Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, radekz200 napisał:

Weź zadzwoń tam do focusa zapytaj co jest 

Tam to pewno dziś wszystkie najebane jak i część z nas 🤣

3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakbym brodę zapuścił to już chyba tylko dziurawe łachy założyć i żebrać iść🤔

Co ty. Dodaje powagi. I panny na to lecą. Mówią że tak nie drapie 😁

Opublikowano
Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Nie pij tyle 🤣

Mówisz że może się machnąć tym językiem i nie trafić w brzoskwinkę😂

Mówią że wszystko dla ludzi, ale tak po wigilijnej kapuście z grochem to mi się zdaje że jednak to nie 😂

• Haha 3
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Co ty. Dodaje powagi. I panny na to lecą. Mówią że tak nie drapie 😁

Ale już byłby wygląd żula do reszty...

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Magistra mógłbyś udawać 😂

W sumie i tak bo okulary też są.

Opublikowano
38 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Przy mieszaniu mnie uczyli, że jest święta zasada- zaczynać od najsłabszego i stopniowo jechać. I coś w tym jest. Kiedyś zapijałem gorzałę piwem- ćwiartka i piwko i mnie trochę ścięło. A u sąsiada wypiliśmy na dwóch 0,5l mojej słabszej miodówki 19%, potem 0,5l cytrynówki a na koniec na 3 0,7l Bolsa. I nic mi nie było, wróciłem, jeszcze puchacze i resztę nakarmiłem a rano jak nowy.

Na to Ci powiem nie ma reguły, nieraz piję na zmianę piwo wódka piwo wódka, smakowa czysta i nic. A nieraz po samej wodzie zygam jak songo. 

Ostatnio z kolega najpierw po dwa piwa potem flaszkę wypiliśmy, a że było mało to spacerek do Dino, znowu po piwku na miejscu na to po 200 ml na drogę i dwa piwa. Wracalismy do miejsca gdzie spaliśmy a tam właściciel z flaszka czekał, no to 0.5 na 3. Rano o bożym świecie nie wiedziałem, ale żyłem normalnie. A innym razem po flaszce na dwóch do wieczora drugiego dnia ledwo żywy byłem.

29 minut temu, akooo napisał:

@chloporobotnik smak ryby ale smaczny 😗😗😗

No tak, sobota czyli dzień kąpieli dopiero dzisiaj. Trzeba było poczekać aż się żonka umyje :o

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

Mówią że wszystko dla ludzi, ale tak po wigilijnej kapuście z grochem to mi się zdaje że jednak to nie 😂

🤣🤣🤣🤣 nie mogę z wami 🤣

Opublikowano
Przed chwilą, szymon09875 napisał:

Na to Ci powiem nie ma reguły, nieraz piję na zmianę piwo wódka piwo wódka, smakowa czysta i nic. A nieraz po samej wodzie zygam jak songo. 

Ostatnio z kolega najpierw po dwa piwa potem flaszkę wypiliśmy, a że było mało to spacerek do Dino, znowu po piwku na miejscu na to po 200 ml na drogę i dwa piwa. Wracalismy do miejsca gdzie spaliśmy a tam właściciel z flaszka czekał, no to 0.5 na 3. Rano o bożym świecie nie wiedziałem, ale żyłem normalnie. A innym razem po flaszce na dwóch do wieczora drugiego dnia ledwo żywy byłem.

Bo to też inne czynniki- nastrój, ogólne samopoczucie, jedzenie i jeszcze jakieś inne się znajdą.

Opublikowano
danielursus3p napisał:

1 minutę temu, akooo napisał:

dobra ja 186 i 95 kg myślę że. bym cie o skoczyl

Nie pij tyle 🤣

takich leszczy jak ty robie na śniadanie i wycieram buzię koszulkua z napisem king Bruce Lee karate mistrz

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

@danielursus3p uważaj na siebie, nie denerwuj akoo

Akooo, to że tak wtrącę. jutro będzie zdenerwowany się mi wydaje...

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Ale już byłby wygląd żula do reszty...

A tam pier**lisz. Zadbać trochę i wyglądasz jak bogol 🤭

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

@danielursus3p uważaj na siebie, nie denerwuj akoo

Nie igram z diabłem 🤭 

Opublikowano
Przed chwilą, Pafnucy napisał:

Akooo, to że tak wtrącę. jutro będzie zdenerwowany się mi wydaje...

Bo tak będzie... Trza go cytować, niech widzi co nabazgrał.

Przed chwilą, danielursus3p napisał:

Zadbać trochę

Słowo klucz. A chyba szybciej się normalnie ogolić niż brodę pielęgnować.

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

i na to są sposoby😁https://allegro.pl/oferta/zatyczki-do-nosa-uszu-stopery-intex-55609-pudelko-11456614135?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=MzQ4OWFmZDUtMWY3My00N2E3LTg1ZDEtM2E0ZTdiODM4YTlmAA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=5400efa4-3207-4775-b9ac-b900237d9a2b

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Słowo klucz. A chyba szybciej się normalnie ogolić niż brodę pielęgnować.

No niestety, i trochę drożej wychodzi. Ale mi się podoba. 6 rok minie niebawem jak koper hoduje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v