Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, danielursus3p napisał:

Kurna Wąski z kilera nie żyje 

Ano wzięło mu się umarło podobno

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie szalej- jak szczawiki to młode i pewnie zdrowe. Jeszcze niejeden wieczór się im trafi.

Ale to tak ujowo jak masz pewne, a taki bratrolnika zepsuje autorytet 🙊

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale to tak ujowo jak masz pewne, a taki bratrolnika zepsuje autorytet 🙊

Nie wiem, nie przeżyłem takiego czegoś i nie przeżyję. Przez 5 lat jazdy Dajhajsu siedziały w nim dwie panny- jedna koleżanka z technikum, która się dorzucała do paliwa i druga ta co na studniówce z nią byłem.

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Moja wina że za cienką bawarke kupili??? Mogli nie rumakowac i grzecznie jechać z tyłu

Ehh, na drugi raz miej przy sobie kapelusz. Jak będą Cie chcieli minąć to załóż i jedz spokojnie 🙊 kurla jaka bawarkę wczoraj miałem "okazję" kupić 😂 o niech ja uj zastrzeli. Wkolo to malowane widać gołym okiem bo syfy pod klarem, opony jak głowa kolegi Bananek, felgi mpakiet 18. Ciemne szyby, ciemne lampy tył. Tak z daleka to fajne to było ale z bliska 🤦‍♂️ lampy na klej na gorąco 😂 serwis robiony miała 20tys km temu w kraju choć kupiona z przebiegiem miejszym o 10tys niż teraz w kraju jako świeżo sprowadzona z Francji. Cyrk na kołach. Za dużo niespójności 

2 minuty temu, stempos1980 napisał:

Qurła człowiek stary się robi.

Jutro kolejny rok strzeli na kark🤦

To brzmi jak zaproszenie, czy tylko ja to tak odebrałem? 

Opublikowano
8 minut temu, stempos1980 napisał:

Qurła człowiek stary się robi.

Jutro kolejny rok strzeli na kark🤦

Oznacza to że obchodzisz urodziny tego samego dnia co mój ojciec. Ciekawe czy masz chociaż połowę lat tego co on

Przed chwilą, DANDYS napisał:

wąski zmarł eh kurba

Czy ty masz przeglądarkę Internet Explorer??

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Oznacza to że obchodzisz urodziny tego samego dnia co mój ojciec. Ciekawe czy masz chociaż połowę lat tego co on

Czy ty masz przeglądarkę Internet Explorer??

Rocznik widzisz mój 

9 minut temu, gregor1284 napisał:

Ehh, na drugi raz miej przy sobie kapelusz. Jak będą Cie chcieli minąć to załóż i jedz spokojnie 🙊 kurla jaka bawarkę wczoraj miałem "okazję" kupić 😂 o niech ja uj zastrzeli. Wkolo to malowane widać gołym okiem bo syfy pod klarem, opony jak głowa kolegi Bananek, felgi mpakiet 18. Ciemne szyby, ciemne lampy tył. Tak z daleka to fajne to było ale z bliska 🤦‍♂️ lampy na klej na gorąco 😂 serwis robiony miała 20tys km temu w kraju choć kupiona z przebiegiem miejszym o 10tys niż teraz w kraju jako świeżo sprowadzona z Francji. Cyrk na kołach. Za dużo niespójności 

To brzmi jak zaproszenie, czy tylko ja to tak odebrałem? 

Tylko tak odebrałeś.to jest narzekanie na wiek

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Ja kiedyś to nawet bym nie pomyślał że tacy starzy ludzie jeszcze żyją 

Bo to jest tak- jak miałem z 7 lat a siostra była w wieku co ja teraz jestem to myślałem, że stara jest. Dla babci jak miała z 75 lat i umarł we wsi ktoś kto miał z 85-90 to mówiła, że stary. Teraz jak sama ma 90 i jak jest pogrzeb jakiegoś/jakiejś 75-80 latki/ latka to mówi, że jeszcze młody...

Opublikowano
3 godziny temu, TheraRolnik napisał:

A może ty jesteś padaka i dla tego nic ci nie pasuje 👍👍

Co Ty pier**lisz 

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Bo to jest tak- jak miałem z 7 lat a siostra była w wieku co ja teraz jestem to myślałem, że stara jest. Dla babci jak miała z 75 lat i umarł we wsi ktoś kto miał z 85-90 to mówiła, że stary. Teraz jak sama ma 90 i jak jest pogrzeb jakiegoś/jakiejś 75-80 latki/ latka to mówi, że jeszcze młody...

Typ w zeszłym tygodniu się powiesił w wiosce z której pochodzę 72 lata 🤦‍♂️ covidowa propaganda tak mu we łbie namieszała 

Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Co Ty pier**lisz 

Nie chwalił się żeby matkę swoich dzieci poznał na wożeniu qq, to chyba nic nie pier**li 🤔

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A to i u nas się zdarza. I stare kawalery i żonate, średnio co roku przynajmniej jeden wisielec jest.

Tu to tylko siedział i o tym covidzie słuchał i czytał. Jak ktoś przyszedł to maseczka i czy szczepiony i takie tam pierdoły. Do łba se nakładł i sru jebut. Moda ostatnio w okolicy na to 🤔 

Przed chwilą, Piotrek1975 napisał:

Syne ciesz się młodością i nie chciej być starszym. Wiem co mówię, może rozumu o jakieś doświadczenia przybyło ale siły ubywa, niestety😔

Tateł toć ja się cieszę żem młody i wszystko sprawne. Byle zdrowie było i miłość to się da radę. Co tam nie domagasz? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v