Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

byśmy publicznie prali brudy na af 😂

kto więcej lajkow ten wygrywa 🤭

nie mam lexa nawet jednego. ja szczęśliwy mazurski dziad 🥺😟

Przecież wiadomo, że ja bym więcej lajków miała. Takie to równouprawnienie, że jak coś w związku nie tak to i tak wina mężczyzny. 

O widzisz a Daniel ma... i lexa i zawał. 

• Haha 3
Opublikowano
18 minut temu, TheraRolnik napisał:

To wtedy jej powie "no aż tak to cię k**wa nie kocham" 😂

Po takim tekście w zależności od sytuacji w grę wchodzą dwie opcje. Albo spakowane Twoje walizki za drzwiami mieszkania albo słyszysz wiadomość: wracam do mamusi.

Opublikowano
28 minut temu, pawel885 napisał:

ożenisz się będziesz inaczej gadał :ph34r: Zaraz bedzie na facebooku zmiana na Gregor i Marylin XXXXXX . 

A tak na poważnie to przerażają mnie takie związki gdzie para ma wspólne konto 

To że prąd drożeje to rozumiem, ale żeby opłaty za fb wprowadzić to już jest przesada i to pewnie wysokie skoro mają wspólne konta 

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Kallina86 napisał:

A wiesz, że na to to całkiem chętnie poczekam? A im dłużej, tym lepiej! Tylko dbaj o lexa ... naszego :D 

Ja wszystko rozumiem, że ekstrogeny progesterony, że zegar biologiczny itd., ale na litość boską, nie uważasz, że to już przesada? 🤕

Edytowane przez Winnetou
Opublikowano
15 minut temu, Kallina86 napisał:

Hmm... jak "taki stary", to musi być z pokaźnym majątkiem i kilka "leksów" już mieć xD Jak nie, to jednak wolę młodszego, co to jeszcze ma czas żeby się dorobić :P

A tak serio to chyba zauważyłeś, że ja do swatania a tym bardziej forumowego, pozytywnie nastawiona nie jestem. Ale doceniam propozycję :D 

Też kiedyś ceniłem sobie niezobowiązujące relacje. Do czasu... 

15 minut temu, slawek74 napisał:

ostro masz...

Ty tylko po bożemu? 

15 minut temu, HF86 napisał:

byśmy publicznie prali brudy na af 😂

kto więcej lajkow ten wygrywa 🤭

nie mam lexa nawet jednego. ja szczęśliwy mazurski dziad 🥺😟

Już mnie deneewujeta wszyscy. To ja tu jestem dziad i mi w funkcje proszę nie ingerować 

Opublikowano
7 minut temu, Kallina86 napisał:

Przecież wiadomo, że ja bym więcej lajków miała. Takie to równouprawnienie, że jak coś w związku nie tak to i tak wina mężczyzny. 

O widzisz a Daniel ma... i lexa i zawał. 

to fakt lexa nie mam, a co Ty w posagu Masz?

teraz mówią że jakieś równouprawnienie czy jakoś tak 🤔

Opublikowano
11 minut temu, dsbh napisał:

Po takim tekście w zależności od sytuacji w grę wchodzą dwie opcje. Albo spakowane Twoje walizki za drzwiami mieszkania albo słyszysz wiadomość: wracam do mamusi.

Mało jeszcze w życiu widziałeś 

Opublikowano
24 minuty temu, Kallina86 napisał:

Hmm... jak "taki stary", to musi być z pokaźnym majątkiem i kilka "leksów" już mieć xD Jak nie, to jednak wolę młodszego, co to jeszcze ma czas żeby się dorobić :P

A tak serio to chyba zauważyłeś, że ja do swatania a tym bardziej forumowego, pozytywnie nastawiona nie jestem. Ale doceniam propozycję :D 

Jak młodszy od @HF86 musi być to jakby nie patrzył, na mnie czekasz😉

• Haha 2
Opublikowano
Kallina86 napisał:

Przed chwilą, Bananek napisał:

Bo Ty czekasz na faceta idealnego. I wiesz, że taki na świecie tylko jeden jestem. 😉

Ja tak myślałam aż do dziś. A tu się okazuje, że Ty rocznik 83... No gdzie to... toż Ty na ideał to za stary jesteś. Zaraz się zacznie tu skrzypi, tu boli, a to do lekarza zapisz... Na koniec do sanatorium spakuj i tyle bym Ciebie widziała xD 

Rozgryzła mnie. Już po mnie.

• Thanks 1
Opublikowano
59 minut temu, Kallina86 napisał:

A wiesz, że na to to całkiem chętnie poczekam? A im dłużej, tym lepiej! Tylko dbaj o lexa ... naszego :D 

Jeszcze z rok pewnie będę dbał 🤣

Opublikowano

Trudno, zostaje z moją małżonką. Nie będę się na nowo przyzwyczajał.

Ostatnio swojej tak opowiadam: Justyna sąsiadka wyszła za mąż, nie poczekała na mnie, brata żony siostra się ostatnio zaręczyła, też na mnie nie czeka,jak tak dalej pójdzie to jak nic będę musiał dalej z tobą siedzieć....

• Haha 4
Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Nie będę się na nowo przyzwyczajał.

Z ciekawości- ile lat już ze sobą wytrzymujecie?

Tak jakby 20 będzie w przyszłym roku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v