Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Ywa napisał:

para interpłciowa

pisz normalnie. dwóch pedałów

i na kogo wyroście takie dziecko?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 godzinę temu, Dariowola napisał:

Głupcze wczoraj było narodowe święto . Jedne barwy to biel i czerwień. Co robiły tęczowe banery w oknach .To twoi mentorzy. 

Skąd ty te urojenia bierzesz? Gdzie ja napisałem ze to nie było świeto , gdzie o teczowych banerach i skąd wnioskujesz ze to  moi mentorzy? TVPIS cie wytresowała i masz zakodowane że jak sie drze łacha z patridiotów to się z automatu popiera LGBT?

1 godzinę temu, galan99 napisał:

Powinna powstać 13 dzielnica dla dziczy jak zwie się LGBT I TYM PODOBNYCH .

..............i  jedno izolowane województwo dla sekty PIS. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Denwer napisał:

W  końcu  to  Konfederacja   więc  czego  oczekiwać  od  tych  ludzi  

Skąd taki wniosek, mieli to na plecach napisane ? Wylegitymowano 700 osób, a zatrzymano w sumie ponad 300, ile było wszystkich osób na marszu ?

1 godzinę temu, Ywa napisał:

Żyję w demokratycznym kraju przecież  więc mogę mieć dwie flagi powieszone biało-czerwoną oraz tęczową. Nie mam z tym problemu. Zaraz zamówię na allegro. https://allegro.pl/listing?string=tęczowa flaga&bmatch=nbn-dict55-ctx-col-1-4-1106

ta i się podoba

FLAGA TĘCZA LOVE Z TĘCZĄ 150 X 90 CM TĘCZOWA 44721

Tylko co ta tęczowa 11 listopada ma oznaczać ?

Opublikowano

Ooo - jakiś samozwańczy kaczelnik 2.0 się ujawnił i ludzi chce "deputować" na podstawie własnego widzimisię. Bojówkarz kłamczyńskiego ze słomą w butach.

Opublikowano
13 minut temu, hubertuss napisał:

Kto miał by ich spuszczać z łańcucha?

policja

2 minuty temu, dsbh napisał:

mnie to przypomina wypiętą d*pę

Opublikowano

nie ma drugiej takiej partii na świecie, która miała by takie dobre działania autodestrukcyjne jak ma pis, od pięciu lat mieli +- 40% poparcia (bo ludziom żyje się co raz lepiej) lecz chyba im się to znudziło i postanowili wszystko zepsuć, jak tak dalej będą działać to do końca roku będą mieli 20% poparcia;

wszystko zaczęło się od głupiej piątki dla zwierząt, która uderzała w najwierniejszy elektorat, a celem było zdobycie poparcia wśród młodych wyborców, którzy i tak ideologie mają "gdzieś" (po za garstką nawiedzonych) a najważniejsze dla nich jest posiadanie dobrej pracy

za gospodarkę i finanse odpowiada morawiecki i na tym polu działania są dobra ( w porównaniu do poprzedniej władzy to są nawet super dobre) ale ktoś mu ciągle rzuca kłody pod nogi na polu ideologicznym i narodowo-martyrologicznym; ciekawe czy spadające sondaże przyniosą opamiętanie?

• Like 1
Opublikowano
30 minut temu, Ywa napisał:

Oczywiście, że nie miałabym problemu, aby dzieckiem zajmowała się normalna para interpłciowa, a mogłoby się jeszcze okazać, że to dziecko otrzymałoby więcej miłości, zaangażowania i psychologicznie rozwinęłoby się zdrowsze  niż w niejednej heteroseksualnej rodzinie np. alkoholizującej się.

I jak takiemu małemu dziecku wytłumaczysz, dlaczego u  kolegi mamusia to dziewczyna a u niego, mamusia to facet ? Kolejne pytanie, w takim razie skąd się biorą dzieci ? Psychologicznie chyba by się nie rozwinęło a wprost przeciwnie.

10 minut temu, witejus napisał:

mnie to przypomina wypiętą d*pę

Patrząc na wzór. mi to raczej nic nie przypomina :ph34r: :).

Opublikowano
7 minut temu, dsbh napisał:

Kolejne pytanie, w takim razie skąd się biorą dzieci

z surogatek

7 minut temu, dsbh napisał:

Patrząc na wzór. mi to raczej nic nie przypomina

nie masz za grosz wyobraźni

• Haha 1
Opublikowano
31 minut temu, pafnucy napisał:

pisz normalnie. dwóch pedałów

i na kogo wyroście takie dziecko?

pafnucy porozmawiaj z psychologiem o tym

32 minuty temu, DANDYS napisał:

@yacenty prosze o deputacje jej z forum 

🤣

16 minut temu, dsbh napisał:

Nie rozumiem agresji w stosunku do tych osób i ograniczeń mentalnych. Po co nękać osoby, które urodziły się inne? One też pochodzą od Boga. 

Podobnie dlaczego dzieci niepełnosprawne nie mają u nas wystarczającego wsparcia finansowego? A mają je ludzie zdrowi?

9 minut temu, dsbh napisał:

I jak takiemu małemu dziecku wytłumaczysz, dlaczego u  kolegi mamusia to dziewczyna a u niego, mamusia to facet ? Kolejne pytanie, w takim razie skąd się biorą dzieci ? Psychologicznie chyba by się nie rozwinęło a wprost przeciwnie.

Dzieci są mądrzejsze w pojmowaniu. Rozumiem, że jesteś już być może starszym człowiekiem i ciężko Tobie.

Opublikowano
11 minut temu, dsbh napisał:

Równie problematyczne jest gdy masz "normalną" rodzinę gdzie są cykliczne awantury,  tatuś napie...a mamusie po  pijaku, ona znika na kilka dni,  przyjeżdża policja a z opieki społecznej przychodzi pani by sprawdzać co sie u patoli dzieje. Takie dzieci rozwiną sie psychologicznie? 

Opublikowano
7 minut temu, Ywa napisał:

pafnucy porozmawiaj z psychologiem o tym

o Twojej dziwnej ocenie rzeczywistości?

Opublikowano
12 minut temu, Ywa napisał:

Dzieci są mądrzejsze w pojmowaniu. Rozumiem, że jesteś już być może starszym człowiekiem i ciężko Tobie.

taa , dzieci Ty do szkoły nie chodziłaś ? nie znasz realiów ?

Opublikowano
2 minuty temu, Ulman napisał:

Równie problematyczne jest gdy masz "normalną" rodzinę gdzie są cykliczne awantury,  tatuś napie...a mamusie po  pijaku, ona znika na kilka dni,  przyjeżdża policja a z opieki społecznej przychodzi pani by sprawdzać co sie u patoli dzieje. Takie dzieci rozwiną sie psychologicznie? 

dlatego nikt nie usprawiedliwia takich patologicznych rodzin, a dzieci są im często zabierane a nie oddawane pod opiekę

więc dlaczego mają być dawane homoseksualistą, skoro to jeszcze większa patologia?

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, hubertuss napisał:

Ale to pisowska prokuratura daje na to przyzwolenie. Bandyta karany, mający w domu środki odurzające jak stwierdzono w mediach po pobiciu kobiety został zwolniony zamiast zamknięty. To pisowska prokuratura olewając karanie tych bandziorów sprawia, ze oni czują się pewnie i bezkarnie. Z drugiej strony zamyka się 14 łatkę i stawia zarzuty organizacji marszu. Z drugiej strony Kaczyński wzorem Jaruzelskiego wzywa do obrony kościołów czyli konfrontacji na ulicy. To nie jest tylko wina konfederacji. Pis sam dolewa benzyny do tego ognia.

bzdury piszesz , nie dawno wklejałem link z podlasia gdzie syn katował matke a potem ją zabił a ojciec  upozorował samobójstwo syn 6 lat wiezienia wyjdzie po 3 pewno a ojciec 1 rok  dopiero ta pisowska  prokuratura zaskarżyła wyrok , moge dalej podawać takie sprawy i prokuratura pisowska nie ma tu nic do rzeczy , takie są sądy niezawisłe gdzie kibic legi warszawa siedział 3 lata bez postawienia zarzutów a złodzieje byli wypuszczani ,.

Opublikowano
7 minut temu, nie napisał:

dlatego nikt nie usprawiedliwia takich patologicznych rodzin, a dzieci są im często zabierane a nie oddawane pod opiekę

więc dlaczego mają być dawane homoseksualistą, skoro to jeszcze większa patologia?

homoseksualistom jeśli już. 

Ilu patolskim rodzinom odbiera się dzieci? Pewnie jest to jakieś kilka % rodzin w których sa bijatyki , pijaństwo niebieska karta itp i to jest jak najbardziej ok i dzieciakowi na dekiel nie sadzi

Jaki masz wzorzec stopniowania patologii?

Opublikowano

Podaki i Sku**wysyństwo przebili i radzieckich i hitlerowców i rozbiorców Polski - nikt nie zostawił w takiej ruinie kraju jak Paździerz i Sklejka zostawi po sobie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v