Skocz do zawartości

Ceny bydła 2021

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, Spontan88 napisał:

Witam. Może ktoś z południowej Wielkopolski okolice Grabowa nad Prosną. Jakie ceny na dzień dzisiejszy za byka mieszańca 25 miesiecy waga średnia zwarzonych 796 kg. 

I może ktoś kojarzy handlarza Nowak lub Glowinkowski? 

i jednego i drugiego znam ale już nie handluje z nimi.

• Like 1
Opublikowano
14 minut temu, sylwekbarca2 napisał:

Omijaj z daleka, kasa pewna ale nie daj Bóg ważyć u nich. 

Rozumiem że miałeś z nimi styczność i wy***ali Cię na wadze czy miałeś swoją wagę i nie chcieli uznać?

6 minut temu, Robertb napisał:

i jednego i drugiego znam ale już nie handluje z nimi.

To kogo polecilbyś z tych okolic ?

Opublikowano
3 godziny temu, maczopestka napisał:

Panowie ile wołać za 4 o-klasowe na żywo? Waga moja, byczki powyżej 700 kg nawet niezłe(jak na o klasowe). Północne mazowsze, powiat Makowski.

Dziś sprzedane 3 sztuki 20 miesięczne 780,770,750 kg hf ładne to po 7,80 poszły do Zagroby 

• Like 2
Opublikowano

Sąsiad sprzedał w zeszłym tygodniu o 14.5 r14.9 przez pośrednika netto teraz podobno jeszcze w górę poszło. 

Opublikowano

Ale milanowscy na ogólna chętnie jadą, przy większej ilości sztuk a na pojedynczych na pewno walna po bokach. Ale jak ma się problem z bydłem to szybko przyjadą i słowni są. Bo wiadomo nie którzy mówią że przyjadą i jeszcze jadą, a przy kontuzji każda godzina cenna. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v