Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza i nie tylko 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, radekz200 napisał:

Kurła lodówka do wymiany…

Jakiej firmy? 

Przeprowadziłeś się do nowego domu ze starymi urządzeniami i teraz się mści za dziadowanie😁😉

Edytowane przez stempos1980
Dopisanie
Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał:

Co Ty gadasz? A co sie w niej stalo dokladnie?co serwis stwierdził?

Mialem pisac bo podobny przypadek mielismy w domu ze zmywarką. Czekała az kuchnie wyremontujemy i sie podlaczy,stala całą zimę i wiosne nieużywana,w lecie jak sie uruchomilo to cos sie uszkodzilo i juz jakiejsc pierdoły nie robili bo firma upadla,ale wymienili zmywarke na hotpoint ariston i dziala do tej pory.

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, stempos1980 napisał:

Jakiej firmy? 

Przeprowadziłeś się do nowego domu ze starymi urządzeniami i teraz się mści za dziadowanie😁😉

Nową lodówkę ma 😉 która nie działa 

O ile pamiętam to Samsung

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
Opublikowano
6 minut temu, superfarmer02 napisał:

chyba na tym wiazdku kiedyś MF widziałem. swoją drogą to tegoroczna zima jest chyba najładniejsza od kilku lat

Tak mogło być bo czasami tam parkuje jak przyjeżdżam golnąć kawę albo sfutrować obiad.

Opublikowano
Belaruss820 napisał:

Slyszalem i widzialem na żywo taką rozmowę. A kolega ze studiów ożenił sie z tajską c***ą

O kurła, nie zdzierżył bym takiej na codzień.

radekz200 napisał:

No i dobrze. Ciesz się, ze nie za Twoje.

Opublikowano
54 minuty temu, stempos1980 napisał:

Jakiej firmy? 

Eeee bez takich 😛

45 minut temu, Belaruss820 napisał:

Co Ty gadasz? A co sie w niej stalo dokladnie?co serwis stwierdził?

Mialem pisac bo podobny przypadek mielismy w domu ze zmywarką. Czekała az kuchnie wyremontujemy i sie podlaczy,stala całą zimę i wiosne nieużywana,w lecie jak sie uruchomilo to cos sie uszkodzilo i juz jakiejsc pierdoły nie robili bo firma upadla,ale wymienili zmywarke na hotpoint ariston i dziala do tej pory.

Miejmy nadzieje ze druga też będzie działać 😛 to nie są tanie rzeczy ☺️

Opublikowano

jeździsz Bananek przez tą rzekę w te i nazad i wirusy roznosisz. kuwa chory jestem. 

Opublikowano
48 minut temu, Belaruss820 napisał:

wymienili zmywarke na hotpoint ariston i dziala do tej pory

Wczoraj wspominałem o tej firmie. Mam lodówkę, która chłodzi nieprzerwanie od dwudziestu lat. 😉 

IMG_20211213_153911.jpg

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Eeee bez takich 😛

Miejmy nadzieje ze druga też będzie działać 😛 to nie są tanie rzeczy ☺️

No jak to sbs, z kostkarką do lodu to wiadomo ze droga, a pewnie jeszcze czarne szkło? A nowa to juz bedzie miala wyswietlacz i sterowanie ze smartfona? 

Opublikowano

U Radka to nawet papier rozwijany jest ze smartfona. Ino strach żeby ekranem nie podetrzeć🤭

Opublikowano
HF86 napisał:

jeździsz Bananek przez tą rzekę w te i nazad i wirusy roznosisz. kuwa chory jestem. 

Nie przejechałem dziś przez bierze. Byłem w rodzinnym mieście twojej małżonki.

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Nie przejechałem dziś przez bierze. Byłem w rodzinnym mieście twojej małżonki.

czyli gdzie?

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Szukają kasy na 500+ 

jaja sobie robisz ? [ chodzi o mandaty ]  a jeżeli już to gorzej bo punkty na 2 lata zostają 

Edytowane przez jarecki
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v