Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
51 minut temu, bratrolnika napisał:

powiem ci w tajemnicy że nigdy nie będzie tak, zawsze sa jakieś wydatki, zawsze są inne plany, zawsze jest jakieś ale, i ciągle myślisz że za rok czy półtora to na pewno już będzie dobry czas, i to tak się odsuwa w czasie

masz dobrą kobitę??? jeśli tak to nie czekaj

Wina  mu polać bo dobrze chłop  gada

• Thanks 1
Opublikowano

Sąsiad kupił rewelacyjnego 7211 za 30tys. Co się okazało to z naklejki i maski tylko jest 7211. To jakieś 6911 z blokiem w postaci puzzli 3d.ale on takie interesy robi że szok. Sprzeda coś to później po kilka razy na komendę się stawia 🙊

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał:

Bo ty pragniesz jego dobra, a on by to dobro wolał zachować dla siebie, może dlatego ?

dlaczego??/ dobry dzieciak, bimbru przywiózł:)

Przed chwilą, Bananek napisał:

Dobra, obiadek zjedzony. Czas jechać kupić yamahę.

jaką Yamahę???

Opublikowano
46 minut temu, 6465 napisał:

Kobietę to ma odpowiednią, nie mam co do tego żadnych wątpliwości😉. Miałem okazję Ją poznać. Chyba że to nie była ta 🤔Panie najpierw ślub by im się przydał.😁

Ślub będzie, życie trochę plany pokrzyżowało ale mam nadzieję że się wkoncu poukłada ;)

20 minut temu, bratrolnika napisał:

Nie wiem, do mnie jej nie przywiózł, nie wiedzieć czemu...

Ciężko żeby nam oboje pasowało ;/  a poza tym z nią cały dzień w samochodzie to gorzej jak z małym dzieckiem 🤣

• Like 1
Opublikowano
42 minuty temu, stempos1980 napisał:

Jak mają być ze sobą szczęsliwi to i bez papiera też będą żyć

Dokładnie, ale niech się coś wydarzy to w szpitalu nawet żadnej informacji nie dostanę, taki jeden prosty przykład... Bo do szczęścia i życia razem ślub mi wogole nie jest potrzebny ;)

Opublikowano
12 minut temu, gregor1284 napisał:

Sąsiad kupił rewelacyjnego 7211 za 30tys. Co się okazało to z naklejki i maski tylko jest 7211. To jakieś 6911 z blokiem w postaci puzzli 3d.ale on takie interesy robi że szok. Sprzeda coś to później po kilka razy na komendę się stawia 🙊

Ja tam znawcą też nie jestem, ale coś tam wiem na temat Fetora tych serii, gorzej z ciężką serią 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

Dokładnie, ale niech się coś wydarzy to w szpitalu nawet żadnej informacji nie dostanę, taki jeden prosty przykład... Bo do szczęścia i życia razem ślub mi wogole nie jest potrzebny ;)

Dostaniesz. Byle podała Cie jako osobę upoważniona do tego typu informacji 

2 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ja tam znawcą też nie jestem, ale coś tam wiem na temat Fetora tych serii, gorzej z ciężką serią 

Mam tu kumpla z waszego Opola to w kwestii zetorow go nie zagnie nikt 😂

Opublikowano
gregor1284 napisał:

7 minut temu, Bananek napisał:

Na keyboardzie będziesz grał? 🤔

Ja nie (choć nie wykluczone), ale dziecki chyba złapały bakcyla. I wolę żeby się uczyły na pełnowymiarowych klawiszach.

bratrolnika napisał:

jaką Yamahę???

Długą. Czarno, srebrno szarą. 😉

A, i białe też będzie na niej.

Opublikowano
32 minuty temu, szymon09875 napisał:

Ciężko żeby nam oboje pasowało ;/  a poza tym z nią cały dzień w samochodzie to gorzej jak z małym dzieckiem 🤣

A co nie chce spać?😆😆😆

Opublikowano
9 minut temu, Bananek napisał:

Ja nie (choć nie wykluczone), ale dziecki chyba złapały bakcyla. I wolę żeby się uczyły na pełnowymiarowych klawiszach.

I będzie "podegraj no tatusiowi ju ma ha, ju ma so" 🙊 albo la chate mi cantare 

• Haha 1
Opublikowano
Bananek napisał:

gregor1284 napisał:

7 minut temu, Bananek napisał:

Na keyboardzie będziesz grał? 🤔

bratrolnika napisał:

jaką Yamahę???

Ile oktaw ?🤔

Opublikowano
28 minut temu, szymon09875 napisał:

a poza tym z nią cały dzień w samochodzie to gorzej jak z małym dzieckiem 🤣

to byś zostawił ją u mnie, akurat na wtedy by mi się niania do dzieci przydała

na powrocie byś zabrał

Przed chwilą, Bananek napisał:

też mi ojciec kupił jak miałem z 8 lat, pograłem z 3 miesiące a potem się to 10 lat na strychu przewalało

Przed chwilą, 6465 napisał:

Odebrałem paczkę chińszczyzny 😁

IMG_20211014_114649.jpg

cały sklep na allegro chyba wykupiłeś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v