Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Łoo kuźwa ,  to miód na moje uszy 😊

@AdamRo przelicz na żywo , bo ja nie znam się ile procent wybicia liczyć 

Opublikowano
13 minut temu, damianos95 napisał:

Kiedy sprzedajesz ? 

Z tydzień temu miałam sprzedawać , no ale co widzę cena do góry to mi szkoda 

Opublikowano
2 minuty temu, AdamRo napisał:

Ty nie dostaniesz tyle , i wybój będziesz miał 52%.

A przecież ja wiem u mnie zawsze tanio, ale jak cena w Polsce wyższa to i cieszy .  Ja tam bym za 10 brutto oddał takie ładne R mam , jutro zadzwonię do zm Raków 

Opublikowano
7 minut temu, KarolaKarotka napisał:

jak masz ładne R to szkoda za 10 netto oddawać w tej chwili

Odkąd postawiłem wagę przed oborą to  liczę na dzień dzisiejszy 10 brutto 🙂

Opublikowano
13 minut temu, Ursus932 napisał:

Odkąd postawiłem wagę przed oborą to  liczę na dzień dzisiejszy 10 brutto 🙂

U chandlarzy u nas tak nie drozeja 

Sprzedałem hf 780kg po 9.4 brutto

Wiec mysle ze 10 brutto spokojnie dostaniesz ale nie od Rakowa znajomego przekonalem do sprzedarzy komu innemu powiedzial ze szkoda ze byl tak glupi i tyle tam sprzedawal i dostal 90gr wiecej niz rakow proponowal

Opublikowano (edytowane)
Dnia 13.10.2021 o 19:06, damianos95 napisał:

Wiec mysle ze 10 brutto spokojnie dostaniesz ale nie od Rakowa znajomego przekonalem do sprzedarzy komu innemu powiedzial ze szkoda ze byl tak glupi i tyle tam sprzedawal i dostal 90gr wiecej niz rakow proponowal

Tak wiem , przyzwyczajony jestem do niskich cen 🙃 to dycha będzie ok 😉

@AdamRo  @TomPol1987 👇 mniej więcej wszystkie takie 4 sztuki

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
14 godzin temu, damianos95 napisał:

Rakow to padnie razem. OSM Radomsko

Opublikowano
3 minuty temu, Bugii napisał:

W cielakach tez rekordy. 2 byczki hf 3 dniowe po 1tys za sztuke. Ciekawe jak cena za 2 lata.

Bo trzeba miec rolnikow od których sie stale bierze a nie z olx. Ja za 500zl blizniaki polskiej czerwonej kupiłem, za kolejne 500zl 50%piemontese, za kolejne 500zl piękna jalowke hereforda. I on zadowolony ze szybko zbyt ma na telefon i ja mam dobry towar w dobrej cenie bo ma krowy mm i insyminuje miesnymi. Kazdy zadowolony. Według olx to jabym wystawil po 1000zl za szt by sie zabijali za nie no może blizniaki po jakie 800zl szt :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v