Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaka to wada wymowy co to za głupota? Odpowiednie ułożenie języka,jak miałem 5 lat też nie potrafiłem wymówic.Wizyty u Logopedy i po dziś dzień bardzo wyraźnie słychać R.Ta wada wymowy to tylko wymówka....

Opublikowano
1 godzinę temu, tess napisał:

U P Joanny sporo do roboty... Paszociągi na korbę jeszcze.. taki co by miał pojęcie jak jej doradzić na pewno by przypunktował 😉... 

P. Magda to romantyka szuka i taki tylko ma szanse z przyczyn niepojętych dla męższczyzn 😛

Romantyka? hmm, przede wszystkim tam trzeba mieć porządnego patyka.   :P    :D

Opublikowano

Znajomy opowiadał jak woził kukurydzę u jednego rolnika i nie zmieścili pół przyczepy a syn rolnika mówi do brata: Pioteł biełesz fałmeła i zapiełdajaj po kukuidze ... a trawe kosi kosiałką putingełem a na imię ma Patłyk

• Haha 6
Opublikowano

Skąd miałam pewność że mnie zacytujesz🙄🤔😂😂😂

No dobrze odpowiem Ci... Tak twierdzi tylko ten co na bakier z techniką 😄😂😂😂

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

Znajomy opowiadał jak woził kukurydzę u jednego rolnika i nie zmieścili pół przyczepy a syn rolnika mówi do brata: Pioteł biełesz fałmeła i zapiełdajaj po kukuidze ... a trawe kosi kosiałką putingełem a na imię ma Patłyk

kurde . Kiedyś prawie sąsiad przysłał do mnie syna . Miał może z 8 lat . Mówi do mnie tak . Dobly . Tata kciał pozycyć tapilota . ....      No i weź mu daj . :D

Opublikowano
Pafnucy napisał:

kurde . Kiedyś prawie sąsiad przysłał do mnie syna . Miał może z 8 lat . Mówi do mnie tak . Dobly . Tata kciał pozycyć tapilota . ....      No i weź mu daj . 

dziad jesteś i tyle. tapilota sąsiadowi załujesz. nie znałem Cię z tej strony.

• Haha 3
Opublikowano

Kurna , ile ja musiałem się dopytywać . Ojcu fajki się skończyły i chciał kilka pożyczyć . Paliłem wtedy . Papierosa chciał . :D

Chłopak już dzieciaty , mówi normalnie .

Opublikowano
14 minut temu, tess napisał:

Skąd miałam pewność że mnie zacytujesz🙄🤔😂😂😂

Pewności pewnie nie, ale może choć miałaś nadzieję?   :P

Opublikowano (edytowane)

Pfff... Nie schlebiaj sobie 🤗 😛

😛

😛

Mi to się najbardziej ten pan Józek spodobał🥰 ale nie mam szans nic nie pasuje

Józef , który pasjonuje się pszczelarstwem. Ma nadzieję znaleźć spokojną partnerkę, która pomoże mu przy gospodarstwie i będzie miłą towarzyszką codzienności. Zaznaczył też, że powinna mieć "kobiece kształty".

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez tess
Opublikowano
6 minut temu, tess napisał:

Pfff... Nie schlebiaj sobie 🤗 😛

😛

😛

Zadałem tylko pytanie   :P nie musisz się zaraz rumienić.   xD

Opublikowano (edytowane)

Ahhhh... No cóż już wiesz😁😁😁

8 minut temu, Sean napisał:

Zadałem tylko pytanie   :P nie musisz się zaraz rumienić.   xD

😛

Edytowane przez tess
Opublikowano
2 minuty temu, tess napisał:

😛

Tylko żartowałem, po co zaraz ten język nienawiści?  :P  xD

Opublikowano

Miała czymś siadać na butle aj, znaczy się na krzesło 

🙈

Ale o to chodzi żeby się określić. Ma być młodsza i ok. Bo później się okaże jak ostatnio. Ten od delfina co już po spotkaniach zrezygnował. 

Opublikowano

Ale chociaż jedyny co nie wspomniał o wierze🤔🥰 i taki optymista🥰

Opublikowano

A bo wiecie jak się nie ma co się lubi.... Toć 🤣🤣🤣🤣🤣 idę sobie nara 😛