Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
soltys48 napisał:

1 minutę temu, koordynator napisał:

ja dzwoniłem, a dodzwonić się nie było łatwo.

i co Ci powiedział?

odebrał chyba syn ale obok było słychać ojca. mówił że traktor bez skazy ale bardzo kasa potrzebna. Gdzieś jest myk tylko gdzie.

Opublikowano
30 minut temu, soltys48 napisał:

któren to dzownił??

👇

1 godzinę temu, koordynator napisał:

Nie wiem jak wstawić link przez tel. ale na olx jest foterra 140hsx za 75k. z 2013r. z 19:20. Po zdjęciach lux. Dzwoniłem umowa sprzedaży, kasa i traktor odjeżdża. Gdzie jest haczyk?

Opublikowano
5 minut temu, koordynator napisał:

odebrał chyba syn ale obok było słychać ojca. mówił że traktor bez skazy ale bardzo kasa potrzebna. Gdzieś jest myk tylko gdzie.

A może za 3dni pojawi się za 120tys.  U jakiegoś handlarza. 

Opublikowano
krilan06 napisał:

28 minut temu, slawek74 napisał:

i 53xx i 63xx to przysłabe 7340 dopiero ma czym ciągnąć

Mnie by wystarczył taki 5340 w zupełności ale weź tu poszukaj igłę w stogu siana i w dodatku te ceny kosmos

Bo za dobry produkt trzeba zapłacić. Ciekawe ile te współczesne będą warte za 20 lat. Będą robiły albo nowe albo takie stare zetory

Opublikowano

łeee. jak coś zbyt piękne, to nie może być prawdziwe...

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Fetorek próbuj

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, stempos1980 napisał:

Zobacz ile sadowników classa  jest na handel  to chyba Z nimi jest coś nie tak

Jest kilka nectisow na wsi ichodzą bez problemów. Kolega ma nexosa 240vl, także bez problemow. Silniki Iveco tam montowali. 

Kiedys słyszałem coś takiego, ze w claasach są problemy z elektryka (może przewody o za małym przekroju), przez co te ciągniki są bardziej narażone na spalenie. Nie wiem ile w tym prawdy, może to tylko mit, ale faktycznie claasow spalonych na części na olx jest najwiecej. Mowie o ciągnikach sadowniczych, nie rolniczych.

Edytowane przez KaMel
Opublikowano
1 godzinę temu, Baks00 napisał:

Ja dzis ts 100 holanda ogladalem przez telefon wszystko ladnie wygladalo i ladnie sie sluchalo a na miejscu standard

.Branie to jest na takie do 100 koni

Na wieksze juz nie

Nie wiesz co piszesz. Szukam coś ok.150-170km. Przez ok. ostatnich  10dni były 4 szt. godne uwagi. Żaden nie wisiał dłużej jak dobę.

Opublikowano

Bo zawsze jest tak że nie ma tego czego się szuka. Jak na początku robisz pobierzne rozeznanie to jest dużo, tylko wybierać i kupować, a jak zaczniesz z pieniędzmi jeździć to nie ma za co ich zostawić. A jak już w końcu kupisz to wtedy znów pojawiają się perełki 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v