Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Marecki2922 napisał:

To raczej do tematu zrób to sam, 

Myślę że w uj ciężkie a jak zrobisz ma kołach to mało wygodne w pracy 

Kiedyś robiłem walki strunowe do pługów i efekt pracy był idealny więc może nad takim czymś się zastanów

Widział Ty gdzie moje ziemię? Wałkiem strunowym nic tu nie zrobisz niestety. Kultywator z wałem packera i bronami 20 mało co tu rozbija.

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Skasowalem już🤦‍♂️

@gregor1284

D47 za grosze, ma gość jeszcze 1224 za niewielki hajs

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-4-5tony-CID757-IDI55tk.html

Przyczepa sprzedana. A ciągnik niby niewielka kwota, ale sam napisał, że dłuższy czas nie odpalany, braki no i łyse opony. Także może ostatecznie wcale nie wyjść tanio

1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Za tyle to metalweld kupisz, który od spawmetu jest lepszy na oko jakieś 2,5-3 razy

A jak esaby wypadają według Was? Bo u nas to tylko spawmet albo esab. Esaba 3.2 kupuje na necie po 70pare złotych za opakowanie tych krótszych (bo wygodniej mi się nimi spawa). A w lokalnym sklepie kosztuja ~120zl 🤨

IMG_20180411_063712~2_copy_1040x780.jpg

Edytowane przez daron64
Opublikowano
13 minut temu, daron64 napisał:

jak esaby wypadają według Was? Bo u nas to tylko spawmet albo esab. Esaba 3.2 kupuje na necie po 70pare złotych za opakowanie tych krótszych (bo wygodniej mi się nimi spawa). A w lokalnym sklepie kosztuja ~120z

Esaby najgorsze elektrody jakimi miałem możliwość spawac

120zł za ile kg??? Za 5kg???

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, jahooo napisał:

Jak myslicie, opłacalna wymiana ?

obraz.png

No gdzie......gosc od slownika nawet nie wie jak byl by stratny

Takie cwaniactwo mnie osobiscie drażni

Edytowane przez Baks00
  • Haha 1
Opublikowano
21 minut temu, bratrolnika napisał:

Esaby najgorsze elektrody jakimi miałem możliwość spawac

120zł za ile kg??? Za 5kg???

Za 5kg, tych krótszych 350mm bodaj. Kurcze a mi ok się nimi spawa. 

Opublikowano

@bratrolnika ty stary wyjadacz w handlu częściami.  Zdarzyło ci się pomylić i zamiast 125 zł wpisać 256 zł.  Za przesyłkę? 

Jakiś cwaniak mnie chciał w uja zrobić.  Dobrze że byłem w domu bo kobita już poszła po kasę. 

Opublikowano
9 minut temu, lamboEVO100 napisał:

Czym dobrze oczyścić głowicę przy wymianie uszczelki ?

ja w c360 czyściłem szczotką na szlifierce, pewnie mnie zaraz zjadą wszyscy,  kanały wlotowe i wylotowe to szczotką na wiertarce w różnych rozmiarach, działa, i ma się dobrze , blok tak samo czyściłem, po szczotce dobrze benzynom wymyte 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v