Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zanim się upiecze to na kanapkach będziemy jechać jak w rolnikach podlasia 🙃

Opublikowano (edytowane)

Kurła aż szkoda zakładać do obory , parę razy by do kościoła poszedł póki nowe 😜

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
Ursus932 napisał:

Kurła aż szkoda zakładać do obory , parę razy by do kościoła poszedł póki nowe 😜

IMG20211108100915.jpg

To przed oborą zdjąłeś i dalej boso jak gienek?

gregor1284 napisał:

Gęś duszona w płocie?

Gęś duszona w worku. 😉

• Haha 1
Opublikowano
Rolnik1973 napisał:

38 minut temu, Uziu92 napisał:

patelnia, ja się z tym liczę że starsze auto może się sypać, tylko kwestia tego jak często , czy da trochę zarobić .

To już lepiej beczką zboża podlewaj na zarobek.

Sprzęt masz i nie trza inwestować.

38 minut temu, Uziu92 napisał:

patelnia, ja się z tym liczę że starsze auto może się sypać, tylko kwestia tego jak często , czy da trochę zarobić .

To już lepiej beczką zboża podlewaj na zarobek.

Sprzęt masz i nie trza inwestować.

chętny na taką usługę ?

Opublikowano

raczej mało będzie tego ptaka. nawet jak i skrzynkę jabłek by w niego wcisnąć. 

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

Wypluj te słowa. Mam nadzieję, że oni przejdą niezauważeni do swojej Merkel.

Bo to, że przekroczą granicę to już bardziej niż pewne.

A może by tak wejść w komitywę z Łukaszenko i doposażyć to przed zachodnią granicą. Można by wtedy wypracować wiele w uni 🙊 i to jak szybko. 

Opublikowano
5 minut temu, kris91 napisał:

Świnie na granicy ustawić, to może będą bali się podchodzić do nich 🙊

Grecy granicę gnojowica świńska polewali. 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

A może by tak wejść w komitywę z Łukaszenko i doposażyć to przed zachodnią granicą. Można by wtedy wypracować wiele w uni 🙊 i to jak szybko.

Wtedy to już unia zmieniłaby nazwę na CCCP

Opublikowano
HF86 napisał:

5 minut temu, kris91 napisał:

Świnie na granicy ustawić, to może będą bali się podchodzić do nich 🙊

Grecy granicę gnojowica świńska polewali. 

Dziwnym trafem kilka lat temu pojawił się rzekomy asf, który pomógł wybić świnie. Zabezpieczyli się skurkowańcy już na przyszłość.

Opublikowano
1 minutę temu, Bananek napisał:

Wtedy to już unia zmieniłaby nazwę na CCCP

Pomału i tak zaczynają zacierać się różnice pomiędzy Unia a cccp. Jak się zagłębić w to jaki jest plan uni to mają się zatrzeć całkowicie. Ale to długa rozmowa by była na ten temat 

Opublikowano
52 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie oglądam tv to nie wiem. Coś by się znalazło na takich gości. Ty będziesz biernie czekał na poderżnięcie gardla? 

Biernie nie biernie ale jakby mi dali karabin to bym w nikogo nie trafił. W technikum na strzelnicy ani razu nawet w tarczę nie trafiłem.

46 minut temu, Bananek napisał:

Na Marcina najlepsza gęsina. 😉 

IMG_20211108_094420.jpg

Zależy dla kogo najlepsza... Ja się gęsiny nie tykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v