Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I ja też o tym ostatnio słyszałem. miałem telefon z jakiejś nowej firmy krzak gdzieś z łódzkiego, ekspansję na podlaskie robić chcą i mogli mi te bydło łaskawie w starej cenie wziąść 😂😂😂

Opublikowano
21 minut temu, Franek__Dolas napisał:

Idą obniżki cen.

O następny handlarzyna się przypałętał z komornikiem na plecach 😋 zachciało się nowych manów w zabudowie z 70szt ledów dookoła... trzeba było starym roburem jeździć 🐂

Opublikowano
8 minut temu, HF86 napisał:

I ja też o tym ostatnio słyszałem. miałem telefon z jakiejś nowej firmy krzak gdzieś z łódzkiego, ekspansję na podlaskie robić chcą i mogli mi te bydło łaskawie w starej cenie wziąść 😂😂😂

Kto tam się zapędził z łódzkiego ?

Opublikowano

nazwy nie zapamiętałem, bo nie było poco. brak gotówki w walizce i nie chęć w głosie na moją wagę jakoś dyskwalifikuje zawodnika. I wbca też brak, także ten tego, no uwa nie i uj 😆

Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Bercik92 napisał:

Wy serio z tymi obnizkami?

Dla beczki Bercik 😉 Zajrzyj na profil tego dolasa... co tydzień pisze, że obniżka

Edytowane przez pedro2
Opublikowano

Gdybyś był rolnikiem nie pisał byś o obniżkach. Bo u rolników tylko podwyżki są. I nawet jak dostanie teraz 11 zł to będzie opowiadał że dostał 13.

30 minut temu, Franek__Dolas napisał:

Pedro nie znasz mnie a piszesz głupoty. Jestem małym rolnikiem z Beskidu sądeckiego. Taki kolega mi mówił na  A.....l .

• Like 1
Opublikowano

coś tam pyknie w dół i to raczej więcej niż pewne. ale to raczej symboliczne gierki zakupowe będą żeby na panikazach trochę uboje przyspieszyć. 

Opublikowano

Z tymi obniżkami to raczej pewne Już analitycy rynku policzyli ze ta wysoka cena to efekt robienia zapasów a nie bieżącego spożycia ,przez miedzy innymi Izrael .Dziwne jest tez to ze Rosja zniosła cła na wołowinę  

Opublikowano

te dziwne zakupy są w większości sektorów. rok temu wszystkiego było za dużo i nikt nic nie chciał. dziś wszystkiego brakuje i na wszystko gdzieś jest magiczny klijent. 🤔

Opublikowano

Adam co to znaczy"gdybyś był rolnikiem nie pisalbys o obniżkach"? Masz wysokie zdanie o sobie. Tyle ci powiem . Handlarzem nie jestem a tym bardziej naganiaczem despota😁😁  Widzę że nowi tutaj nie mają wstępu. Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v