Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, danielursus3p napisał:

Młodemu to nimfomanka potrzebna. Jakby go zruchała 5 razy dziennie przez 7 dni w tygodniu to już nie myślał by o czym innym jak robicie  z ojcem  😁

Też bym adoptował 🤔

6 godzin temu, jahooo napisał:

ja - nie, wrzucałem, bo ktoś szukał, sąsiad szuka sortownika do kartofli, tak do 6 tys

Znajomy sprzedaje ale taki miejszy 

Opublikowano
59 minut temu, TheraRolnik napisał:

To że ciebie nie stać na porządny ciągnik to już twoja sprawa 😎

Na lanie paliwa w ujowy ciągnik raczej. Sąsiad ma takiego zetora to chętnie by to sprzedał a kolejnego fendta kupil

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Na lanie paliwa w ujowy ciągnik raczej. Sąsiad ma takiego zetora to chętnie by to sprzedał a kolejnego fendta kupil

Jego nawet na lanie paliwa nie stać. Tatuś zalewa. Swój ciągnik.

Opublikowano
8 minut temu, gregor1284 napisał:

W czym problem? Internetu nie ma? Wystawi za rozsadna kase 1 dzien i może fendta szukać.

• Like 1
Opublikowano
19 minut temu, czesio200 napisał:

W czym problem? Internetu nie ma? Wystawi za rozsadna kase 1 dzien i może fendta szukać.

Fergusona się zbierał ze 4 lata wystawić. Nie brak mu hajsu to nie sprzedaje. Nowego go kupil

Opublikowano
4 godziny temu, igor10246 napisał:

max 4 tys jak bez mleka, za lepsze dawałem po 900, hf bądź co bądź ale bardzo ładne 

Dobrze napisałeś ,ze dawałeś. Ludzie teraz powariowali

2 godziny temu, igor10246 napisał:

Chłopaki spokojnie, kura która dużo gdacze  mało jaj znosi 

jeszzce gul skoczy jak @Ursus932 kupi

44 minuty temu, gregor1284 napisał:

Też bym adoptował 🤔

Znajomy sprzedaje ale taki miejszy 

Masz możliwość zdjęć??

Opublikowano
49 minut temu, Agrest napisał:

Przyczepa z papierem. Do zboża w żniwa idealna.

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-wywrotka-jednoosiowa-CID757-IDHZFZ3.html

Tylko że kwit to nie od tej przyczepki jest. Przyczepa typowo holenderka, a rvp2 to tzw. rumunka

31 minut temu, Agrest napisał:

O ja prld 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Screenshot_20210105-192614_OLXpl.jpg

I tak tanio. Sprawnej ponizej 3tys.zł raczej nie kupisz teraz

Opublikowano
3 minuty temu, griga napisał:

1,5 do 2,5 w zależności od stanu i ilości talerzy.

Dawałem 1700 nie chce gość sprzedać. Talerze tylko to co na siewce,  łopatki do wymiany. 

Opublikowano
9 minut temu, czesio200 napisał:

Ciekawe jak sie sprawdzają te lampy solarne po około 200zł ktoś to ma?

Raczej do oświetlenia drogi, czy jakiegoś niewielkiego podjazdu niż podwórka.

Chyba że z jakichś innych lamp korzystacie i jesteście zadowoleni?
Ze swojej strony mogę polecić te lampy to oświetlenia wewnętrznego garaży.
https://allegro.pl/oferta/8x-natynkowa-led-36w-72w-120cm-panel-lampa-garaz-9615066838

Opublikowano
14 minut temu, KaMel napisał:

Jakbyś miał dostęp do LUGa, to warto wziąć. Ewentualnie Ledvance, ale te to raczej mniejsze naświetlacze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v