Skocz do zawartości

Sytuacja polityczna w Polsce okiem rolnika - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał:

Czy popieram czy nie czy w całości czy częściowo to moja sprawa.

Skoro twierdzisz że 

to daj na to dowody a jesli nie to odszczekaj.

Niczego nie odszczekam, bo manipulowanie słowem jest gorszą zarazą jak sam protest.

Opublikowano
6 godzin temu, Sean napisał:

Żadna psychoza strachu, raczej refleksja nad swoim postępowaniem, Polakom dużo udało się zrobić i wywalczyć, tylko że zawsze robili to z Bogiem, teraz uznali że Bóg już im nie potrzebny i dobra passa może się skończyć.   :)

6 godzin temu, Ulman napisał:

Kto uznał że Bóg nie potrzebny? Chyba wiesz co miałeś na mysli gdy pisałeś to co powyżej?

A może z tego zastraszenia powielasz teksty jakiś bałwanów i nawet sie nad tym nie zastanawiasz.

6 godzin temu, Sean napisał:

Wszyscy tacy jak ty popierający zabijanie nienarodzonych dzieci, o bluzgach i profanacji kościołów nie wspomnę, bo Pan Bóg nie jest materialistą, ale i tego nie zapomni.

6 godzin temu, Ulman napisał:

Tacy jak ja........... ? Widziałeś jak profanuje kościoły jak bluzgam na nie, jak popieram zabijanie dzieci? No podaj mi twarde przykłądy a nie tylko jakieś urojone domówienia i wyobrażenia powstałe w  twojej zastraszonej i zmanipulowanej jaźni.  Wytresowano cie w ten sposób że kto nie popiera Paranoi I Socjalizmu musi być taki jak przedstawia TVPropaganda.  Przedstaw twarde dowody na swoje twierdzenia albo odszczekaj 

6 minut temu, Sean napisał:

Niczego nie odszczekam, bo manipulowanie słowem jest gorszą zarazą jak sam protest.

Gdzie ta manipulacja? Najpierw piszesz ze Polacy uznali że Bóg nie potrzebny  i nie umiesz tego uzasadnić. Potem wmawiasz mi popieranie  zabijania nienarodzonych dzieci bluzgi i profanacje kościołów ale nie umiesz tego niczym poprzeć.  Nabili ci do głowy sloganów i bezwolnie je powtarzasz. Nie masz NIC na pokrycie swoich słów więc nie mozna cie traktować jak powaznego człowieka a co najwyżej jak zmanipulowane masy popierajace PIS.

Opublikowano

Nie lubię dwa razy powtarzać, jak nie rozumiesz co napisałem to twój problem.

Opublikowano
1 godzinę temu, nie napisał:

Ku*wa, szmaciarz, idiota, ubecki ryj, spasiony wieprz, gnój, ch*j, który powinien zająć się swoją prostatą i "dostać stryczek".

to niedawni zwolennicy rzeplińskiego z forum gw

wykształceni zwolenicy antypisu

i jeszcze jedna:

Zdjęcie

Panie @nie a o kim to u góry 🤔 nie jestem w temacie dwa dni tu nie zaglądałem 😉

Ale widzę ulmanek nadal rozsierdony jak Rusek po bimbrze 

Opublikowano
3 godziny temu, Partyzant85 napisał:

Znasz jakąś chorobę bez przypadków śmiertelnych?

Tak, impotencja 😁

Co zatkało kako 😎

Opublikowano
11 minut temu, Ursus932 napisał:

Panie @nie a o kim to u góry 🤔 nie jestem w temacie dwa dni tu nie zaglądałem 😉

o rzeplińskim

już ci mówiłem, że tutaj nie ma panów, wszyscy są na ty

Opublikowano

Człowieku, ja tak ciebie obserwuję, ty nawet byś mi przyznał rację, bylebyś tylko miał z kim pisać o polityce, to jest już choroba.   xD

Opublikowano

Sean tematu kobiet nigdy nie ogarniesz. Tak samo gwałtu. I Bóg tu nie pomoże.  One mają swój naturalny boski instynkt i w danym momencie/indywidualnej sytuacji zrobią wszystko co najlepsze dla swego przyszłego dziecka. Na pewno nie chcą patrzeć na jego cierpienie i męczarnie. I to one poświęcając swoje życie opieką nad dziećmi-"warzywami" najbardziej cierpią  patrząc na ich los. Wątpię szczerze czy nadawałbyś się i chciał codziennie płakać nad swym dzieckiem bojąc się czy za chwile się nie udusi czy leki zadziałają, czy będą refundowane czy będziesz stał pod biedronką z puszką i wizerunkiem swego dziecka, aby przeżyło.

To jest ten KRZYK. Reszta to manipulacja, której niesłusznie się poddałeś.

Opublikowano (edytowane)

Austria wprowadza lockdown. Kanclerz ogłosił godzinę policyjną

Kanclerz Austrii Sebastian Kurz ogłosił, że od wtorku w całym kraju zostanie wprowadzona niemal całkowita blokada życia gospodarczego i społecznego w związku z epidemią koronawirusa.

Nie tylko w Polsce jest .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał:

Kto uznał że Bóg nie potrzebny? 

Sorki że się wtrącę. 
Kościół, to inaczej Dom Boży. 
Profanacja kościoła, może być uznana, za wyrzeczenie się Boga przez profanującego, co z kolei pozwala przypuszczać, a nawet stwierdzić, że profanującemu Bóg potrzebny nie jest, a co za tym idzie, pod uwagę ostatnie wydarzenia biorąc, obecnie protestującym potrzebny Bóg nie jest. 

• Like 2
Opublikowano
12 minut temu, nie napisał:

o rzeplińskim

już ci mówiłem, że tutaj nie ma panów, wszyscy są na ty

Co do pierwszego to ostre ale prawdziwe 👍

Drugie proszę się nie gniewać, wszyscy wiedzą że już tak mam z tym "Panem" 😎

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał:

Czyli jednak Pan Rzepliński ma swoje zdanie na dany temat . Poprzednio obrzucali go błotem PiSowcy a teraz reszta, To tylko świadczy o tym że nie zeszmacił się jak Pan Piotrowicz, 

już złożył samokrytykę i wrócił do szeregu

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ulman napisał:

Skoro nie masz nic do powiedzenia to moga sie z tobą zgodzic co najwyżej popierający PIS.

Jebać PO  i niech wypierdalają z Polski w raz z Lewakami  jak im tu źle Makrela może przyjmie ich do zmywania garów .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, bezbarwny napisał:

Sorki że się wtrącę. 
Kościół, to inaczej Dom Boży. 
Profanacja kościoła, może być uznana, za wyrzeczenie się Boga przez profanującego, co z kolei pozwala przypuszczać, a nawet stwierdzić, że profanującemu Bóg potrzebny nie jest, a co za tym idzie, pod uwagę ostatnie wydarzenia biorąc, obecnie protestującym potrzebny Bóg nie jest. 

Chyba zacznę Ciebie znowu cenić,  :P aż mi się lajki przywrócili na tę okazję.    :D

Opublikowano
17 minut temu, Sean napisał:

Człowieku, ja tak ciebie obserwuję, ty nawet byś mi przyznał rację, bylebyś tylko miał z kim pisać o polityce, to jest już choroba.   xD

Ewidentnie widać stan chorobowy 🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez jahooo
      Kontynuacja tematu z 2023 roku

• Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v