Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
58 minut temu, hobbysta82 napisał:

Jak masz cennik to daj na priv, bo muszę sprzedać ostatnią partię, a tak mi dni zapierdalają szybko, że nie mam czasu zadzwonić.

No nie dzwoniłem też zaganiany z robotą jestem 

To kończysz opas ? 

11 godzin temu, nikolas29 napisał:

Rakow to padnie razem. OSM Radomsko

To nawet dobrze , usiądziemy sobie z piwem u Ciebie nad stawem , i po narzekamy jakie my głupie byli i za grosze te gzuby kuźwa doili 😊

Opublikowano
50 minut temu, Ursus932 napisał:

To kończysz opas ? 

Tak. Czterech krów się już dorobiłem, mam jeszcze dwie jałówki cielne i dwie roczne. Nie ma sensu kupować cieląt w cenie złota, a sprzedawać w cenie błota.

58 minut temu, Ursus932 napisał:

po narzekamy jakie my głupie byli i za grosze te gzuby kuźwa doili

Chłopaki nie wygłupiajcie się. OSM Radomsko musi trwać. Każdy kto spróbował ich "przepysznych" produktów staje się od razu moim stałym klientem :)

Opublikowano
9 godzin temu, hobbysta82 napisał:

Tak. Czterech krów się już dorobiłem, mam jeszcze dwie jałówki cielne i dwie roczne. Nie ma sensu kupować cieląt w cenie złota, a sprzedawać w cenie błota.

Chłopaki nie wygłupiajcie się. OSM Radomsko musi trwać. Każdy kto spróbował ich "przepysznych" produktów staje się od razu moim stałym klientem :)

Akurat...kituś bajtuś... dlaczego mniejsze mleczarnie mogą płacić więcej niż radomsko.kolega uciekł na Sieradz i ma 20 gr wiecej

Opublikowano
9 godzin temu, hobbysta82 napisał:

papier toaletowy produkujesz ?

• Haha 2
Opublikowano
2 godziny temu, nikolas29 napisał:

dlaczego mniejsze mleczarnie mogą płacić więcej niż radomsko.kolega uciekł na Sieradz i ma 20 gr wiecej

Problem w tym, że małe ubojnie i mleczarnie powinny płacić chociaż 50% więcej niż wielkie molochy i promować lokalne produkty premium. Na razie prezesi potrafią tuczyć się na małych rolnikach jak pchły na kundlu i produkować coś co się nawet na karmę dla psa nie nadaje.

2 godziny temu, jarecki napisał:

Nie ma szans, za duża konkurencja. Wyborczej i Naszego Dziennika na wiosce pod dostatkiem

• Like 1
Opublikowano
2 godziny temu, jarecki napisał:

Bo się kolega obrazi 🙂 , on produkuje żywność premium 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v