Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
10 minut temu, RolAnonim napisał:

Kogo możecie polecić w okolicy zambrów-łomża-wys maz . Sprzedawałem do beef marek, cena niby okej ale o wagę nie jestem pewien, różne pogłoski chodzą.

Zainwestuj w wagę. Zwróci się szybciej niż myślisz. Z perspektywy czasu stwierdzam, że to jedna z lepszych moich inwestycji w gospo 

• Like 1
Opublikowano
32 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Za hfa na miękko 9 tysięcy , ale nie za wieszak 

O matko to jaki ten hf wielki musi być B|, na żywo w łódzkim to koło tony brutto 

Opublikowano

Floron tez dobry lek draxxin nigdy u nas nie byl stosowany podobno po nim juz ciezko leczyc czymkolwiek cielaka 

O dzięki za informacje nie wiedzialem wet tez nic nie mowil dobrze ze sie nie drasnolem tym dziadostwem a podje zazwyczaj sam leki 

Opublikowano
9 godzin temu, Cybulek17 napisał:

10.5 netto bez większego wysiłku , po solówkę to i do Ciebie zajadą

No z 10 sztuk bym uzbierał 

Opublikowano
9 godzin temu, Cybulek17 napisał:

Wet powinien Cię o tym poinformować.  Gwałtowne zatrzymanie akcji serca u człowieka po kontakcie z lekiem . Raz używaliśmy, przeważnie draxxin , floron

WSTRZYKNIĘCIE TYLMIKOZYNY CZŁOWIEKOWI MOŻE BYĆ ŚMIERTELNE – NALEŻY STOSOWAĆ NAJWYŻSZE ŚRODKI OSTROŻNOŚCI, ABY UNIKNĄĆ PRZYPADKOWEJ SAMOINIEKCJI ORAZ DOKŁADNIE PRZESTRZEGAĆ INSTRUKCJI PODAWANIA I PONIŻSZYCH WYTYCZNYCH.

Nie Stosować w pojedynkę 

Zaiwazylem ze byczki male takie 2-4 tygodniowe czasami kaszla po pkeniu co im dac temperatury nie mają jedza w pomieszczeniu 12 stopni fakt ze moze taki zaduch bo wentylacji nie ma cos im dac czy obserwowac ? 

Opublikowano
41 minut temu, JarekBazydlo napisał:

Czemu chcesz iść w jedną z najbardziej wymagających ras?

Przyrosty i spokój tej rasy są priorytetem.

Podlasie, mazury, nawet na mazowszu jest trochę tego odsada tylko ode mnie to już kawałek drogi.

Masz ze swoich stron kogoś kto mógłby przywieść?

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

U nas CH juz teraz nikt nie ma. A co z spokojnością tej rasy to różnie bywa... Kolega miał 10szt CH jałówek i 5 było jak baranki spokojne a 5 po scianach skakały. 

Limuzyn to dobra rasa i mamki może?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v