Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Ogladam ninja warrior właśnie i byl facet ktory razem z żoną jest kosmetyczką. Nie nazwali go jakos konkretnie tylko mowil ze kosmetologie studiował.

@Agrest wszystko byloby ok,gdyby te dzieci chociaz byly normalnie ubrane. Czapka tak nałożona ze uszy na wierzchu bluzki w spodniach powinny byc a nie ze brzuch i plecy gołe. Jak przewieje na ciagniku to jest dobrze? Dziecko zgrzane i spocone na sali wychodzi z odslonietym ciałem na wiatr i potem mowi w domu ze bolą plecy i brzuch i do tego katar i kaszel.

i ma kosmate myśli ten pan :P 

Opublikowano
39 minut temu, szymon09875 napisał:

A jak już temat przedszkola. Mam pytanie są u was przedszkolaki? Czy jak nazwać gościa co pracuje w przedszkolu? Bo ja zawsze słyszę o przedszkolankach a o facetach nigdy jeszcze :o

jak tak patrzę po przedszkolankach córki to bym mógł być tym przedszkolakiem 😉

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Tak chlopaki pod kościołem gadali ze nasz ksiadz jezdzil.do niego tą obore święcić. Kiedys byl na parafii w tamtych stronach. 

W sumie to uj wie, z drugiej strony powiatu to jest tych bambrów nie byle jakich. Ci co u mnie są okreslani jako bambry tak przy nich są malusieńcy.  

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Trzeba iść ogarnąć na podwórku i jechać na randkę 🙄

i co smucisz się z tego powodu?

danielursus ty dalej na cenzurowanym? bo postu nie widać a powiadomienie przyszło 🤔

Opublikowano
15 minut temu, slawek74 napisał:

danielursus ty dalej na cenzurowanym? bo postu nie widać a powiadomienie przyszło 🤔

Taaa. Ale już nie długo. I będę walczył o sprawiedliwość w tym kraju. 

2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Prawda to że stal idzie w dół ? 

Prawda. 

Opublikowano

To zależy,  jak na fundament to w dół, ale reszta to raczej w górę.

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, slawek74 napisał:

ja też bym wolał od razu na randkę , niż ,, podwórko ogarniac ''                Jakoś ze 2 tygodnie temu rozmawiałem z gosciem to mówił żę porty w chinach tak są zawalone towarem żę nie które nieprzyjmują nowych dostaw ale jest problem ze statkami mówił żę dpuki nie porawi sie sytuacja transportowa to będą spoire wachania cen metalu 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

A jak leży na ziemi i ma być na ziemi ? 

To stabilnie🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

No ja swojego w czwartek zabralem z przedszkola,a rano nic sie nie dzialo. Ale wialo wtedy i zimno ogolnie to wyszli na dwor,ale.jak to.dzieci same sie ubierają,plecy i brzuchy gołe. Kiedys po niego pojechalem moze we wrzesniu to jak zjezdzal na zjezdzalni to brzuch goły a opiekunka nic na to. Przeciez od tego sa zeby tym dzieciom pomoc. Kolezanka pojechala po dzieci i tez wialo strasznie to dzieciaki na placu zabaw ganiają a facetka za murem sie od wiatru schowała. I niech nikt mi nie pisze ze to dla ich zdrowia te wychodzenie. Raczej dla zdrowia psychicznego tych przedszkolanek zeby miały mniej dzieci do pilnowania. U szwagirki corka 2 lata to tez w kratke chodzi. Najgorsze jest to ze u lekarza nic nie wychodzi,pluca czyste,gardlo ok, a smarki i kaszel jest. 

Dokladnie tak jak piszesz u lekarza płuca czyste oskrzela czyste a kaszel jak u gruźlika i gile do pasa 🙉

@superfarmer02 na laverde domek za mały masz. A i ile ten blaszak kosztował i jakie wymiar bramy wjazdowej?

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

a jak kabel przegryzą 🤔😁

A ty co tak z opóźnieniem godzinnym się ukazał?

Ten co przegryzie to zdechnie. Problem będzie jak w stodole drewnianej iskrzyć zacznie 😜

Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

ja? może przez to że czas przestawiony 🤔

No niedawno przyszło mi powiadomienie

Opublikowano
52 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Prawda to że stal idzie w dół ? 

Wczoraj byłem to ceny bez zmian

41 minut temu, jarecki napisał:

ja też bym wolał od razu na randkę , niż ,, podwórko ogarniac ''                Jakoś ze 2 tygodnie temu rozmawiałem z gosciem to mówił żę porty w chinach tak są zawalone towarem żę nie które nieprzyjmują nowych dostaw ale jest problem ze statkami mówił żę dpuki nie porawi sie sytuacja transportowa to będą spoire wachania cen metalu 

@Uziu92 ostatnio pomysłu na biznes szukał, zastanawiał się czy tira kupować, @Uziu92 barkę jaką kupuj i wio do Chin

39 minut temu, pafnucy napisał:

@bratrolnika nie jedziesz po ten motór? chyba miałeś zamiar?

Zimno, pierdziele, nie wychodzę. 

Opublikowano
5 godzin temu, danielursus3p napisał:

Pisze posty z tamtego świata.

Sam się chwalił Darek publicznie. 

Nie rozumiem o co ci chodzi. Będzie chciał to napisze, jak nie to nie. 

O legalność

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, bratrolnika napisał:

Wczoraj byłem to ceny bez zmian

@Uziu92 ostatnio pomysłu na biznes szukał, zastanawiał się czy tira kupować, @Uziu92 barkę jaką kupuj i wio do Chin

Zimno, pierdziele, nie wychodzę. 

Do Chin już tirami jeżdżą. Jedziesz po motur?

Edytowane przez 6465
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v