Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

Ale wiatrem napieprzało. 

Nawet kroplx nie spadła, ale też i nie chciał bym być w epicentrum. Radar pokazuje że przez Zwoleń się przetoczyła.

@Piotrek1975 jak tam, ryby w salonie pływają?

Całkiem możliwe że Zwoleń dostał konkretnie. 

U mnie symbolicznie grochem sypneło i polało fest ale bez ekscesów to i u @Piotrek1975 też mogło być bez szaleństw.

Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, PRIMO napisał:

Tutaj to dopiero mają jazdę. 😯

Screenshot_20210624-174315_Weather&Radar.jpg

no ,otarło się to o mnie ,1,5 litra nakapało ,za to schłodziło się z 33 do 22 stopni

Edytowane przez witejus
Opublikowano
8 minut temu, szymon09875 napisał:

To ja wiem, ale chodzi mi o zzdanie"a nie mówiłam?"  Choć to może i przez to że ja uparty 🤔

Najlepiej jest dać czasem sytuacji się rozwijać jak widzisz że jej" racja" kupy się nie trzyma i później ta mina jak głupio się przyznać że nie miała racji. Ale dość narzekania bo trafiłem na super dziewczynę życie nas nieraz przećwiczyło i razem to ogarniamy. Niech Wam się wiedzie 👍

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Dariowola napisał:

Padało u Ciebie bo umie 1h dobrze lalo na szczęście grad sporadyczny .

Tak z przerwami padało i lało a nawet parę kulek gradu spadło. 

To poszło bardziej na północ ode mnie. 

Idzie kolejna fala z zachodu bo ciemno się zrobiło. 

Edytowane przez PRIMO
Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

Pafnucy a do Ciebie ta burza z gradem znad Radomia nie idzie przypadkiem? Skręca ostro w prawo, między Kock a Lublin chyba trafi.

Dałem jej namiary to pafnucka trochę o ciarki na plecach przyprawi. 🤭

Opublikowano
8 minut temu, lukasz20 napisał:

Najlepiej jest dać czasem sytuacji się rozwijać jak widzisz że jej" racja" kupy się nie trzyma i później ta mina jak głupio się przyznać że nie miała racji. Ale dość narzekania bo trafiłem na super dziewczynę życie nas nieraz przećwiczyło i razem to ogarniamy. Niech Wam się wiedzie 👍

To widzę że mamy podobnie bardzo :D dzięki 😉 

@Bananek na fejbziuku mnie wyszpiegowales pewno :D

Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, pedro2 napisał:

Pafnucy a do Ciebie ta burza z gradem znad Radomia nie idzie przypadkiem? Skręca ostro w prawo, między Kock a Lublin chyba trafi.

Lepiej nie. Huczy na północy głównie, ale na razie bez opadu. 

Ciekawe chmury

IMG_20210624_182501.jpg

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, bratrolnika napisał:

Racja, łatwiej trafić ładna kobitkę w wieku 30 lat niż 18nastke.

A czy teraz nie ma ladnych???? Jest tego, wszystkie u mnie w biurze siedzą.

Mam w pracy takiego gościa przed emeryturą, erotoman gawędziarz, taki @gregor1284 za 30 lat, to jak tam pójdzie na biura to dwie świetlówki i 3 godziny potrafi wymieniać

Ja tak to tylko biurko nauczycielce od matmy naprawiałem 🤔 ale profity były. Nie ma dla mnie tematów tabu to odrazu gawędziarz? Lepiej wprost mówić niż sciemiać. Mam taką stomatoloszkę z Brazyli, co my się o bzykaniu nagadamy to nasze, jej asystentce też nic nie brak. I nie wiadomo kiedy ząb zrobiony o bez bólu 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Dzisiaj na ulicy nie trudno zauważyć taką co myśli, że jest och ech i niestety jej myślenie na tym się kończy. 

Mi do 30 już blisko i raczej za takimi się oglądam, chodzi dużo w miarę skromnych normalnych dziewczyn. Pomijając takie "damy" samozwańcze co pół d*py i pół cycka na wierzchu z fają w zębach i łbem non stop w smartfonie. 

FB_IMG_1621862914332.jpg

1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Czy on aby tylko świetlówki wymienia 🤔

Nie wyprowadzaj go z błędu 🙊

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, pafnucy napisał:

Lepiej nie. Huczy na północy głównie, ale na razie bez opadu. 

Ciekawe chmury

IMG_20210624_182501.jpg

Jak takie masz u siebie to jest nadzieja, że nie trafi. Po bokach i z tyłu silnej burzy takie powstają.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, DANDYS napisał:

mógłby być już żniwa by przyczepy pociągał, a tak nuda ☹️

Wiesz co robi mój pies kacap jak mu się nudzi? 🙄

Edytowane przez gregor1284
Opublikowano
1 godzinę temu, szymon09875 napisał:

No to masz podobnie jak znajomy,  przy barze taka mamuska sie go pytala czy postawi drinka a on krótko "Ruchasz się czy sie chcesz za darmo nachlac?" Odpowiedziała grzecznie że racze się ni pobawią 🤣

No i dobrze jej powiedział. Tylko dziwna że się walić nie chciała 🤔

1 godzinę temu, dsbh napisał:

Pytałeś o pozwolenie upubliczniania wizerunku :) ?

Skąd wiesz 🤔 ? Między pracownikiem a petentem jest biurko 😛.

Możesz zacząć od tego listu czy zainteresowaniach jak @6465 wspomniał. Zawsze którąś to zainteresuje, nie pierwszą to kolejną.

Idzie chyba burza.

Ano jest, ale takie rzeczy w oczy mi się rzucają 🙊

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v