Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, pafnucy napisał:

Fajna funkcja

Pyk guzik i żona wyjeżdża... 

Wyjeżdża do mamusi, bo nacisnęła guzik a tam schowana kochanka męża w całej okazałości sobie leży.    xD

Opublikowano
26 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła żona chce ten czerwony a ja ten granatowy bo ma funkcje wyjeżdżania na guzik 😛😛😛

2D2D5BC5-64AB-4BF7-B68B-3E18F49EB343.jpeg

876183F9-5604-4826-A76E-8FED390C034B.jpeg

764833C6-5907-440E-A2A7-0CE6AAB3971D.jpeg

Krów jej dokup 🤭 

Opublikowano

Ja w ubiegłym tygodniu zamówiłem czerwoną kanapę i szary fotel dla kontrastu, tzw uszaka, bo był bardzo wygodny.

Radziu, pomyśl czy taka zawalipodłoga jest Ci potrzebna.

Ja już wiem że w salonie liczy się przestrzeń a nie mebel na wyrost, zabierający 3/4 powierzchni,  nie ustawny i nieprzestawny, służący zbieraniu kurzu. Choć na 70m² byłby ok🤣

Do tego wydaje mi się nie wygodny patrząc na zdjęcie bo zbyt długie jest siedzisko, ale ja nie mam 200cm wysokości😜

Gdybym miał duży salon i wypłatę za mleko wybrałbym prostą kanapę i fotel rozkładany, za pewne funkcją masażu🤭

Generalnie podsumowując - wygoda ponad wszystko. Kto ma problem z kręgosłupem trochę inaczej na wybór spogląda

Opublikowano

A ja myślałem że w Warszawie byłeś. To I tam na prowincji jest Agata meble?🤭

Opublikowano

U Radka strach się ochlac bo podłoga na ścianie drzwi gdzieś zamontowane jakoś inaczej sedes potłuczony a tera kanapa z guzikiem jak naciśniesz to  z pod kanapy  piorun wie co wyskoczy 

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, pafnucy napisał:

Fajna funkcja

Pyk guzik i żona wyjeżdża... 

Radek wraca po obrządku  pyk guzik a tam sąsiad wyjeżdża 🙆

Tak myślę że może  szeryf AF.  Zorganizował by jakie spotkanie  uczestników  tego portalu za kasę od sponsorów z reklam 🤔

• Like 1
  • Haha 5
Opublikowano

Dawno o tym pisałem 😛 najlepiej na narodowym w Warszawie 😂😂

Kurła śmiechy śmiechami ale by mnie prąd pierdaknal elektryk wsadził na odwrót włącznik światła, ja na pewniaku ucinał kabal a tu ogień i strzał i cały palec czarny 😂 ale się przestraszyłem 😂😂

Opublikowano
22 minuty temu, 6465 napisał:

Radek wraca po obrządku  pyk guzik a tam sąsiad wyjeżdża 🙆

Tak myślę że może  szeryf AF.  Zorganizował by jakie spotkanie  uczestników  tego portalu za kasę od sponsorów z reklam 🤔

Tylko po co szefowi to? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v