Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
3 minuty temu, AdamRo napisał:

I z czego się handlarzu cieszysz ? Po to żebyś ty miał 12,4 zakład musi zerżnąć d upe rolnikowi o złotówkę.

Ja handlażem haha ,😂😂Ciekawe na jakiej podstawie tak sądzisz.

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

To nie było do ciebie

A od niedawna tu jestem także ten uczę się ,

3 godziny temu, HF86 napisał:

Mocno im musi zależeć bo i na żywą dość dobra oferta. 

Dobrze to oni niech zaczną zabiegać żeby ktoś tą  hodowlą się zajmował a nie jak ostatnie 2lata łaskę robili że wogule biorą. 

Może jako że pierwszy raz im chce przedać to na zachętę ale mięska trochę jest .

Opublikowano

Straszne zainteresowanie bykiem, dzwonią jak szaleni... Na czele peletonu jest Wuja... Wysłał kasę już w piątek... Kasa idzie wuja jedzie ale na razie nie widać jednego i drugiego 🤪🤪🤪 Jak mają towar za durniczketo to przecież nie są głupi żeby placic... 🤭

Opublikowano
46 minut temu, Berthold napisał:

Straszne zainteresowanie bykiem, dzwonią jak szaleni... Na czele peletonu jest Wuja... Wysłał kasę już w piątek... Kasa idzie wuja jedzie ale na razie nie widać jednego i drugiego 🤪🤪🤪 Jak mają towar za durniczketo to przecież nie są głupi żeby placic... 🤭

Nie pierwszy i nie ostatni raz u Wuja taka sytuacja.

Dodam od siebie że  Pan z ubojni w Czersku pierwszy raz gra w kulki z kasą

• Like 1
Opublikowano

Nie ma co panikowac. Już się pytają czy podoplatowe wezmę. 

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

pany co to się dzieje żadnego cielaka od rolnika nie idzie kupić 🙆🤔

poczekaj jeszcze z miesiąc. nadrobisz deficyt. chociaż sporo pewnie się teraz rzuci na cielaki bo teraz BYKI TAKIE DROGIE I OPŁACALNE...

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v