Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, Karol6130 napisał:

Można kisić 🥒👍

IMG_20210704_090416.jpg

Pierwsze słoiki w tym roku

20210704_095950.jpg

Opublikowano
8 godzin temu, danielursus3p napisał:

Tak robią zwykłe kondony nie fachowcy. Jak tak jebiesz te "panny " jak robiłeś tę robotę to uj nie fachowiec. Klient placi i WYMAGA jak fachowiec się nie zna to jest dla niego wk***iajacy. ŻENADA. 

Te wielki fachowiec od wszystkiego. Chłop nie miał do czego przyjebać ale miał doradców po chuju. Nie wiesz ze jak na wsi popadną kretyna który na niczym się nie zna to jadą na nim wszyscy i bekę z niego klepią. Typ człowieka taki który szkłem by dupe wytarl bo na papier szkoda. On po Wkręty do szalowania nie pojedzie bo śniadanie musi zjeść, syn piach woził turem to szpadlem dosypywal w szufle żeby na "pusto" nie jeździł. Podsumowując "cała wieś głupia, tylko on mądry" także stul. Życzę Twojemu staremu i bratu takiego klienta 

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

Piszą, że po 2027 nawet królików w klatkach nie będzie można trzymać. Ale do tego czasu to nie wiadomo czy cokolwiek jeszcze będzie w tych klatkach i czy się będzie jeszcze cokolwiek robić.

No to zrobisz im wybieg luzem chyba chodzić nie beda😁😁😁

Opublikowano
Przed chwilą, akooo napisał:

No to zrobisz im wybieg luzem chyba chodzić nie beda😁😁😁

Prędzej zlikwiduję

Opublikowano
gregor1284 napisał:

8 godzin temu, danielursus3p napisał:

Tak robią zwykłe kondony nie fachowcy. Jak tak jebiesz te "panny " jak robiłeś tę robotę to uj nie fachowiec. Klient placi i WYMAGA jak fachowiec się nie zna to jest dla niego wk***iajacy. ŻENADA. 

Te wielki fachowiec od wszystkiego. Chłop nie miał do czego przyjebać ale miał doradców po chuju. Nie wiesz ze jak na wsi popadną kretyna który na niczym się nie zna to jadą na nim wszyscy i bekę z niego klepią. Typ człowieka taki który szkłem by dupe wytarl bo na papier szkoda. On po Wkręty do szalowania nie pojedzie bo śniadanie musi zjeść, syn piach woził turem to szpadlem dosypywal w szufle żeby na "pusto" nie jeździł. Podsumowując "cała wieś głupia, tylko on mądry" także stul. Życzę Twojemu staremu i bratu takiego klienta 

Normalny gość. Na spokojnie bez pośpiechu najpierw śniadanko jak trzeba to i łopatą porobi. Podoba mi się co chcesz

Opublikowano
1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Można kisić 🥒👍

IMG_20210704_090416.jpg

Ale dryblasy, a nie takie pizdryki ze sklepu 😀

Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

Normalny gość. Na spokojnie bez pośpiechu najpierw śniadanko jak trzeba to i łopatą porobi. Podoba mi się co chcesz

On czy syn porobi? Miał później jeszcze robotę ale już my tam nie szliśmy. A to plot, a to garaż wydzwaniał i namawiał ale uj z takimi ludźmi

Tak jak kiedyś robiliśmy ogród u pewnych nowobogackich, kobita do nas czy z jej chłopem do Niemiec nie chcemy do roboty jechać. Skwitowałem krótko niech wypłaci tych którzy z nim wcześniej byli, to później do szeryfa nam dupe obrabiała. Wiedział typ o co chodzi to nawet głowy sobie nie zawracał tym. Najgorsza to taka k**wa która się trochę dorobi. Do ładu z tym się dojść nie są 

• Like 2
Opublikowano

Każdy robi żeby się kiedyś dorobić.

Reasumując to każdy jest kiedyś taka k**wa???

Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

raczej coś się trafi. oglądaliśmy mccornik, case, mtz i ursusa ale narazie niewiadomo co się wybierze

🙄😂 jo na 15 ha z czego 75% to łąki 😂

Ja na 20ha kupiłem 6garów. Jak się bawić to się bawić drzwi wy***ać snopek wstawić.😁😁😁

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał:

Jak tak jezdze po klientach, to zauważyłem, że ten który sam sie dorobił w 90% jest normalnym człowiekiem. Najgorsze uje to te co albo dostali wszystko, albo sie nakradli.

• Like 5
Opublikowano

Taki który ma naprawdę pieniądze i czegoś się dorobił to zachowuje się jak i zachowywał, ale inny to zaraz co to nie on. Weźmy przykład prezesa jbb, chłop taki jak był tak i jest zajeżdża do sklepu dawnych kolegów widzi to po piwie im weźmie i pogada normalnie. Drugi  od nas który sklepy po całej Polsce buduje, helikopterem się przemieszcza ale o dawnych kolegach też pamięta i nie wywyższa się. Jak ktoś w biedzie to i pomoże jakąś robote im da. A taki który ma 100zl i pyta ile warszawa kosztuje to sam wiesz 

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jak tak jezdze po klientach, to zauważyłem, że ten który sam sie dorobił w 90% jest normalnym człowiekiem. Najgorsze uje to te co albo dostali wszystko, albo sie nakradli.

Dokładnie

Opublikowano
7 minut temu, Agrest napisał:

Wg gregora tak. I chyba dlatego w nim taka nienawiść do ludzi.

Opublikowano
29 minut temu, gregor1284 napisał:

On czy syn porobi? Miał później jeszcze robotę ale już my tam nie szliśmy. A to plot, a to garaż wydzwaniał i namawiał ale uj z takimi ludźmi

Tak jak kiedyś robiliśmy ogród u pewnych nowobogackich, kobita do nas czy z jej chłopem do Niemiec nie chcemy do roboty jechać. Skwitowałem krótko niech wypłaci tych którzy z nim wcześniej byli, to później do szeryfa nam dupe obrabiała. Wiedział typ o co chodzi to nawet głowy sobie nie zawracał tym. Najgorsza to taka k**wa która się trochę dorobi. Do ładu z tym się dojść nie są 

A znasz takie powiedzenie: jak się na dziadem ulitujesz, to go jeszcze i  w d... pocałujesz ??

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Wg gregora tak. I chyba dlatego w nim taka nienawiść do ludzi.

Ty za mnie to się nie wypowiadaj. Widać że Ty się na kogoś takiego kreujesz, że skutkiem obydwaj wiemy jakim 😂

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

Nie obejrzę do końca , kościoła czeka 🤷‍♂️

Ja właśnie wruciłem z mszy, trzeba było się pomodlić co by chirurgom ręce się nie trzęsły 🙂

5 minut temu, jahooo napisał:

A znasz takie powiedzenie: jak się na dziadem ulitujesz, to go jeszcze i  w d... pocałujesz ??

U nas mówi się tak." Nie daj się gapię bo ci na łeb nasra"

Opublikowano

To co konkretnie ci kroić będą?

Jakiś zabieg laparoskopowy czy pełna ingerecja i otwarcie?

Opublikowano
1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Nic tak nie boli jak prawda, co? 🤣 Ale ja tam wolę prawdą się obyć 

Prawda? 🤣 parobasie co Ty wiesz o życiu🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v