Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Dnia 5.02.2021 o 10:17, kada2k napisał:

https://www.olx.pl/oferta/opryskiwacz-zawieszany-blanchard-deltis-900l-15m-komputer-2004r-hardi-CID757-IDI20vf.html#8ce08c206a

Ktoś się wypowie o tym modelu, jak z kosztami eksploatacji itd? Jakieś opinie o sprzedającym bo nie mam jak jechać obejrzeć i może my przywieźć na podwórek od razu, zapewnia że wszystko sprawdzone i sprawne. 

A powiedzieli Ci, że to cena netto? Ja nie polecam klejone zbiorniki, podmalowane na sztukę tam gdzie widać. Wrażenie na mnie zrobił gość stamtąd jakby to nie jego było i nie szło się dogadać co do ceny. Zdaje się, że sam szef agrofoto kupił tam bronę wirnikową i chyba też średni zadowolony.  

Opublikowano
13 minut temu, rolniknowak napisał:

A powiedzieli Ci, że to cena netto? Ja nie polecam klejone zbiorniki, podmalowane na sztukę tam gdzie widać. Wrażenie na mnie zrobił gość stamtąd jakby to nie jego było i nie szło się dogadać co do ceny. Zdaje się, że sam szef agrofoto kupił tam bronę wirnikową i chyba też średni zadowolony.  

Powiedzieli, że ja jestem ryczałtowcem to można powiedzieć że mi powiedział 1000 więcej niż na ogłoszeniu + transport wiec do ceny nie było problemu się dogadać może jeszcze coś bym urwał jakbym się zdecydował. Właśnie nie ma prawie opinii o nich jedyne co znalazłem to na af chyba z 2 osoby które kupiły zestawy amazonki i chyba nie narzekali. Tutaj twierdzi że zbiornik cały i nie klejony a belka rozebrana, wypiaskowana i pomalowana, tylko pytanie czy po prawda czy tylko takie gadanie.

Opublikowano
Dnia 5.02.2021 o 16:33, Ursus932 napisał:

To się wyklepie ,szpachli da i będzie można u szmergla sprzedać 🤗

11 godzin temu, Strongman napisał:

na olx z 2 tyg była temu w świętokrzyskim ktoś wstawił tu na forum, trochę mała 8 ale jak komuś potrzebna, tak to bardzo w dobrych pieniądzach była,aż dziwne ze ktoś tu wstawił,raz napisałem ze kupiłem odmianę kukurydzy którą ciężko było dostać to zaraz 20 wiadomości pw gdzie kupiłem.Do tej pory na pewno już jej niema.

bardzo dużo osób obserwuje ten temat, albo wchodzi od tak, i się nie udziela, więc jeśli ktoś ma okazję to tu nie wrzuca, tak samo jak ja ihc kupowałem, miałem szczęści że gościu porządnie nie oznaczył ogłoszenia , a i tak było dużo telefonów 

4 godziny temu, bratrolnika napisał:

ja nie wiem po co jeszcze w tym uczestniczyć, to jest jak moda na sukces, już chyba ze 2 lata ciśnie że kupi ten ciągnik, teraz 3ci sezon się zaczął 

Opublikowano
45 minut temu, griga napisał:

Jak by ktoś szukał opryskiwacza 1000l 18m to kolega przywiózł z zachodu tadlena, prawie nie używanego przez Niemca. Jak coś dam kontakt 

received_3697790353632529.jpeg

To poproszę , wyślij na priv kontakt , i napisz lokalizację żeby nie okazało się że na drugim końcu Polski 

Opublikowano
2 godziny temu, migacz napisał:

Jakby ktoś szukał zo56 to uszanowany stoi u mnie w garażu. Co prawda nie ma sieczkarni i rok 82 ale doinwestowany i zadbany.

Sprzedawaj czym prędzej bo bizony poszły w górę 

Opublikowano

Grzałka w blok odpada bo to Deutz dx chłodzony powietrzem i nie mogę nigdzie znaleźć takiej grzałki do niego

Opublikowano (edytowane)

Jak powietrzem to się nie da jedynie jakąś nagrzewnicą.

7 minut temu, jahooo napisał:

tylko grzałka do płynu albo sprawne świece żarowe/płomieniowa

Tak do płynu ale w bloku są kanaliki z olejem i płyn wszystko okrąża i przez ogrzanie wszystko się luzuje bo mróz zaciska.Po za tym wystarczy ze płyn będzie miał 0c i już każdy powinien odpalić.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
Marcinnnnn napisał:

Grzałka w blok odpada bo to Deutz dx chłodzony powietrzem i nie mogę nigdzie znaleźć takiej grzałki do niego

do nagrzewnicy jeszcze jakaś plandeka przykryc i grzać jak w tunelu by ciepło zostawalo a nie uciekało

Opublikowano

@slawek_74 czyli taka nagrzewnica i plandeką dadzą sobie radę? Nie będzie za mała ta nagrzewnica? 

Opublikowano
11 minut temu, Marcinnnnn napisał:

Ja jak miałem powietrzem chłodzony to na kopciucha paliłem. W każdy mróz odpalił. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v