Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał:

gdzie się strzyzesz? ja w kolejce ....

U takiej pani w Garwolinie. Zawsze napiwek zostawiam to bez kolejki zawsze wchodzę 

Opublikowano

Są tu osoby z okolic Ryk. Tylko nicków dokładnie nie pamiętam. 

Opublikowano
55 minut temu, danielursus3p napisał:

Jak na markę która nazywają premium to też golas. Osobiście nie dla mnie. Dobre bo łatwo sprzedać i blacha ok, więcej plusów to nie ma. Już nie wspomnę o kosztownej obsłudze tego samochodu. 

Teraz można się wybierać, ostrzyżony to i inaczej człowiek wygląda 🤣

Dla mnie najważniejsze żeby miało te najpotrzebniejsze funkcje, minimum 150km i w quatro 

Opublikowano
TheraRolnik napisał:

37 minut temu, danielursus3p napisał:

Może i spoko, tylko tu nic wyposażenia nie ma praktycznie 

Znasz się na tym ? 😛

A o takim co powiesz 

https://www.otomoto.pl/oferta/audi-a6-audi-a6-c6-2006r-ID6EbOgD.html#gallery-grid

poniżej 30 koła to sobie taką A6 daruj, zrobić w niej rozrząd to teraz 8 koła mało może być, a raczej nikt nie robi i nie sprzedaje, sam za taką jeździłem , trochę tego oglądałem, te tańsze to wychlasty albo ulepy malowane w stodole.

Opublikowano
1 godzinę temu, kris91 napisał:

Kierownica jest 🙊🙊🙊 Za dużo elektroniki nie lubię, bo mogą nie naprawić a z mechaniką nie będę miał problemu, aby wygodnie się siedziało w trasie i nie wył w środku jak mój 30 letni 😬

Dla nie wymagających nie wiadomo jakich bajerów polecam dustera wystarczająco wygodne i tanie auto w zakupie i utrzymaniu 

Opublikowano
5 minut temu, szczypka napisał:

Dla nie wymagających nie wiadomo jakich bajerów polecam dustera wystarczająco wygodne i tanie auto w zakupie i utrzymaniu 

Mi to taki potrzebny, żeby do Warszawy zajechać, wrócić i się nie zmęczyć 😬

Opublikowano
33 minuty temu, Uziu92 napisał:

poniżej 30 koła to sobie taką A6 daruj, zrobić w niej rozrząd to teraz 8 koła mało może być, a raczej nikt nie robi i nie sprzedaje, sam za taką jeździłem , trochę tego oglądałem, te tańsze to wychlasty albo ulepy malowane w stodole.

To już nie wiem za jakim audi patrzeć do 25 tys 

Opublikowano
9 minut temu, kris91 napisał:

Ostatnio robiłem dusterem trasy 600-700 km dziennie jakoś nie byłem strasznie wykończony 

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

To już nie wiem za jakim audi patrzeć do 25 tys 

Nie patrzeć. 

Opublikowano
kris91 napisał:

Tylko pojedź zanim przerejestrujesz. 😉 Sejniakom wstydu narobisz, a nie BAUwankom. 😉

Opublikowano
7 minut temu, gregor1284 napisał:

Nie jedz tam, jeszcze nam wszystkim wstydu narobisz 

Już nie raz byłem 🙊🙊

2 minuty temu, Bananek napisał:

Tylko pojedź zanim przerejestrujesz. 😉 Sejniakom wstydu narobisz, a nie BAUwankom. 😉

A nie jednego spotkałem na bau i aż się zdziwiłem, czego oni tam pojechali😅😅😅

I nic nie kupić ?

Świat na audi się nie kończy, bmw kup 🙊🙊🙊

Opublikowano

I nic nie kupić ?

Twoja sprawa, dac tyle kasy za starego strupa to nie porozumienie. Pakiet startowy z 10k i masz 35 tyś na starego siepa. 

Opublikowano
9 minut temu, kris91 napisał:

Już nie raz byłem 🙊🙊

A nie jednego spotkałem na bau i aż się zdziwiłem, czego oni tam pojechali😅😅😅

Świat na audi się nie kończy, bmw kup 🙊🙊🙊

Ja od bmki z daleka, nie pasują mi te samochody 

Opublikowano

dokładnie, dasz 20-25 za starego diesla, okaże się że zaraz trzeba DPF zrobić, wtryski, świece , turbinę, nie daj Boże rozrząd bo do tego trzeba rwać motor i skrzynie z auta bo łańcuchy są między skrzynia i silnikiem i zrobi Ci się 40 koła, oczywiscie to czarny scenariusz bo może się udać kupić i jeszcze pojeździć, ale nie liczył bym na to, jak chcesz C6 z tańszych to szukaj 2.4 benzyna , koszty trochę mniejsze bo sporo odpada rzeczy. W przebiegi w takich autach też nie ma co wierzyć, miałem merca z Niemiec z książką serwisową i robił 50 tysięcy rocznie średnio, po 15 latach masz w takim naruchane w najlepszym przypadku pół banki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v