Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, bratrolnika napisał:

To bylo wtedy jak Fiata kupiłem, teraz to temat wyszedl śmiesznie, bo nie planowaliśmy auta zmieniać, niedziela wieczorem siedzę, oglądam sobie ogłoszenia, zona uczy dzieciaki do szkoły, trafiło się to suzuki, pokazuje jej, a ona mówi że ładne, weź zadzwoń. W poniedziałek cały dzień na rozkmine czy kupić kolejnego diesla, i w dodatku japonczyka, no i odpuściłem na rzecz benzyny... przynajmniej do wtorku rano, wtedy mysl raz się żyje, jedziemy. 8 rano wyjazd, o 12 byliśmy już spowrotem. Innych nie oglądałem, była taka opcja ze jak się spodoba to bierzemy, a jak nie to nie ma sraczki, jest czym jeździć

Teraz aby nie przegladaj ogloszen ,bo znając życie trafi sie Kuga (chyba rozmyślałes o takiej)

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, bratrolnika napisał:

teraz to temat wyszedl śmiesznie, bo nie planowaliśmy auta zmieniać, niedziela wieczorem siedzę, oglądam sobie ogłoszenia, zona uczy dzieciaki do szkoły, trafiło się to suzuki, pokazuje jej, a ona mówi że ładne, weź zadzwoń. 

To już się chyba bogactwo nazywa, jak się tak od niechcenia auta kupuje 😅 

• Haha 1
Opublikowano
12 minut temu, Baks00 napisał:

Teraz aby nie przegladaj ogloszen ,bo znając życie trafi sie Kuga (chyba rozmyślałes o takiej)

Teraz to jestem biedny jak mysz kościelna, wiec auta już raczej długo nie zmienię. Nooo, moze motor bym zmienił

17 minut temu, 6465 napisał:

Ja swój wypatrzyłem w sobotę jak się pojawił,  w niedzielę rano byliśmy obejrzeć

Czasem i tyle to za długo, na Brakach znajomy wystawił busa w sobotę po południu, młody wieczorem dzwonil ze rano po kościele wpadnie zobaczyć i może kupić. Rano sprzedający oddzwania ze juz sprzedany

Opublikowano

Musiał jakoś garnek ze złotem wykopać,  auta kupuje przyczep lepić się odechciało. 😉

2 minuty temu, daron64 napisał:

To już się chyba bogactwo nazywa, jak się tak od niechcenia auta kupuje 😅 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, stempos1980 napisał:

Passat w sobotę w południe się pokazał w ogłoszeniach i wieczorem już był na podwórku..

Passat piękna rzecz 🤔 1.9? Ciągnik kupowaliśmy to 10 minut od wystawienia już po niego jechaliśmy, po 2h od wystawienia już umowa była spisana i tankowałem go. No i piątka na stole stała 🤣

Opublikowano
5 minut temu, gregor1284 napisał:

Passat piękna rzecz 🤔 1.9? Ciągnik kupowaliśmy to 10 minut od wystawienia już po niego jechaliśmy, po 2h od wystawienia już umowa była spisana i tankowałem go. No i piątka na stole stała 🤣

Tak 1.9 90kucy

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, 6465 napisał:

Musiał jakoś garnek ze złotem wykopać,  auta kupuje przyczep lepić się odechciało. 😉

Tak w temacie bogactwa - pieniądze szczęścia nie dają itd, sam jakoś nie czuje się szczęśliwszy przez to, że zarabiam powiedzmy 5 razy tyle, co w pierwszej pracy, ale wczoraj jechaliśmy przez Milanówek..no ja ciez pier**lę, poczułem się jak biedak 🤣

Edytowane przez daron64
Opublikowano

No milanowek,  magdalenka, Konstantin jeziorna czy wilanów to miejscowości warszawskich bogaczy. 

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ideał, a jaki przebieg w chwili zakupu? No nic będę ciężko pracował to też kiedyś może się dorobię takiego 🤔

Sąsiad sprzedał czarnego 1,9tdi 110km. Podejrzewam że twoja pani na miesiąc za mleko kupiła by kilka takich. 

Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał:

No milanowek,  magdalenka, Konstantin jeziorna czy wilanów to miejscowości warszawskich bogaczy. 

Jedziemy tam z moją, patrzymy na tablicę - "Milanówek", my na siebie "to TEN Milanówek?".  Po kilku chatach było już widać, że to ten :)

• Haha 2
Opublikowano
30 minut temu, 6465 napisał:

Sąsiad sprzedał czarnego 1,9tdi 110km. Podejrzewam że twoja pani na miesiąc za mleko kupiła by kilka takich. 

110 koni to za mocne auto by było 🤔 ano na kilka by starczyło 🤔

Opublikowano

To przytul ją dzisiaj wieczorem mocno żeby była zadowolona,  a jutro rano zbieraj do Hondy i do Ciechanowa po paska. Na pewno coś tam znajdziecie. 

Opublikowano
2 godziny temu, bratrolnika napisał:

Teraz to jestem biedny jak mysz kościelna, wiec auta już raczej długo nie zmienię. Nooo, moze motor bym zmienił

Czasem i tyle to za długo, na Brakach znajomy wystawił busa w sobotę po południu, młody wieczorem dzwonil ze rano po kościele wpadnie zobaczyć i może kupić. Rano sprzedający oddzwania ze juz sprzedany

Bravo nie myślisz sprzedać w przyszłym roku?  :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v