Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, mirro napisał:

A dobra, faktycznie Ziobro chce im sie dobrać do dupska. teraz wszyscy poleca tam się zapisać że skopać tyłek Ziobrze.

Ziobro pewnie ma apetyt na ich elektorat. Mentalnie bardzo bliskie opcje.

24 minuty temu, hubertuss napisał:

Fakt może ale po co. Skoro Owsiak taki zły to po co obsługa szpitala miała by naklejać logo jego fundacji na sprzęcie którego rzekomo on nie kupił. No i dlaczego nie piszesz jako Staszek?

Bo on sam wszystkich zmylił i oszukał. Tylko grono najbystrzejszych spośród powstałych z kolan sie w tym połapali.

19 minut temu, galan99 napisał:

W Chinach brakuje kontenerów. Może być problem z paczkami na święta .

Od początku listopada z Chin płynęły niepokojące informacje o braku odpowiedniej liczby kontenerów do transportowania ładunków m.in. do Europy. Przyszedł grudzień i sytuacja jest na tyle poważna, że może wpłynąć na opóźnienia w dostawach przesyłek z Azji – obawia się branża logistyczna.

Kontenery utknęły w europejskich portach i terminalach

Chiny nie mają w czym wysyłać ładunków do Europy

Problem z niedoborem kontenerów może potrwać do lutego-marca

Możliwe, że nowe zamówienia z chińskich fabryk zostaną prawdopodobnie dostarczone do Europy .

TAK ROZWIJA SIĘ GOSPODARKA CHIN .

Ciekawe komu bardziej zależy. Chinom żeby wysłać czy europie żeby dostać. 

Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, mirro napisał:

A miałem sie odnieść do tego w sobotę, ale po połowie dnia za sterami Stalińca zapomniałem. We łbie mi chlapało.:lol:

nic to bo trudno się odnieść jednoznacznie do z zamierzenia kontrowersyjnego wpisu ale ja tu z czymś innym

na wesoło bo sam tytuł już brzmi jak przedni pamflet a przy okazji to się dowiedziałem za co tak na prawdę ścigano tyc tam.. jak ich tam zwał za zlamanie przepisów antycovidowych a ja myślalem ... właściwie to nic nie myślalem bo nie dziwią mnie takie ... z resztą o Braunie pisałem już wcześniej.
https://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,26581150,wegrzy-w-brukseli-upamietnili-rynne-ktora-z-orgii-uciekal-jozsef.html

Edytowane przez dysydent
Opublikowano
1 minutę temu, DTaras napisał:

A skąd Tyś wytrzasnął stalińca? Toż on ledwojadący sam był...

No jak skąd, Zdjąłem plandekę, przekręciłem kluczyk i wio. :lol:

3 minuty temu, dysydent napisał:

nic to bo trudno się odnieść jednoznacznie do z zamierzenia kontrowersyjnego wpisu

Wcale kontrowersyjny nie był. przecież wiadomo że głównym zmartwienie miłościwie panujących było , jakie wyniki podać rano społeczeństwu. Bałagan w danych też trza umić robić.:lol:

Opublikowano

a tego stalinca to nie trzeba bylo najpierw benzynowym silnikiem odpalic a od niego dopiero disla ???

mielismy w pgr-ze dt-34 ,zapinali go do 7 skibowego forschrita i szedl na ilach jak burza a dym jak traba powietrzna byl, a przy ruskiej talerzowce to tylko ziemia drzala. 

Opublikowano
39 minut temu, galan99 napisał:

Polityka Polska bez węgla bo smog i Unia zabrania lasy wycinać w Polsce Unia nie zabrania można bo jadą na zachód tam potrzeba dużo drzewa .

A wszystkie książki rolnicze są chyba na zlecenie ruskich pisane. Każą żeby nawozić potasem i fosforem a to przecież tylko po to żeby sie Rosja na nas dorabiała.

Opublikowano
2 godziny temu, Ulman napisał:

Taka jest oficjalna wersja lewicowych prawicowców z PIS. Mechanizm ten sam jak u węgierskiego europosła który w czasie wolnym od zwalczania pedalstwa , pedalił sam

Konfederacja przeciw TVN - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl. Pozew dotyczył materiału Katarzyny Kolendy-Zaleskiej z połowy kwietnia w „Faktach”.

lepiej udawać głupka jak ty ? 7.gif

2 godziny temu, Ulman napisał:

Taka jest oficjalna wersja lewicowych prawicowców z PIS. Mechanizm ten sam jak u węgierskiego europosła który w czasie wolnym od zwalczania pedalstwa , pedalił sam

Konfederacja przeciw TVN - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl. Pozew dotyczył materiału Katarzyny Kolendy-Zaleskiej z połowy kwietnia w „Faktach”.

Opublikowano

Jakie wybory? jakie sondaże? Co ma do tego Kukiz? Czy ty sie nie umiesz precyzyjnie wysłowić? A może znowu flacha była i frustracje musisz wyładować?

Umiesz wytłumaczyć to co ponizej napisałeś? 

24 minuty temu, Roman176 napisał:

Opublikowano

A to niby jest pytanie że mam ci cos odpowiadac? Może tylko po pijaku ci sie tak wydaje.

Gdzie tu jest pytanie  i co jest jego przedmiotem?

1 godzinę temu, Roman176 napisał:

Opublikowano
3 godziny temu, Ulman napisał:
4 godziny temu, henio2 napisał:

Lewactwo ogląda tylko TVN oni nie mają swojego zdania oprócz pdf fili której sami są sprawcy teraz robią z nich ofiary

Taka jest oficjalna wersja lewicowych prawicowców z PIS.

a oficjalna wersja konfederacji  

Opublikowano

Konfederacja nie ma oficjalnej wersji bo to nie Polska Zjednoczona Prawica Robotnicza.  Mozesz w końcu jasno okreslić o co ci chodzi. Napisać dwa składne zdania i zadać konkretne pytanie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v