Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
14 godzin temu, szmergiel napisał:

mylisz handlarza co mysli i wie co realne i dokad wysyla kase z  glupim lowca okazji co chce taktor za 50%wartosci. to sa dwa swiaty

Nie piszę o handlarzu , to młody chłopak , zapaleniec na gospodarkę sam jeden wszystko ogarnia a ma tego sporo i po prostu nie ma czasu aby gdzieś jechać 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Mi akurat taki drogi nie potrzebny, ale widać są ludzie co mają kase i potrzebny taki ciągnik to kupują

Tobie to chyba żaden nie potrzebny 🤪😁

daron64 napisał:

Dziekowac

odpoczywaj 😉😁

Opublikowano (edytowane)
16 godzin temu, sladan napisał:

I tu się akurat mylicie. Wiadomo było, że pójdzie, głupich nie brakuje na tym świecie. Może i mf tak nie płaci, ale obskoczy tego pierdka 10 razy i jeszcze kasa w kieszeni na maszynkę jakąś do niego zostanie. I nie muszę się męczyć ze wszystkim w polu jednym biegiem, bo niestety w tych zetorach to tylko dwójka do pracy w polu się nadaje

Człowieku o co Ci chodzi 🤔 jakieś ale, za Twoje kupił czy jak, nie wiesz do czego będzie używany a komentujesz 🤦‍♂️, rusz mózgownice bo widocznie są potrzebne ludziom takie ciągniki 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Człowieku o co Ci chodzi 🤔 jakieś ale, za Twoje kupił czy jak, nie wiesz do czego będzie używany a komentujesz 🤦‍♂️, rusz muzgownice bo widocznie są potrzebne ludziom takie ciągniki 

A skąd niby Ty wiesz do czego będzie używany? 🤦‍♂️ Tobie polecam ruszyć słownik ortograficzny

Opublikowano
daron64 napisał:

Pany, przy jakiej temperaturze minimalnej można się brać za malowanie? Stary agregat chciałem trochę podmalować, bo wygląda przeokrutnie, ale niespecjalnie mam gdzie nim wjechać żeby ciepło było. No i nie wiem jakich temperatur wypatrywać w prognozie

bardziej jest ważna temperatura punktu rosy. Są też farby co można w mróz malować , zależy jaka farba.

Opublikowano

Najtańsza zapewne. Chce go tylko trochę odświeżyć. Trochę go tam soawalem, przerabiałem i  pozachodzil rdza strasznie. Z początku go nie malowałem, bo nie wiedziałem czy zda egzamin. No ale tak w miarę robi robotę, to bym go troszkę choć do ładu wizualnie doprowadzil

Opublikowano

Sprzątam w garażu właśnie. Nie chce ktoś kupić kolumny kierowniczej ursus C-330, płytą wypalona do wideł do palet, opryskiwacz termit 2, kopaczka figaka. Jakby ktoś był chętny wrzucę zdjęcia.

Opublikowano
2 godziny temu, sladan napisał:

A skąd niby Ty wiesz do czego będzie używany? 🤦‍♂️ Tobie polecam ruszyć słownik ortograficzny

Żal Ci że nie kupiłeś, czy co 9_9

Opublikowano

Człowieku, Ty czytałeś w ogóle co było pisane? Chyba nie za bardzo idzie Ci też czytanie ze zrozumieniem. Ale nie będę Ci już kolejny raz tłumaczyć o co mi chodziło bo to i tak nie dotrze. Temat uważam za zamknięty z mojej strony. 

Opublikowano
57 minut temu, sladan napisał:

Człowieku, Ty czytałeś w ogóle co było pisane? Chyba nie za bardzo idzie Ci też czytanie ze zrozumieniem. Ale nie będę Ci już kolejny raz tłumaczyć o co mi chodziło bo to i tak nie dotrze. Temat uważam za zamknięty z mojej strony. 

Bardzo dobrze że zamykasz 👍 bo widzę  nie potrafisz zrozumieć że ktoś potrzebuje mniejszy ciągnik 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v