-
Podobna zawartość
-
Przez pitraszek1
witam chciałem zainstalować kamerę w ciagniku kupiłem monitor z wbudowanym dekoderem i pomyślałem że fajnie było by podpiąć też antene zakupiłem "ANTENA DVB-T DOOKÓLNA" problem jest w tym że jak podłącze w domu jeszcze jakoś działa moc sygnału 60 a jakość 90 jak dobrze ustawie antenę ale wystarczy że lekko porusze kablem lub anteną to gubi sygnał myślałem że w na dworze będzie lepiej ale okazało się że tam wogóle nie łapie sygnału czasami złapie ale wystarczy ze lekko poruszę nią to gubi zasięg. Z tego co czytałem antena dookólna, odbiera sygnał z każdego kierunku (360 stopni), więc nie trzeba jej ustawiać to dlaczego nie łapie sygnału wymieniłem zasilacz ,3 razy kabel antenowy i jest to samo ktoś wie jaka jest tego przyczyna wszyscy chwalą sobie tą antenę i złej opinij o niej niema ktoś wie czy da się coś z tym zrobić
-
Przez Marcin_1992_2008
Witam. Posiadam od niedawna Deutz-Fahra 5110g, który już się popsuł po zrobieniu 26mth. Minęło 2 tygodnie od zgłoszenia awarii po czym przyjechał serwis. Drugie 2 tygodnie ciągnik stoi w serwisie i nie wiedzą co jest? A dokładnie ciągnik szarpie jak się rusza i przestał chodzić REWERS I LICZNIK. Twierdzili, że zrobili a gdy pojechałem to nie wyjechałem z placu i znów ten sam problem. Tylko inny kod błędu się wyświetla. Wcześniej niby coś było z centralka i mówią że nie wiedzą co teraz bo to nowy ciągnik i czekają na jakiegoś mechanika z Niemiec, który ma być pod koniec miesiąca. Moje pytania brzmi czy należy mi się jakaś rekompensata za taki długi okres oczekiwania? Czy można coś z tym zrobić czy porostu trzeba czekać? Bo nie ukrywam, ale ciągnik by się teraz przydał. Był kupiony,zeby robił a nie stał w serwisie
-
Przez KOSTEK12
Witam,czy po zatrzymaniu ciągnika rewers mechaniczny powinien delikatnie zgrzytać ,oglądałem ostatnio Valmeta 6300 i właśnie tak się dzieje,nie jest to mocny zgrzyt ale jednak wyraźnie słychać, dodam że przerzuca się bez większych oporów
-
Przez pi0mak
Witam. Jestem posiadaczem ciągnika cese SC 86 i potrzebuje pomocy odnośnie elektryki w tym ciągniki, a wimienione ciągnik są do siebie zbliżone budowa. -
Przez Chłystek
Witam. Czy ktos z użytkowników nowej Valtry próbował skonfigurować telefon z wyswietlaczem w traktorze i czy wgl sie da cos takiego zrobic?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Case magnum 7130 nie działa licznik prędkości
Licznik owinięć Sipma tekla