Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

wino nie wiadomo kiedy i jak zponiewiera. mamcia też dobre robi. kubeczek dwa i ulala 😉

Opublikowano
Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Usiadłem dumny do stołu. Jakiegoś placka mi na talerz włożyli no i tak zostałem. Nawet nie wiem kiedy to zaczęło działać. Odcięło mnie całkowicie. Podobno zero kontaktu ze mną było. Siedziem tak kilka godzin wpatrzony w stół.

Prawie jakby o mnie było... A było to wszystko tak- mam kolegę z technikum jeszcze, jego ojciec jest tym emerytowanym wojskowym, ogólnie bardzo porządny człowiek i przyjechał do mnie auto zakonserwować bo dysponuję kanałem w garażu. No i zaprosił mnie na kolejną sobotę na prażone na działkę. Wiedziałem, że coś się święci to ojciec mnie zawiózł, pogoda piękna, cieplutko, mimo, że listopad. Zjedliśmy prażone, wypiliśmy po piwku i ani się obróciliśmy to żona majora i syn się zwinęli. No to cyk. Tylko wychodziliśmy sikać a mjr Robert tylko sięgał do szafy... Siedziałem dumnie, wyszedłem nawet w miarę o własnych siłach z działki a potem trach i amen. Na następny dzień ledwożyw, dopiero w poniedziałek wróciłem do żywych. Wtedy mówiłem sobie, że zero % już ale trwało to bardzo krótko- 2 tygodnie😁 Ale wina od tamtej pory się nie tknąłem.

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, superfarmer02 napisał:

jak robisz?

Spirytus? 

12 minut temu, HF86 napisał:

A ludziom pomagam w życiu. np wieszam żyrandole profesjonalnie i nie do końca tanio. czasem coś pospawam czy tam pomaluje. motto firmy "może nie za dobrze, może nie dokładnie ale przynajmniej jako tako i najważniejsze że drogo "

Ja też staram się pomóc jak mogę 🤔 i właśnie przypomniało mi się że potrzebujesz pomocy z rozrzutnikiem. Przeliczyłeś ile Ci się opłaca zaproponować? 

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Prawie jakby o mnie było... A było to wszystko tak- mam kolegę z technikum jeszcze, jego ojciec jest tym emerytowanym wojskowym, ogólnie bardzo porządny człowiek i przyjechał do mnie auto zakonserwować bo dysponuję kanałem w garażu. No i zaprosił mnie na kolejną sobotę na prażone na działkę. Wiedziałem, że coś się święci to ojciec mnie zawiózł, pogoda piękna, cieplutko, mimo, że listopad. Zjedliśmy prażone, wypiliśmy po piwku i ani się obróciliśmy to żona majora i syn się zwinęli. No to cyk. Tylko wychodziliśmy sikać a mjr Robert tylko sięgał do szafy... Siedziałem dumnie, wyszedłem nawet w miarę o własnych siłach z działki a potem trach i amen. Na następny dzień ledwożyw, dopiero w poniedziałek wróciłem do żywych. Wtedy mówiłem sobie, że zero % już ale trwało to bardzo krótko- 2 tygodnie😁 Ale wina od tamtej pory się nie tknąłem.

Jak to leciało ?

Kocham alkohol, ale na drugi dzień  tak ch... nienawidze

Opublikowano
1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A kto za młodych lat zgodna nie zaliczył, i potem sobie nie obiecywał że od teraz koniec z alko, najczęściej postanowienie wytrzymywało d następnej soboty

Ale i miałem kiedyś wcześniej podobną akcję to mnie dwie koleżanki z technikum prowadziły, to były czasy kiedy sposobiłem się do pszczół, skończyliśmy technikum, no to picie jeszcze przed maturą w piątek a na sobotę do pszczół do sąsiada się uczyć... Kurła jak mnie pożądliły wtedy, jak nigdy. Maturę pisałem z opuchniętymi dłońmi...

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

A kto za młodych lat zgodna nie zaliczył, i potem sobie nie obiecywał że od teraz koniec z alko, najczęściej postanowienie wytrzymywało d następnej soboty

Ja jestem młody i nadal się trzymam tej obietnicy 😂

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Spirytus? 

Ja też staram się pomóc jak mogę 🤔 i właśnie przypomniało mi się że potrzebujesz pomocy z rozrzutnikiem. Przeliczyłeś ile Ci się opłaca zaproponować? 

transport z kurpi, wiza,cło. ten sprzęt nie warty. regionalnie poszukam do wiosny. 

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Ja jestem młody i nadal się trzymam tej obietnicy 😂

Z tym że nigdy więcej Alko to jest tak samo jak z motorem i stwierdzeniem: nie będę odkręcał manetki do końca. 

Przyjechali do mnie w zeszła sobotę po motor, młody obcykany w temacie, i starszy-kupiec. No i gadka o wszystkim i o niczym, no i kupiec mówi że już swoje lata ma, nie będzie motorem się wściekał, max na pół gazu jazda, to mówię mu że ja też tak mówiłem, wytrzymałem trzy dni, a ten drugi mówi że on wytrzymał tydzień

Opublikowano
Przed chwilą, HF86 napisał:

transport z kurpi, wiza,cło. ten sprzęt nie warty. regionalnie poszukam do wiosny. 

Ehh

3 minuty temu, radekz200 napisał:

Weź bo już nudno to 😛 nawet banan ci to powie 

Pafnucego to za każdym razem bawi tak jak za pierwszym 😉

2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Z tym że nigdy więcej Alko to jest tak samo jak z motorem i stwierdzeniem: nie będę odkręcał manetki do końca. 

Przyjechali do mnie w zeszła sobotę po motor, młody obcykany w temacie, i starszy-kupiec. No i gadka o wszystkim i o niczym, no i kupiec mówi że już swoje lata ma, nie będzie motorem się wściekał, max na pół gazu jazda, to mówię mu że ja też tak mówiłem, wytrzymałem trzy dni, a ten drugi mówi że on wytrzymał tydzień

No ja w tej obietnicy już prawie 3 lata trwam. Może to jakoś uczcić 🤔

Opublikowano
Chłoporobotnik napisał:

Przed chwilą, donweter1989 napisał:

Usiadłem dumny do stołu. Jakiegoś placka mi na talerz włożyli no i tak zostałem. Nawet nie wiem kiedy to zaczęło działać. Odcięło mnie całkowicie. Podobno zero kontaktu ze mną było. Siedziem tak kilka godzin wpatrzony w stół.

mój ojciec jak się za młodego winem uraczył to do tej pory jak wypije to się otrząsa🙊

gregor1284 napisał:

13 minut temu, superfarmer02 napisał: jak robisz? Spirytus? 

nom

Opublikowano
16 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ja też już 2,5 roku trwam, że żadnej kobity koło siebie...

Pjoter musisz zacząć pić rum. Jak będziesz pił dużo rumu to zostaniesz piratem a nie alkoholikiem 🤔

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Pjoter musisz zacząć pić rum. Jak będziesz pił dużo rumu to zostaniesz piratem a nie alkoholikiem 🤔

Oko straci?🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Rum, wino i whisky to dla mnie nie do spożycia...

Herbata z rumem super sprawa 

1 minutę temu, Agrest napisał:

Oko straci?🤔

Przecież piraci piją rum 🤔 od tego nie mają jednego oka? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v