Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Berthold napisał:

Kasa na koncie ... Sprzedane !!! Po ile u was cielaki hf takie 2 tygodniowe ostatnio trochę wypadłem z rytmu zakupowego( pełne obory były ) ceny się zmieniają i nie wiem ile sprzedający teraz wołają ...

U nas z tego co patrzyłem to tak 600-700zl

• Thanks 1
Opublikowano
lusjan napisał:

Takie pytanie, szaleje mi waga, jak się włączy to licznik startuje od 2000, czy innej wysokiej liczby i schodzi w dół. Tensometr uszkodzony, czy coś innego?

Gdzieś kabel przetarty delikatnie, teraz wilgotne powietrze i waga ma przekłamania.

• Thanks 1
Opublikowano

Byki dawno już sprzedane a Handlarze dzwonią .... Niech dzwonią składam im serdeczne noworoczne życzenia , i wam też tak czynię , zdrowia szczęścia pomyślności byków po tonie za dwadzieścia na żywo , cielaków za bezcen ( krowiarze mnie zlinczują chyba 🤣) pszenicy po dwa koła , paliwa po 3 złote  i saletry po 900 za tonę (max)😂😂😂 Szampańskiego Sylwestra , szczęśliwego nowego roku ...

• Like 6
  • Haha 1
Opublikowano

W sylwestra jedyny procent jaki przychodzi na myśl to 40% 😁 życzę żeby wybił się razy 2 👍 a tymczasem daj se luz i bykowi i idź pożegnaj stary rok i dobrze wejdź w nowy. 

Wszystkiego dobrego Panie i Panowie. Zdrówka i oby nikt nas nie kantował, wtedy cała reszta jakoś będzie 👍 i udanej zabawy 💃🕺

• Like 6
  • Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v