Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Oglądałem wczesniej. To ała mnie rozbawiło najbardziej 😂

Nieźle zassalo tego busa. Umiejętnosci jednego i drugiego na nic się zdały 🤷‍♂️ 

Robota to głupota 

Kask jakiś dobry załóż, jak Ci z nieba zacznie wszystko spadać to będziesz bezpieczny 🤣

Opublikowano

albo jak w podstawówce kazali chodzic do dentysty na sprawdzanie zebów , ze stara piz*a to jeszcze slepa i tym taki drutem z igłą Cie tam kóła , o matko nigdy tego nie zapomne 

Opublikowano
5 godzin temu, Rolnik200598 napisał:

Chciało się Waszym rodzicom z Wami bawić? Bo moim nie. Chciało się im za Wami biegać tak jak teraz biegają? Moim nie. Chciało się Waszym rodzicom grać z Wami w piłkę, lepić bałwany i inne? Bo moim nie. Kto tego nie zaznał to nie zrozumie. Nie zamienił bym ich na nikogo innego ale niesmak pozostał.

@deSilva Rozwodzić się zachciewa to było dzieci nie robić. Dużo ludzi zmądrzało i nie ma dzieci, czują, że nie podołają to nie mają i bardzo słusznie. A że jest ujemny przyrost naturalny to normalna rzecz i tego już się za bardzo nie zmieni.

To ja miałem lepiej. Rodzice się bawili z młodszym bratem A ja sobie sam siedziałem  w pokoju i nie mam nikomu za złe. I zoba co ze mnie wyrosło trochę menda troche wesołek i w ch*j przebiegły chytry lis 🤔

Opublikowano

Są chytrzejsi chyba... Zgorzkniałą mendą po części jest każdy... Trochę wesołek też prawie każdy. Więc od reguły nie odstępujesz.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, pafnucy napisał:

jakie to wszystko delikatne i wrażliwe.... baby jedne!

Ja nie narzekam, lubię do dentysty chodzić. Powiem więcej, wszystkie zęby bez znieczulenia wyleczylem. Wolę żeby 4minuty bolało jak potem dwie godziny chodzić ze sztywną szczeką

Edytowane przez bratrolnika
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Są chytrzejsi chyba... Zgorzkniałą mendą po części jest każdy... Trochę wesołek też prawie każdy. Więc od reguły nie odstępujesz.

Tak jak każdy 🤔

Opublikowano

Co do zębów to parę lat temu "leczyłem" na nfz , teraz kanałowo wszystkie te leczone muszę robić. Plomby trzymały a w środku ząb się psuł i człowiek o tym nie wiedział dopóki się nie obudził w nocy z bólem jak stąd do ameryki.

Opublikowano (edytowane)

Dentysta to pikuś, mniej przyjemne zabiegi bez znieczulenia się przechodziło, ot chociażby pomiar ciśnienia w oku za pomocą tej pęsety czy jak to się tam nazywa...

4 minuty temu, pafnucy napisał:

a to można znieczulenie do leczenia? a po co to komu?

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

Tak jak każdy 🤔

Być może.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
Przed chwilą, mszk8a napisał:

Piszcie o pogodzie a nie o doopie maryni... BMN znowu śnieg daje...

Dobra. Hamburg Niemcy 1 stopień na plusie i sucho. 

Opublikowano

ja miałem robioną kanałówkę w dwóch zębach  płaciłem po 800 zł za sztuke i wytrzymały około roku i już ich nie ma 

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Co do zębów to parę lat temu "leczyłem" na nfz , teraz kanałowo wszystkie te leczone muszę robić. Plomby trzymały a w środku ząb się psuł i człowiek o tym nie wiedział dopóki się nie obudził w nocy z bólem jak stąd do ameryki.

Opublikowano

leczone zęby też się psują. i to niezależnie czy prywatnie, czy na nfz.

Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

leczone zęby też się psują. i to niezależnie czy prywatnie, czy na nfz.

Prywaciarze oszukują bo ty się nie znasz co wsadzają w ząb niby plomba a jest co innego,chodzi o zysk.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v