Gość

Ceny bydła 2021

Polecane posty

Berthold    946

Kasa na koncie ... Sprzedane !!! Po ile u was cielaki hf takie 2 tygodniowe ostatnio trochę wypadłem z rytmu zakupowego( pełne obory były ) ceny się zmieniają i nie wiem ile sprzedający teraz wołają ...

• Thanks 1

ab23    1069

Szybki w płaceniu ten handlarza  wuja powinien się uczyć🤭

• Haha 1

nexeqadore    84
16 minut temu, ab23 napisał:

Szybki w płaceniu ten handlarza  wuja powinien się uczyć🤭

3tyg

3 godziny temu, Karol6130 napisał:

Ubojnia Maciejowice 

Raczej przyziemne podłóg ceny cieląt. 

Ile płacą za jal. Mm w r klasie

Wiadomość z agroFakt.pl

lusjan    228

Takie pytanie, szaleje mi waga, jak się włączy to licznik startuje od 2000, czy innej wysokiej liczby i schodzi w dół. Tensometr uszkodzony, czy coś innego?

Edytowano przez lusjan

Cybulek17    1429
15 minut temu, lusjan napisał:

Takie pytanie, szaleje mi waga, jak się włączy to licznik startuje od 2000, czy innej wysokiej liczby i schodzi w dół. Tensometr uszkodzony, czy coś innego?

Zobacz czy kable wszędzie dobrze zaizolowane i czy się nie dotykają włoski

• Thanks 1

JarekBazydlo    2209
Berthold napisał:

Kasa na koncie ... Sprzedane !!! Po ile u was cielaki hf takie 2 tygodniowe ostatnio trochę wypadłem z rytmu zakupowego( pełne obory były ) ceny się zmieniają i nie wiem ile sprzedający teraz wołają ...

U nas z tego co patrzyłem to tak 600-700zl

• Thanks 1

Karol6130    4751
9 godzin temu, nexeqadore napisał:

3tyg

Ile płacą za jal. Mm w r klasie

Nie wiem jak płacą po ubojowo

Bananek    15516
lusjan napisał:

Gdzieś kabel przetarty delikatnie, teraz wilgotne powietrze i waga ma przekłamania.

• Thanks 1

Berthold    946

Byki dawno już sprzedane a Handlarze dzwonią .... Niech dzwonią składam im serdeczne noworoczne życzenia , i wam też tak czynię , zdrowia szczęścia pomyślności byków po tonie za dwadzieścia na żywo , cielaków za bezcen ( krowiarze mnie zlinczują chyba 🤣) pszenicy po dwa koła , paliwa po 3 złote  i saletry po 900 za tonę (max)😂😂😂 Szampańskiego Sylwestra , szczęśliwego nowego roku ...

• Like 7
  • Haha 1

pedro2    5031

W sylwestra jedyny procent jaki przychodzi na myśl to 40% 😁 życzę żeby wybił się razy 2 👍 a tymczasem daj se luz i bykowi i idź pożegnaj stary rok i dobrze wejdź w nowy. 

Wszystkiego dobrego Panie i Panowie. Zdrówka i oby nikt nas nie kantował, wtedy cała reszta jakoś będzie 👍 i udanej zabawy 💃🕺

• Like 6
  • Thanks 1

..

ab23    1069

Pijta pijta a później wyrzekajta sie że nigdy więcej😁

Wszelkiego dobra w nowym roku życzę 

• Like 2

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

• Podobna zawartość

• Przez Aktywnyrolnik7245
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2023? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu 

• Przez donweter1989
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. Początek roku wygląda mało optymistycznie, a jak będzie dalej?
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontynuacja wątku 2022:

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Przez benek79
      Moze tutaj bedziemy wpisywac cene prosiat.
      U nas kształtuje sie na poziomie 80zł do 120zł.
      Piszac u nas mam na mysli rejon Osiecin w kuj-pom.
    • Przez misio3p
      Temat pierwotnie nazwany "KOLEJNY ROK WYKAŃCZANIA PRODUKCJI WIEPRZOWINY W POLSCE 2022"
      Zaczynamy od cen 3,70-4,50 netto z zapowiedziami znacznych podwyżek, które być może pozwolą wychodzić na zero przy obecnych kosztach produkcji.
      Kontynuacja wątku 2021:

• Utwórz nowe...

Ważne informacje

Używamy plików cookies, aby poprawić funkcjonowanie strony Agrofoto.pl. Pliki cookies dopasowują treść strony, w tym wyświetlanych reklam, do indywidualnych potrzeb i zainteresowań użytkownika, pozwalają nam również zrozumieć, w jaki sposób korzystasz z naszej strony. Korzystanie z Agrofoto.pl bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności i plików cookies.

Agrofoto.pl Google Play App

Zainstaluj aplikację
Agrofoto
na telefonie

Zainstaluj