Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tato, pyta synek ojca pirata, jak straciłeś nogę ?

W wielkiej bitwie przewrocił się maszt i mi przygniotło nogę, musieli amputować

A rękę ?

Dłoń mi urwała kula armatnia, załozyli mi hak

A oko ?

Gołąb mi nasrał

Od tego ci oko wypaliło ?

Nie, to  był pierwszy dzień, jak mi założyli hak

• Haha 7
Opublikowano

Obraz pirata to jakiś pasiak z przepaską na wydłubanym oku😜

Grog to też rum, czy jakiś mózgotrzep?

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja dokładnie dwa lata temu nie dałem rady ale z winem domowej roboty... Picie z emerytowanym majorem skończyło się urwaniem filmu, teraz jednak picie z nim to na moich zasadach i nie wino. Od tego czasu wina się nie tykam.

Kupiłem kiedyś ziemię od sierżanta zaprosili nas na kolację ja wziolem 0,7 on postawił drugą wypiliśmy to przyniusl trzecią myślę wykończę dziada bo starszy 20 lat ode mnie wypiliśmy wszystko mnie żona znalazła rano w łazience na dywaniku koło wanny a on za dwa dni wylądował u kardiologa 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

Kupiłem kiedyś ziemię od sierżanta zaprosili nas na kolację ja wziolem 0,7 on postawił drugą wypiliśmy to przyniusl trzecią myślę wykończę dziada bo starszy 20 lat ode mnie wypiliśmy wszystko mnie żona znalazła rano w łazience na dywaniku koło wanny a on za dwa dni wylądował u kardiologa 

Słuchałeś szumu Morza? 

Opublikowano
2 minuty temu, Łolek napisał:

No ten major to ode mnie starszy dobre 30 lat. Ja na pewno nie wytrzymam tyle % w życiu co on wypił.

Opublikowano

to ja 0.7 na dwóch nawet wypije .pod warunkiem że ktoś trzeci pomoże. I nie czysta🤮

Opublikowano
36 minut temu, gregor1284 napisał:

Ehh

Pafnucego to za każdym razem bawi tak jak za pierwszym 😉

No ja w tej obietnicy już prawie 3 lata trwam. Może to jakoś uczcić 🤔

Pafnucy jakby taki u siebie przykręcił to by mu deska z sufitu na łeb spadła 😛😛

Opublikowano
3 godziny temu, Agrest napisał:

Jeśli o widłach myślisz I gimnastyce to nie da rady. Chyba że pała zomowca😁

Muszę rezonans zrobić , bo cały kręgosłup rozjebany. Od roku nieprzespałem dobrze nocy .

Zmieniłem materac, teraz fotel, kanapę  i uj. Co raz gorzej

Teraz zmień jeszcze żonę na jakąś 20, portfel stanie się lżejszy, to i kręgosłup przestanie boleć, zacznie głowa to przestaniesz myśleć o kręgosłupie. A tak na poważnie to mam taki sam problem, za młodu człowiek się nie oszczędzał a teraz wychodzą efekty. Trochę więcej podźwigam to zaraz wszystko zaczyna boleć, jak nie pod lewą to pod prawą łopatką, palce drętwieją.

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

to ja 0.7 na dwóch nawet wypije .pod warunkiem że ktoś trzeci pomoże. I nie czysta🤮

To dlatego Banan mówi żeś mazur. Co to za ilość 0.7 na trzech, toć to nie warto sobie smaka robić 

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

0,7 na dwóch na posiedzenie da się radę. I w moim przypadku najzwyklejsza czysta najlepiej. 0,5 to tak na spokojnie, 0,7 wyższy poziom ale też problemów nie sprawia.

Opublikowano
Przed chwilą, Optimus napisał:

Zerknij na wiadomości

Zerknij że już odpowiedziałem. Jak chodzi o handel a przysłał byś SMS to ja szybciej od raportu o dostarczeniu działam 😂

3 minuty temu, radekz200 napisał:

Pooraleś już na zimę? 

Ja już mam obornik wywieziony i zaorany pod przyszło roczną kukurydzę Panie 

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

0,7 na dwóch na posiedzenie da się radę. I w moim przypadku najzwyklejsza czysta najlepiej. 0,5 to tak na spokojnie, 0,7 wyższy poziom ale też problemów nie sprawia.

W latach świetności 4 flachy 0,5  dwóch z bratem do grilla to było akurat a raz nawet 5 ino krów nie mogłem już doić 

Edytowane przez Łolek
Opublikowano

ja po whisky palenie rzuciłem po 20 latach jarania. to dopiero kac i nienawiść do akcyzy 🙂

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

Zapraszam. Tylko kondycja już nie ta ale wstydu jeszcze nie ma

Nie będziem się gonić chyba? Ani pompek czy przysiadów robić 😉

4 minuty temu, farmtrac8244 napisał:

Słuchajcie taki temat silnik mtz kompresja wyszła 2x25 i 2x26 chyba trochę mało?

Chyba od 30 do 50 powinien sapien mieć 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v