Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda sobie problemów robić,ja swojej ręce nie ufam....

Z drugiej strony 

,,Dopiero gdy Komar usiądzie'' Ci na jajach,przekonasz się że wszystkiego nie rozwiążesz przemocą"

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
8 godzin temu, artek27 napisał:

Najlepsze jest to że u dużo ludzi on bierze w wiosce i każdy go chwali że dobrze płaci. Sąsiad już powiedział że mu nic nie sprzeda a kilka sztuk miesięcznie mu sprzedawal. 

Niestety, tak jest wszędzie. :(

Opublikowano
2 godziny temu, radekz200 napisał:

Eee ale od bronowiakow tez kupował było w podlasiakach 😛

Brał i u nas. Twoja sprawa, ale każdy Ci dobrze radzi... tym bardziej, że miałeś krowy to żaden problem podwieźć na wagę gdzieś.

Opublikowano

zwazyc i sprzedać. nic trudnego. A i na koniec skan rozliczenia wrzucić na af żeby się pochwalić. niby proste, a nie każdy umie 😉

Opublikowano

Mam 4 krowy na sprzedanie, jedna ponad 900kg reszta +700 czekać do stycznia czy sprzedawać? 

Opublikowano
57 minut temu, Marcinnnnn napisał:

Mam 4 krowy na sprzedanie, jedna ponad 900kg reszta +700 czekać do stycznia czy sprzedawać? 

2 sprzedaj, 2 zostaw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v