Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

jeśli konfederacja toczy rozprawy sądowe z tvn już nie cytuje Brauna i...   to jest miłość tvn z konfederacją ?? 

1 minutę temu, DTaras napisał:

A PZPR tonie jest czasem Polski Związek Psów Rasowych?

no jest a co ci tak wskoczyło ??

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, DTaras napisał:

A PZPR tonie jest czasem Polski Związek Psów Rasowych?

Partie Zjednoczonej Prawicy Rzeczypospolitej

świnie się nie zmieniają, to i koryt... znaczy - akronim ten sam

Edytowane przez dysydent
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, witejus napisał:

śniło mi się, PiS-lewactwo,PO-lewactwo,PSL-lewactwo SLD-lewactwo ,jedyna konfabulacja -ruskie prawactwo.Koszmar

jedni widzą wszędzie i we wszystkim lewactwo a inni białe myszki no ale jeszcze żeby w snach? to już przypadek kliniczny ;)
oto katastrofalny wpływ propagandy zboczonej ideologicznie.

wyrzuć telewizor i radio no i tego neta ogranicz ..... chociaż jak zobaczy się takie coś
https://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/1497951,zezwolenie-na-wycinke-jakie-sa-urzedowe-koszty-wyciecia-drzewa.html,komentarze-najnowsze,1

to ja też boję się kłaść spać, ale boję się snów sadystycznych co bym robił tym co takie przepisy wymyślają i je egzekwują

co z tego że neta radio i tv poograniczamy jak wystarczy przepisy pczytać a te przecież mus znać bo już mało co wolno bez zgody urzędasa
też zaczynam obawiać się widoku białych myszek... chociaż wolał bym czasem autentyczny obłęd od tej rzeczywistości

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 godzinę temu, witejus napisał:

,jedyna konfabulacja -ruskie prawactwo.Koszmar

,,Rusko  chińskie ,,  bo  przecież  w  chinach  jest  największa wolność  wedle  co poniektórych  yntelygentów  z  tego  forum.😂😂

130326523_3594601450562262_4166374404198

Opublikowano (edytowane)

no i zobaczymy komu zabraknie odwagi w tych wetach? Polsce czy Francji?

a może Brukseli i ustąpi
Londyn też nie ma za ciekawej pozycji bo został samotny w antyunijności gdy USA będzie teraz raczej za współpracą z unią niż jej adwersarzami.

Wszytko jest dynamiczne i emocje coraz wiecej mają do powiedzenia czyli przez to wszystko tym bardziej nieprzewidywalne

no na razie Portugalia w sprawie kasy za praworządność (cokolwiek to znaczy) pono wzięla ogon pod siebie i już nie jest w bloku Polska Węgry

no ale na czymś ta przynależność do tej unii polegać musi i w kwestiach politycznych a czy ta unia ma wiele więcej wolności niż Chiny? może różnie jest w rożnych aspektach ale srednia daje niewielką różnicę

z resztą moj post wyżej...

Ktory w kacyków będzie miał wreszcie odwagę oficjalnie powiedzieć że dla Polaków ważniejsza jest Polska a unia dopiero na drugim miejscu i gdyby by przekroczono pewne granice to ... no wszak zawsze jakieś granice są .
tylko trzeba się liczyć że te granice mogą byc przekroczone i trzeba będzie na prawdę plunąć na unijną biurokrację i czy te kaczorki i reszta siojtkow które ma odwagę ztanąc oko w oko w rzeczywistością?

ja twierdzę że nie i to pozbawi ich władzy w Polsce bo może i kanalie nie raz tu rządziły i rządzić będą ale ofermy jeśli już to tylko do momentu zanim się na nich nie poznamy kto zacz. Przyklad PO - Tuska podkupili na brukselską synekurę i pozostałe ofermy przegrały pierwsze wybory z kretesem i to jeszcze z kim ... z byle kim

Edytowane przez dysydent
Opublikowano

Dysydent - mi kiedyś wycenili drzewa to wyszła niemal wartość działki. Wskazałem we wniosku zagrożenie toteż w odpowiedzi napisałem aby przyjęli odpowiedzialność na siebie no i dostałem nakaz usunięcia...

A kacyki tak nie powiedzą albowiem dla nich najważniejsza jest działa a aby ta zaistniała musi być przepływ. Poniekąd jest to zrozumiałe - w takich żyjemy realiach. Zasadniczo tworzenie komuny w Polsce nie zdało egzaminu a zmodyfikowana formuła europejskiego kibuca jest zbyt liberalna aby zamordyzmem ją utrzymać. Kraje muszą mieć wspólny cel i taki dla przykładu common goal - no coal może mieć rację bytu pod warunkiem zaangażowania socjalnego z grubą krechą końca cierpliwości.

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, dysydent napisał:

no i zobaczymy komu zabraknie odwagi w tych wetach? Polsce czy Francji?

a może Brukseli i ustąpi
Londyn też nie ma za ciekawej pozycji bo został samotny w antyunijności gdy USA będzie teraz raczej za współpracą z unią niż jej adwersarzami.

Wszytko jest dynamiczne i emocje coraz wiecej mają do powiedzenia czyli przez to wszystko tym bardziej nieprzewidywalne

no na razie Portugalia w sprawie kasy za praworządność (cokolwiek to znaczy) pono wzięla ogon pod siebie i już nie jest w bloku Polska Węgry

no ale na czymś ta przynależność do tej unii polegać musi i w kwestiach politycznych a czy ta unia ma wiele więcej wolności niż Chiny? może różnie jest w rożnych aspektach ale srednia daje niewielką różnicę

z resztą moj post wyżej...

Ktory w kacyków będzie miał wreszcie odwagę oficjalnie powiedzieć że dla Polaków ważniejsza jest Polska a unia dopiero na drugim miejscu i gdyby by przekroczono pewne granice to ... no wszak zawsze jakieś granice są .
tylko trzeba się liczyć że te granice mogą byc przekroczone i trzeba będzie na prawdę plunąć na unijną biurokrację i czy te kaczorki i reszta siojtkow które ma odwagę ztanąc oko w oko w rzeczywistością?

ja twierdzę że nie i to pozbawi ich władzy w Polsce bo może i kanalie nie raz tu rządziły i rządzić będą ale ofermy jeśli już to tylko do momentu zanim się na nich nie poznamy kto zacz. Przyklad PO - Tuska podkupili na brukselską synekurę i pozostałe ofermy przegrały pierwsze wybory z kretesem i to jeszcze z kim ... z byle kim

Tusk w roku 2018 sam mówił że nie może być budżet Unii powiązany z Praworządnością dla żadnego kraju a tu bach może teraz być kto tak zdanie zmienia co chwilę to nic nie warty . Nie ma żadnych zasad to samo Sikorski .

To Niemiec czy Polak ? . Makrela odznacza raczej Niemca za zasługi dla Wermachtu .

https://www.facebook.com/historiaoktorejsieniemowi/photos/a.344706369298469/1075787276190371/

Edytowane przez galan99
  • Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano

bo Ziobro to bulterier Rydzyka a bulterier ma kły szczerzyć w agresji a nie uśmiechu
spróbował by nie klaskać
czyli wszytko w porządku

nie mogę niczego z tego linka otworzyc po za komentarzami i tylko na podstawie domysłów wnioskuję
czy slusznie ? a nie wiem
oceńcie sami

Opublikowano (edytowane)

a wiem wiem już bo w innych... znalazlem
wczoraj po Braunie pojechałem jak po burej suce dokładnie za to samo i dzień później Rydzyk to samo?
może komuniści to były świnie ale to co teraz to potwory i piszę to z pełną odpowiedzialnością
świnie czasem się i celowo hoduje ale z potworami trzeba zdecydowanie i bezpardonowo walczyć
ten kościól który takich rydzykóów uznaje z żadnym Bogiem nie ma nic wspólnego
to kloaka wszelkiego plugastwa które dewiacje ludzkiej natury potrafią nawet za świętość poczytać
Tfu!
W żadnego Boga nie wierzycie hierarchy wszelkie tej zgnilej instytucji bo gdybyście naprawdę wierzyli to bałbyś się jeden z drugim takiej plugawej logiki używać..
Ja się Boga nie boję ale coraz bardziej zaczynam bać sie was pseudowyznawcy i uzurpatorzy osądzania innych z pominięciem siebie samych bo sami nie wiecie z czym macie najwięcej wspólnego z jakim złem które się za wami krwią i dewiacją ciągnie od wieków...
eee tam, szkoda klawiatury :P

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
11 minut temu, Ywa napisał:

Chyba tak, ma zdolności artystyczne💜

Gej ? ?/

49 minut temu, mirro napisał:

Ziobro, Minister Sprawiedliwości, klaszce kiedy Rydzyk usprawiedliwia pedofili. "Bo każdy może pobłądzić, albo ulec pokusie". 

Ale gdzie klaszcze bo nie widzęę

Ty chyba widzisz to co chcesz zobaczyć i słyszeć to co chcesz usłyszeć

Opublikowano

Staszek dziś będziesz występował jako ty czy jako henio?

1 godzinę temu, mirro napisał:

Ziobro, Minister Sprawiedliwości, klaszce kiedy Rydzyk usprawiedliwia pedofili. "Bo każdy może pobłądzić, albo ulec pokusie". 

Może Tadeusz w ten sposób zaczął ćwiczyć usprawiedliwianie się?

50 minut temu, staszek131415 napisał:

Tak się jarasz tym przestępcą?

Sąd już go skazał czy na razie tylko propaganda?

Opublikowano

Widzisz A księdza skazał czy to tylko propaganda tęczowych i tvn?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v