co więcej, z takim podejściem to forum bardzo szybko skończy jak nasza-klasa. Już handel przeniósł się na fb, teraz czas na grupy tematyczne

Opublikowano

Wstawia licznik samochodowy na forum rolniczym jakby nikt takiego licznika nie widział i jeszcze ma pretensje. Gwoli sprawiedliwości powinien być jeszcze punkt ostrzeżeń, jaki dostala tu pewno osoba od Bartka za wstawienie (nieświadomie) żelek haribo.

Opublikowano
30 minut temu, Mecha napisał:

Z czym polecacie mieszać bobik na poplon, w jakich proporcjach i kto ma na sprzedaż? Będzie po pszenicy pod qq

Ponawiam pytanie żeby przebrnąć przez te bezsensowne posty... Moje zdjęcia wielokrotnie były wyrzucane bo nazwa bo tamto, to jak jest jakaś samoróbka albo element o który się chce zapytać to nazwij mi to, pierdołami się zajmujecie. 

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Bo trzeba pisać do Jacka skargi i się nauczy szanować drugiego człowieka. Za sam taki wpis że już nie odpisze powinien dostać upomnienie od Jacka

Ta... Jacek nie ma czasu, przed chwilą wstawił zdjęcie. Do poczekalni...

Opublikowano

Ja akurat na miejscu Bartka to bym nie chciął być ,swego czasu też dostałem od niego ,bo człowiek ma takie intencje ,a z boku wygląda inaczej . Może trochę na luz   [ tylko nie tak jak moja krowa ,ubzdurała sobie że między tymi dwoma kołkami prądu nie ma i ja akcja ]😐  3 dni 😐

Opublikowano

Apropos przekładni - tnę ramę od rozrzutnika polskiego dwuosiowego na złom i wycinałem przekładnie, myślałem, że złom, ale po odcięciu kręci się lekko. Może komuś potrzebna?

Opublikowano
5 minut temu, daron64 napisał:

Apropos przekładni - tnę ramę od rozrzutnika polskiego dwuosiowego na złom i wycinałem przekładnie, myślałem, że złom, ale po odcięciu kręci się lekko. Może komuś potrzebna?

daj fotkę, może na rozdrabniacz do chwastów się przyda

Opublikowano
19 minut temu, daron64 napisał:

Klimkowi

Opublikowano
26 minut temu, daron64 napisał:

Mialem 3, przez 2 lata 1 sie sprzedala. Dostaly beckow mlotem i na zlom pojechaly.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v