Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 godzin temu, akooo napisał:

O no to faktycznie atrakcje wypić,pożartować i pozabawiać się z prostytutką. Atrakcje na krótką chwilę a potem pustka. A mógłby coś konkretnego zrobić jak nie ma takich dysfunkcji.

nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc coś konkretnego ? nie wiem jak się nazywają się jego problemy zdrowotne , choroba, zaburzenia czy co on tam ma z tytułu których pobiera rentę ale jak to interesuje cię to się dowiem

7 godzin temu, slawek74 napisał:

dobry fachowiec to w pl zarobi powyżej 10tys a za granicą to 20tys

ale chyba nie w zwykłej stali i nie przy mma albo mig/mag , za taką kase to w alu/kwasówce tigiem już trzeba się chyba grzebać

6 godzin temu, robi57362 napisał:

to co on spawa złote naszyjniki?...

może dorabia jak ten "Milik" co pod fotką przystawki do rzepaku ktoś mema z nim wrzucał

7 godzin temu, sabuliga napisał:

Nie spawaczy nie i tak ślepy jestem 

ja też ślepy jestem , już  4 okulary od podstawówki bo coraz gorzej ze wzrokiem ale pospawać sobie czasem lubię i jak się zawezmę to jakieś pierdoły sobie od czasu do czasu pospawam pomimo że zdaniem innych nie potrzebne za bardzo ale to w końcu się robi dla siebie

2020-08-25 11.39.09.jpg

Opublikowano
14 godzin temu, robi57362 napisał:

to co on spawa złote naszyjniki? w okolicy jest zaklad produkujący bramy i ok 4 tys zarabiaja tam .

na bramach to jak mają formy to spawasz a nie myślisz

tyle zarabia taki co na początku musi wymyśleć co bedzie spawał

@kontenovy wał zajebiaszczy, tylko od wieżyczki daj jaki kawałek zastrzału żeby się nie złozył kiedy

• Like 1
Opublikowano
Cytat

nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc coś konkretnego ? nie wiem jak się nazywają się jego problemy zdrowotne , choroba, zaburzenia czy co on tam ma z tytułu których pobiera rentę ale jak to interesuje cię to się dowiem

No że to "rozrywki" na 5 minut. Rozrywka się kończy i jest słabo. I nie chodzi mi o jego zaburzenia czy chorobę.

P.S a idzie znalkeźć robotę po kursie spawania ale bez doświadczenia?

Opublikowano (edytowane)

No nie wiem jak spawaczy ale np na koparki to tak pobieżnie i to pierdoły nieistotne.Wałkują silniki i to żeby koło w koszu pompować a nie powiedzą jak się ustawić dodanej roboty czy jak wykopy zrobić słowem przydatnych rzeczy. Ciekawe jak ze spawaczami. Przy koparkach robię parę lat,dobrze jest w stolicy ale na prowincji podejrzewam że jest tak że robisz gdzie robota jest,delegacje. Niby dobra robota ale to taki fach a nie fach

Edytowane przez Gość
Opublikowano
22 minuty temu, akooo napisał:

No że to "rozrywki" na 5 minut. Rozrywka się kończy i jest słabo. I nie chodzi mi o jego zaburzenia czy chorobę.

P.S a idzie znalkeźć robotę po kursie spawania ale bez doświadczenia?

Znajdziesz, na początek w firmie Bolek i Lolek, będziesz lepił jakies tury do szejsiątki 

Opublikowano
1 godzinę temu, akooo napisał:

No nie wiem jak spawaczy ale np na koparki to tak pobieżnie i to pierdoły nieistotne.Wałkują silniki i to żeby koło w koszu pompować a nie powiedzą jak się ustawić dodanej roboty czy jak wykopy zrobić słowem przydatnych rzeczy. Ciekawe jak ze spawaczami. Przy koparkach robię parę lat,dobrze jest w stolicy ale na prowincji podejrzewam że jest tak że robisz gdzie robota jest,delegacje. Niby dobra robota ale to taki fach a nie fach

Znajomy szuka do produkcji bram, konkurencja dla @6465, i dalej ogłoszenie wisi, a płaci dobrze. Napisane że mogą też być do przyuczenia

Opublikowano
4 godziny temu, akooo napisał:

...

szczerze to nie rozumiem zdegustowania, jak ktoś oddaje bydło do Frankpol to może skojarzy pomocnika kierowcy 

13 godzin temu, bratrolnika napisał:

...

@kontenovy wał zajebiaszczy, tylko od wieżyczki daj jaki kawałek zastrzału żeby się nie złozył kiedy

czyli jak ? bo szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi z tym zastrzałem i jak to miałoby wyglądać . obleciałem elektrodą dookoła całą płaszczyznę co kątowniki wieżyczki przylegają do profila i jak na razie nic się nie urwało po półtora ha , może ścianka za cienka bo profil 100x100x6 ale następny dostepny od ręki w najbliższym składzie był ze ścianką 10 a to już za bogato chyba

bardziej od tego jestem niezadowolony z efektów spawania kwasówki elektrodą

2020-09-05 21.27.46.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, kontenovy napisał:

szczerze to nie rozumiem zdegustowania, jak ktoś oddaje bydło do Frankpol to może skojarzy pomocnika kierowcy 

czyli jak ? bo szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi z tym zastrzałem i jak to miałoby wyglądać . obleciałem elektrodą dookoła całą płaszczyznę co kątowniki wieżyczki przylegają do profila i jak na razie nic się nie urwało po półtora ha , może ścianka za cienka bo profil 100x100x6 ale następny dostepny od ręki w najbliższym składzie był ze ścianką 10 a to już za bogato chyba

bardziej od tego jestem niezadowolony z efektów spawania kwasówki elektrodą

2020-09-05 21.27.46.jpg

Kiełbasy będziesz tym napychał ?

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, kontenovy napisał:

zyli jak ? bo szczerze mówiąc nie wiem o co chodzi z tym zastrzałem i jak to miałoby wyglądać . obleciałem elektrodą dookoła całą płaszczyznę co kątowniki wieżyczki przylegają do profila i jak na razie nic się nie urwało po półtora ha , może ścianka za cienka bo profil 100x100x6 ale następny dostepny od ręki w najbliższym składzie był ze ścianką 10 a to już za bogato chyba

ale żeś towaru dał na to, dociążenie nie potrzebne

jak się nie urwało to nie wazne, a jak urwiesz to będziesz wiedział gdzie zastrzał powinien być

• Like 1
Opublikowano

@bratrolnika przód fruwa czasem, profil co wymiarów zewnętrznych taki sam jak w gruberze Agrofactory z którego pochodzi wał tylko że tam podpory szerzej rozstawione na profilu aniżeli tu uchwyty do tuza 

22 godziny temu, extrabyk napisał:

Kiełbasy będziesz tym napychał ?

blisko ale wciąż dalej niż stąd w pizdu

@radekz200  taka maszynka, jak może kiedyś tam dobrze pójdzie to hybryda KOSa i dozownika ślimakowego jak w MXL

2020-09-05 21.33.48.jpg

Opublikowano
6 godzin temu, extrabyk napisał:

Podajnik trocin, zrębków czy innego paliwa do pieca albo jakąś brykieciarkę rzeźbisz ewentualnie coś ala paszowóz do treściwych...więcej pomysłów nie mam.  

On ma piec na inne paliwo 😛 już nie będę mówił jakie 😂

• Haha 1