Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

To się wszystko z sobą wiąże,  :P trzeba tylko czytać między wierszami.  :D  Samo plotkowanie o uczestnikach programu, byłoby nie na miejscu.  :)

Edytowane przez Sean
Opublikowano
6 godzin temu, pedro2 napisał:

Poznałem fajna dziewczynę u znajomego, za tydzień pojechałem, pierwsze spotkanie w niedzielę, jakaś impreza była w mieście. Wypiła, odwiozłem do domu i od razu przeszła do rzeczy... Nie uciekłem 😋 ale drugi raz już się nie spotkaliśmy, fajna, ładna, ale we łbie kiełbie i nie dla mnie. 

Spójrz na to z innej perspektywy. Może dla niej byłeś darmowym żigolakiem na jedną noc.  

Zabawiła się i nie miała zamiaru się z Tobą więcej spotykać.  

• Like 1
Opublikowano
48 minut temu, Sean napisał:

A to co jest?

No że Ty ze zrozumieniem czytać nie potrafisz, to bym się nie...spodziewał?😂

tam jest napisane „ to może i pozytywnie o niej świadczyć” kumasz sens słowa może, czy podobnie jak Filemon , nie czytasz jak jest napisane, tylko tak jak chciałbyś żeby było napisane?😋

Opublikowano

Oto to to, i nie wypaść na chama  :P zresztą w programie tylko udają że szukają, a jak już to dodatkowej kasy z popularności  xD

no co innego tu, tu szukają drugiej połówki, jedni do wypicia, inni na gwałt  :P a że tu wpada zacne towarzystwo pań i panów, jedni przed przejściem, drudzy za przejściem  :D  także można wyciągnąć jakieś wskazówki i może się uda komuś  nie włożyć reki do nocnika.  :P

7 minut temu, cinek1808 napisał:

@Sean czasem trzeba użyć porównania aby lepiej zobrazować sytuację. 

Opublikowano
26 minut temu, Sean napisał:

To się wszystko z sobą wiąże,  :P trzeba tylko czytać między wierszami.  :D  Samo plotkowanie o uczestnikach programu, byłoby nie na miejscu.  :)

Jak ja nie cierpię poezji :).

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, bezbarwny napisał:

tam jest napisane „ to może i pozytywnie o niej świadczyć” kumasz sens słowa może, czy podobnie jak Filemon , nie czytasz jak jest napisane, tylko tak jak chciałbyś żeby było napisane?😋

Może, robi dużą różnicę, jeżeli coś śmierdzi to po co pisać że a może to jest dobre, bo inni jedli i się nie zatruli?   :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano
3 minuty temu, dsbh napisał:

Jak ja nie cierpię poezji :).

xD 

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Sean napisał:

no co innego tu, tu szukają drugiej połówki, jedni do wypicia, inni na gwałt  :P a że tu wpada zacne towarzystwo pań i panów, jedni przed przejściem, drudzy za przejściem  :D  także można wyciągnąć jakieś wskazówki i może się uda komuś  nie włożyć reki do nocnika.  :P

Włożyć rękę w nocnik, to jeszcze nie tragedia. Gorzej jak ktoś wpakuje się w bagno po same uszy i niepotrafi się z niego wydostać.

A Nasze Panie z forum gdzie się podziały? Oglądają "Zdrady"?🤔

Edytowane przez bergman31
Opublikowano
52 minuty temu, hobbysta82 napisał:

Spójrz na to z innej perspektywy. Może dla niej byłeś darmowym żigolakiem na jedną noc.  

Zabawiła się i nie miała zamiaru się z Tobą więcej spotykać.  

Wszystko możliwe... Takich też nie brakuje. Ale spotykać się chciała dalej. 

Zarzuccie jaki nowy temat bo faktycznie już nawet i mnie się znudziło 🤔

Opublikowano

No czytam czytam,  :P  pisać trzeba, być może nie mamy racji, każda opinia na wagę złota.   :P

Opublikowano

No właśnie, jak tak to im się buzie nie zamykają, a jak potrzebne, to czytam czytam.   :D

Opublikowano (edytowane)

Bardzo konstruktywna wasza wymiana POGLĄDÓW, ale co poradzicie... Nic😉 Nawet teraz wam nas brakuje... Więc wiecie... 😂NA KOLANA🤣😎 

I cieszcie się że was nie kasujemy za ten cenny czas który wam tu poświęcamy😁🙄😄😄😄

Edytowane przez tess
Opublikowano
Przed chwilą, tess napisał:

Bardzo konstruktywna wasza wymiana POGLĄDÓW, ale co poradzicie... Nic😉 Nawet teraz wam nas brakuje... Więc wiecie... 😂NA KOLANA🤣😎

Dwa razy klękałem przed kobietami, trzeci raz już niebedę😋 

Nie brakuje nam Was, tylko waszych wypowiedzi. 

Opublikowano
5 minut temu, tess napisał:

😂NA KOLANA🤣😎 

Taa żebyś nazwała mnie chamem?   :P

Opublikowano

Jak będzie godna kobieta to mogę uklękną ale jeszcze taka się nie pojawiła 🤣

Na prawdę jest lepsza od tych specjalnych kremów i tania jest 

Która chcę to uklęknę i zrobię zdjęcie ale też proszę o zdjęcie z drugiej strony 🦵

Opublikowano

To tylko takie  moje poczucie humoru😊😏😋bez urazy🤔🤗bo nie każdy wyłapie... 

Oj Leszek, Leszek...kopiesz se grób językiem... Hamuj🤔