Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
48 minut temu, Kallina86 napisał:

Impulsator, czujnik prędkości, napęd licznika. Różnie to piszą. Ogólnie chodzi o to, że nie pokazuje prędkości. Cały czas wskazówka leży. I przez to przebieg stoi w miejscu. Wygląda tak.

78824d9bf6a6dd2d.jpg

Zdjęcie oferty

Tylko bez tego ślimaka. 

Masz zaniedbane paznokcie 😔

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, ogarek napisał:

AUTO SZROT KOWALE OLECKIE

Szukasz części? ZADZWOŃ

tel. 703 703 033

Koszt 4,92 PLN brutto/min

Trochę dziwnie, ale spoko. Byłeś tam kiedyś? 

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Masz zaniedbane paznokcie 😔

Przekaże... Panu z internetu :P Nie moje zdjęcie. Moja część wylądowała na miejscu zanim jej ktokolwiek zdjęcie zrobił. 

Opublikowano
5 minut temu, Kallina86 napisał:

Szukasz części? ZADZWOŃ

tel. 703 703 033

Przekaże... Panu z internetu :P Nie moje zdjęcie. Moja część wylądowała na miejscu zanim jej ktokolwiek zdjęcie zrobił. 

Jaki masz aktualnie przebieg? Mi w hondzie licznik zatrzymał się na 299 999 i to nie wina tego czujnika tylko w liczniku 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Kallina86 napisał:

Szukasz części? ZADZWOŃ

tel. 703 703 033

No bo to infolinia.. 🤣🤣🤣

No byłem ale dawno... To blisko możesz podjechać.. Miniesz stacje paliw po prawej i w lewo szrot jadąc na olecko... W Suwałkach jest szrot na przeciw zakładu energetycznego skręt z sejniejskiej za magazynami zbożowymi prosto po lewej przy torach... Ale nie wiem czy tam czynne teraz.... 

Edytowane przez ogarek
Opublikowano

Już wróciłem z tym miękkim dowodem, pytałem czy aby na pewno musiałem wymienić dowód i zamiast odpowiedzi dostałe pytanie - kiedy kończył mi się poprzedni przegląd, przed czy po 5 grudnia, jak przed to trzeba wymienić i tyle w temacie.

-12 na teraz

Opublikowano

Ten nawiedzony 3p zapalił dziś na rys... Nawet że 14km przejechał 🤔 szczotki i tulejki kupiłem a aku ma być na jutro. @lamboEVO100w agromaszu na wydmusach robisz zakupy? Chcieli mnie dziś wysiudac... 

2 minuty temu, Kallina86 napisał:

@gregor1284 pomyśl... ;) Nigdy nie wiadomo kto to czyta. 

Jak nie będziesz mogła znaleźć nigdzie tej części to Ci podam kontakt. Jak coś to podjadę to kupię i Ci wyślę. O ile podasz mi adres 🤔🤣

• Thanks 1
Opublikowano

Zamawiał mi graty w czwartek i po 30szt miała być, dziś odbieram patrzę a tam etykietka naklejona i 38zl sztuka. I po krótkiej wymianie zdań po 30sprzedal. Tam to i drogo w uj w porównaniu do przasnyskiej agromy. Michał na tej jak się na pelty leci to sam wiesz. Aldowcy mnie wk***ia ja, a Greene omijam szerokim łukiem 

Opublikowano

Michał to ciężki kontakt ze światem ma, dziwi mnie że jeszcze udaje mu się to ciągnąć. To pozituwum weź ze 3 tabletki i do Aldo 🤣 bo inaczej to ciężko w tym terenie coś kupić. Agromasz i Grene mają drogo niektóre rzeczy aż razi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v