Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie mam wyjścia na płytę.

Heh ale tak prawde mówiąc to sobie tak patrze mody i ludzie tam naprawdę kawał dobrej roboty robią.

Opublikowano
Da radę
Bananek napisał:

1 minutę temu, 6465 napisał:

Stary telewizor LCD będzie działał za monitor od laptopa jak się go podepnie USB?

Jeszcze nie słyszałem zeby ktoś obraz przez USB przesyłał. 

Przez słuchawkowe powinno też dać radę

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Ja się zatrzymał na LS 2011, w 2012 roku. Płyty też już chyba nawet nie ma🤔 Choć nie chce mi się przeszukiwać swojego bałaganu.

Łaski szukaj a nie w ls będziesz grał

Opublikowano

Ja się zatrzymał na LS 2011, w 2012 roku. Płyty też już chyba nawet nie ma🤔 Choć nie chce mi się przeszukiwać swojego bałaganu.

Ja nawet sam parę modów sobie zrobiłem ;0

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

A kurła, ile to czasu i męki, niepotrzebnie wydanego grosza i zmarnowanej energii...

No to mówie dawaj zainstaluj sobie FS to pogramy razem na mp :P

Opublikowano
6465 napisał:

Stary telewizor LCD będzie działał za monitor od laptopa jak się go podepnie USB?

Albo musisz podpiąć pod hdmi lub takie niebieskie gniazdko co pc z monitorem się łączyło 👀

Opublikowano
Przed chwilą, jahooo napisał:

A na FS to czasu nie tracisz ? Jak ci szkoda czasu na laski, to se w strip-pokera pograj :d

Panie ja ostatni raz grał w 2012 roku, FS 2013 to już nie znałem, wtedy już czasu na głupoty nie było. "Kto gro w karty tyn mo łeb ale łobdarty".

Opublikowano

Jak żony nie ma i mi się nudzi po robocie to lubie sobie FS odpalić i odstresować się trochu ;) Lepsze to niż miałbym w TV tą sieczke oglądać.

Panie ja ostatni raz grał w 2012 roku, FS 2013 to już nie znałem, wtedy już czasu na głupoty nie było. "Kto gro w karty tyn mo łeb ale łobdarty".

A co ty takiego robił? Toć pola masz tyle co by motyką obrobił ;)

Opublikowano
akooo napisał:

Jak żony nie ma i mi się nudzi po robocie to lubie sobie FS odpalić i odstresować się trochu ;) Lepsze to niż miałbym w TV tą sieczke oglądać.

A co ty takiego robił? Toć pola masz tyle co by motyką obrobił ;)

A nie lepiej jakbyś nri wiem kupił hantle ławeczkę i poćwiczył czy książkę poczytał

Opublikowano

Wyrabiałem u innych i miałem wyścig aby mieć najlepszą średnią w klasie, de facto walczyłem z jedną dziewczyną ale zawsze wygrywałem.

O stopnie w dzienniku? A po co?

1 minutę temu, MonteChristo napisał:

A nie lepiej jakbyś nri wiem kupił hantle ławeczkę i poćwiczył czy książkę poczytał

Do pompek się przymierzam już od 2 lat. Ale teraz już od poniedziałku ;]

Opublikowano

Na tym szczeblu to szkoda trącić czasu na tą średnia na studiach to tak, jak byłem na licku ludzie przy średniej 3,8 mieli stypendium rektora najwyższe ok 600 zł,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v